Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi doktordan dönüyorum zorla tarlusal yazdırdım. Zaten gebelik olmadığı kesin. Birkaç gün önce devlet hastanesindeki doktor kistlerin var demişti. Şimdi gittiğim doktor kistin yok her şey normal, yolunda stres yapmışsındır. Rahim duvarında kalınlaşmış dedi. Birkaç gün daha soğan kürüne devam edeceğim 15. Güne kadar bekle dedi doktor. Çocuk istiyorsunuz madem kullanma dedi. Ben o ilacı kullansam bu ay yumurtlamam olmayacak mı acaba? Doktora her şeyi sordum ama bunu unuttumBna geçen ay 3 gün geciktiği için betaya baktı hamile olmayınca tarlusal verdi kistim vardı soğan suyu içtim ilaç bitti soğanın 3.günü adet oldum kist de gitmişti
Ben sürecimi anlatayım. Soğan suyu ve tarlusal ile kistim gitti. Sonra hsg çekildim herşey normal. Sonra adetin 3.günü klomen başladım 11.gün geçtiğimiz çarşamba da ovitrelle çatlama iğnemi vuruldum bugün 6. Gün bekliyorum ben özellikle istemeden uyguladı doktorum. Ama kalp Rahim var bende onun için de erken uygulamaya başlamış olabilirŞimdi doktordan dönüyorum zorla tarlusal yazdırdım. Zaten gebelik olmadığı kesin. Birkaç gün önce devlet hastanesindeki doktor kistlerin var demişti. Şimdi gittiğim doktor kistin yok her şey normal, yolunda stres yapmışsındır. Rahim duvarında kalınlaşmış dedi. Birkaç gün daha soğan kürüne devam edeceğim 15. Güne kadar bekle dedi doktor. Çocuk istiyorsunuz madem kullanma dedi. Ben o ilacı kullansam bu ay yumurtlamam olmayacak mı acaba? Doktora her şeyi sordum ama bunu unuttum
Bilmiyorumki neyimiz eksik hemen hamile kalanlardan, Allah isyan ettirmesin ama sapasağlamken neden böyle oluyo diye kendimi yiyorumBende sen gibiyim butun tedavilere basldim oldu oldu yazakadr olmazsa tupe gireceğim artık
5.yılımız dün bitti. Biri dış gebelik biri erken doğum olan iki gebelik geçirdim. Oğlumu cennete uğurladım. Bekliyorum hala. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.
Aminn inşallah bekletmez hepimiz tez zamanda kavuşuruz yavrularımızaBen de 1 buçuk senedir bekliyorum. 2 klomen ve hsgden sonra tekrar klomenle denemeye devam ediyoruz... Çok zor beklemek. Rabbim daha fazla bekletmez inşallah hiç birimizi
Sizin çok yeniymiş biraz daha deneyin isterseniz tabi karışmak gibi olmasın. Siz bilirsiniz genelde 1 yıl bekleyin diyorlar.Canım 5 aylık evliyim polikistik over var bende kilom yok insülin direnci yok TSH normal adet düzensizliği var geçen ay yumurtlamayi takip ettim ve yakaladım fakat tutmadı sanırım. Duphaston başladım adetimin 16. Günü dün bitti adet olmayı bekliyorum doktor arayışına giricem tedavi için
Aminn öyle gerçekten insanlar korunurken hamile kalıyor mu gerçekten çok şaşırtıcı hiç yaşamadığım için bilmiyorumAhh ahhh hamile haberi aldıkça seviniyorum ama içimde bir buruk oluyor. Özellikle korunuyorduk ama hamile kalmışım lafını duymaya tahammülüm kalmadı. Çok zor bir imtihan. Allah sabır versin bizim gibilere![]()
Tüp bebek düşünüyor musunuz 5 yıl uzun bir süre sabrınız takdire şayan. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ne yapalım olur inşallah diyorum ben de beklemesi çok zor şimdiden tutuştum çocuk diye 5 yıl çok yıpratır insanı. Çok yorucu bir süreç.. 10 yıl 15 yıl bekleyenler var. Ahh ahTamda biraz önce konunuza benzer konu açmışım burayı görsem açmazdim bende 5 yıllık evliyim ve hiç gebelik olmadı, bi kere klomen kullandım ve rahim filmi çekildim o kadar sağ overde çikolata kistim var bunun dışında bir sebep görünmüyor bilmiyorum Rabbim ne takdir edecek..
Hiç bilmiyorum hamile olmadığım halde o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadığımı düşündüm ki.. İnşallah hamilelik belirtisidir.Mrb kizlar iki gundur sabah ilk idrarda cok sancili oluyor ama gun icinde birdaha olmyor bu hamilelik belrtisi olabilirmi cvp yazarsaniz cok mutlu olcam![]()
O ilaç sadece adeti söktğrğyor yumurtlamayi etkisi olmaz diye biliyorum. Ama bence kullanmayın doktoru dinleyin ne olur ne olmazŞimdi doktordan dönüyorum zorla tarlusal yazdırdım. Zaten gebelik olmadığı kesin. Birkaç gün önce devlet hastanesindeki doktor kistlerin var demişti. Şimdi gittiğim doktor kistin yok her şey normal, yolunda stres yapmışsındır. Rahim duvarında kalınlaşmış dedi. Birkaç gün daha soğan kürüne devam edeceğim 15. Güne kadar bekle dedi doktor. Çocuk istiyorsunuz madem kullanma dedi. Ben o ilacı kullansam bu ay yumurtlamam olmayacak mı acaba? Doktora her şeyi sordum ama bunu unuttum
Benim de tsh 5,75 çıktı işte bir tek o çıktı ama doktor bunun bir etkisi yok dedi bana siz nereden biliyorsunuz onun etkilediğini doktor mu söyledi.7 aydır olmuyor benimde. Olmamasının sebebi tsh yüksekliğiymiş. 4.27ydi, 2.81e düştü 1 ayda. Şimdi biraz daha düşer inş. ve bebeğime kavusurum![]()
Vardır bir sebebi. Allah hayırsız evlat vereceğine vermesin diyeceğim ama evlat vermemesi çok ağır gelir. Bir evin meyvesi onlar. Ama yine de hayırlısını isteyelim.Bilmiyorumki neyimiz eksik hemen hamile kalanlardan, Allah isyan ettirmesin ama sapasağlamken neden böyle oluyo diye kendimi yiyorum
Çok zor ve yıpratıcı bir durum inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur.5.yılımız dün bitti. Biri dış gebelik biri erken doğum olan iki gebelik geçirdim. Oğlumu cennete uğurladım. Bekliyorum hala. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bu kadar zor mu geçten.. Tedavilerini nerelerde yaptırdınız acaba3 yıl. 1 normal gebelik ( kürtaj) . 1 klomenle gebelik ( düşük ). 1 kere klomen tedavisi - 3 kete femara tedavisi - 1 kere klomenle aşılama işlemi yapıldı. Hala yaşayan bi çocuğum yok
ben bursadayım. İlk gebelik kaybımı doruk hastanesinde yaptım özelde. Düşüğüm de ordaki doktorun takibindeyken gerçekleşti. Sorna bıraktım hastaneyi. Başka bi doktora başladım özel kliniğine gidiyorum. Anlaşmalı olduğu merkezşer var. Hsg çekimi işte aşılama için sperm analizi falan onlar için yönlendirip işlemi kendi kliniğinde gerçekleştirdi. İnan ben de bilmezdim bu kadar zor olacağını. pkos hastasıyım. İlk gebe kaldığımda bunları yaşicağım aklımın ucundan geçmezdi. Kürtaj masasına yatırdı hayat vurdu da vurdu. Doğal yolla hamile kalabiliyoken aşılamam bile tutmadı. Görünürde hiçbi sebep de yok. takvim gün hesapları yumurtanın milimi çatlamanın saati falan derken ilişki de zedeleniyo. Allaha şükür buna da şükür ne diyelimBu kadar zor mu geçten.. Tedavilerini nerelerde yaptırdınız acaba
Benim de tsh 5,75 çıktı işte bir tek o çıktı ama doktor bunun bir etkisi yok dedi bana siz nereden biliyorsunuz onun etkilediğini doktor mu söyledi.