• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar :) bir süre önce dertleşmiştik 1.5 yıldır gebe kalamıyorum diye şimdi bir konu hakkında danışmak istiyorum. bu ay reglim 4 gün gecikti. adet sancılarım bir süre girdi çıktı bir kaç gündür adet belirtilerim de gitti sadece göğüslerim sızlıyor. Gebelik testi yapmaya korkuyorum nedense biraz cesaret istiyorum sanırım :)

Bir buçuk yıldır bebek istiyorduk. Bu ay reglim 4 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı kan tahlillerimde de pozitif çıktı ama sevincim uzun süremedi maalesef üç gün sonra beta hcg değerlerim inmeye başladı kimyasal gebelik geçirmiştim. Bir süre bekledikten sonra bir sürprizle gelen hamilelik haberi kısa sürdü.

Sadece bu süreçte hissettiğim Farklı bir hamilelik belirtisi vardı herkesin vücudu farklıdır tabi ama ben yine de paylaşmam istedim aklınızın bir köşesinde dursun diye 🤗 beta hcg değerlerimin yükselmesi ile birlikte saçlarımda aşırı bir yumuşaklık ve dolgunluk oluştu hangi şampuanı kullanırsam kullanayım yumuşaklık değişmedi. Hormonlarımın düşmesiyle birlikte geçti 🤗

Sadece bu süreçte hissettiğim Farklı bir hamilelik belirtisi vardı herkesin vücudu farklıdır tabi ama ben yine de paylaşmam istedim aklınızın bir köşesinde dursun diye 🤗 beta hcg değerlerimin yükselmesi ile birlikte saçlarımda aşırı bir yumuşaklık ve dolgunluk oluştu hangi şampuanı kullanırsam kullanayım yumuşaklık değişmedi. Hormonlarımın düşmesiyle birlikte geçti 🤗
Pko var mı canım sende kimyasal bile güzel en azından hamile kalabiliyorsun maşallah🥰

Bir buçuk yıldır bebek istiyorduk. Bu ay reglim 4 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı kan tahlillerimde de pozitif çıktı ama sevincim uzun süremedi maalesef üç gün sonra beta hcg değerlerim inmeye başladı kimyasal gebelik geçirmiştim. Bir süre bekledikten sonra bir sürprizle gelen hamilelik haberi kısa sürdü.
Ya bozmayın moralinizi kimyasal olanların hemen hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş Rabbim hayırlısını versin inşallah şakın moralinizi bozmayın Allah ne isterse o olur vardır bi bildiği 💕 O zamanını çok iyi biliyor bakın görün buraya yazacaksınız güzel haberlerinizi

Merhaba hanimlar bende 7 ay oldu ama hala olmadi bu ay hormon testi yaptıracağım bakalim ne cikacak

Bende ocakta çekildim 5. Ay yine kalamadım.. 6 ay ihtimal yüksekmiş
Doktorum bu ayda hamile kalamazsam tekrar çekecek bayramdan sonra. Çünkü 6 sonra falan tekrar tıkanabiliyormuş. Gerçi enfeksiyon tedavisi gördüm ama bakalım kozmetik ne olacak

Back