- 30 Nisan 2019
- 70
- 56
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendigime 10 ay oldu hiç korunmadim bende bekliyorumKaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.
Pko var mı canım sende kimyasal bile güzel en azından hamile kalabiliyorsun maşallahSadece bu süreçte hissettiğim Farklı bir hamilelik belirtisi vardı herkesin vücudu farklıdır tabi ama ben yine de paylaşmam istedim aklınızın bir köşesinde dursun diyebeta hcg değerlerimin yükselmesi ile birlikte saçlarımda aşırı bir yumuşaklık ve dolgunluk oluştu hangi şampuanı kullanırsam kullanayım yumuşaklık değişmedi. Hormonlarımın düşmesiyle birlikte geçti
![]()
Ya bozmayın moralinizi kimyasal olanların hemen hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş Rabbim hayırlısını versin inşallah şakın moralinizi bozmayın Allah ne isterse o olur vardır bi bildiğiBir buçuk yıldır bebek istiyorduk. Bu ay reglim 4 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı kan tahlillerimde de pozitif çıktı ama sevincim uzun süremedi maalesef üç gün sonra beta hcg değerlerim inmeye başladı kimyasal gebelik geçirmiştim. Bir süre bekledikten sonra bir sürprizle gelen hamilelik haberi kısa sürdü.
Kesinlikle öylePko var mı canım sende kimyasal bile güzel en azından hamile kalabiliyorsun maşallah![]()
Ben Aralık ayında çekildim. 5 ay oldu ama hamile kalamadım halaGeçen ay hsg çektirdim olmadı ama 2.ay daha yüksekmiş ihtimal diye duydum
Bende ocakta çekildim 5. Ay yine kalamadım.. 6 ay ihtimal yüksekmişBen Aralık ayında çekildim. 5 ay oldu ama hamile kalamadım hala![]()
Doktorum bu ayda hamile kalamazsam tekrar çekecek bayramdan sonra. Çünkü 6 sonra falan tekrar tıkanabiliyormuş. Gerçi enfeksiyon tedavisi gördüm ama bakalım kozmetik ne olacakBende ocakta çekildim 5. Ay yine kalamadım.. 6 ay ihtimal yüksekmiş
Pöçük kemiği geriliği ya da düşmesi yaralanmalar gebeliğe engel mi canim noldu durumunBende bu ayın başında yaptırdım aslında pocuk kemiğini yaptiriyordum kadın gibegimede yaptı ve atmıyor dedi çevirdi gobegimi
3 ay önce yaptırdım pocuk ama hala hamile degilimPöçük kemiği geriliği ya da düşmesi yaralanmalar gebeliğe engel mi canim noldu durumun