• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 aydır bekliyorum ve ne düşük ne kimyasal yaşamadım. 16 ay olunca doktora gittik ve sonuç herşey normal. Eşim 2 kez yaptırdi testi ve sayı 650 milyon, hız hareket %70 çok iyi. Benim bütün testlerim güzel hatta hsg cektirdim bu ocak ayında, tuplerde açık. Ne bi kist ne enfeksiyon var regl günü gününe ama olmuyor sebepsiz. Klomen başlatılacak regl gününü bekliyorum :KK43: Ha birde vitamin eksikligi çıktı ıgne vuruldum :işsiz: ve rahim gerideymis ama engel degilmis.

Geçen ay hsg çektirdim olmadı ama 2.ay daha yüksekmiş ihtimal diye duydum
Regl olsam ovülasyon testi aldım bu ay ona da dikkat ederek deneyeceğiz de işte hala adet olamadım. Yarın doktora gideceğim bu seferde söktürücü vermezse çıldırıcam galiba. Bence 11 gün gecikme normal bir şey değil

Sz kontrollerinizi yapn değerlerinz normlse deneyin bikac ay daha olmadi doktra gdin. En azndan yasiniz cok degldr. Benm yaşım var ciko kistim var ben bile umitszlge kaplmyorum. Daha careler tuknmdi dyorum szn icn daha cok cook ihtml var
Yaşım 27 🙂sizin kaçıncı ayınız

2016 nisanda evlendik hic korunmadık 24 yasındaydık. 2017 haziran ilk ve aşılama negatif. 2018 agustos İlk tüp bebek pozitif ve oğlum oldu. 30 ay beklemiş olduk. Vee 2020 ocak hic beklemediğimiz anda hamileyim diğer oğlum 9.5 aylıkken🤗
Sizin adınıza çok çok sevindim darısı bizim başımıza ozaman hep söylüyorlar zaten böyle olduğunu. İkinci çocuk aniden olabiliyor diye hayırlısı olsun bizim içinde sizin de inşallah çocuklarınıza Allah uzun ömür versin

Bizim de bu ay 6. Ayımız ama canım sana tavsiyem esin test yaptırmadıysa bir sperm testi yaptırın bize doktorlar bir sene dolmadan normal diye yapmadılar biz kendimiz istedik eşimde sperm sayısı az çıktı tedaviye başladık test yaptırmadıysanız bir yaptırın derim:)
Aslında çok doğru söylüyorsun ama her şey için yazı bekleyeceğiz diye karar aldık. Allah ömür verirse niyetimiz öyle

13 aydır deniyoruz bu ay adetim 11 gün gecikti kanda gebeliğe baktırdım negatif. Zaten bu ay olmayacağını biliyordum. Hsg çektirdim, hormonlarıma baktırdım her şey normal, eşimde sperm testi yaptıracak anca ikna edebildim 😩. Mayıs ayından sonra aşılamaya gideceğiz ama bu arada biz yine deneyelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok kişi oluyormuş. Bir umut işte 😔. Şimdide ilk defa adetim bu kadar çok gecikti. Çok korkuyorum.
Korkmayın çok normal böyle adet gecikmeler olabiliyor arada sürekli oluyorsa bir problem vardır stres VS Bi de hsg çektirmişsiniz o da sebep olabiliyor.

Benim 11. ayım hala yok. Bu ay çok umutluydum göğüs hassasiyeti, olur olmaz ağlama, aşırı alınganlık hepsi var dayanamayıp adetime 4 gun kala kanda gebelik testi yaptirdim 0.0 çıktı. Bari 3 5 çıkaydı 0 da çok acımasız oldu. Adetim 2 gün gecikti belirtilerim hala devam ediyor ama bebek falan yok tabi ki...
Gerçekten bir de şu adet gecikmeler yok mu insanı daha çok umutlandırıyor ve üzüyor. Acaba hamile miyim yok ya değilimdir test mi yapsam test yapsam negatife acaba idrar da mı çıkmıyor yani bitmiyor arkadaşım zor bir süreç Allah yardımcımız olsun

6aydir ugrasiyorum bneimde yok henüz
Umarım çok yakında olur. Yani 1. Aydan beri ha oldu ha olacak diye diye 11. Ay oldu. Ama bu bir süreç herkes bir değil. Kimisi normal yolla 15 ayda kalıyor kısmet gerçekten olacaktır elbet diyorum rahatmalamaya çalışıyorum.

Umarım çok yakında olur. Yani 1. Aydan beri ha oldu ha olacak diye diye 11. Ay oldu. Ama bu bir süreç herkes bir değil. Kimisi normal yolla 15 ayda kalıyor kısmet gerçekten olacaktır elbet diyorum rahatmalamaya çalışıyorum.
amin hepimize ama çok zor beklemek
Surec çok.yoruyor.keske biran önce hemen olsa.

Benim bir oğlum var 5yasinda 6 yıllık evliyim bi seneyi geçkindir ikinci icin ugrasiyoruz bizede daha nasip olmadi 😔 bu ay sat a son 6gun kaldi bi ümit bekliyorum ama olur mu olmazmi bilemiyorum artik
Çok ilginç mesela sizin bir çocuğunuz var ikinci için bekliyorsunuz zamanı nasip demekki inşallah hemencecik olsun beklemeyin çok zormuş bu işler gerçekten. İlk çocuğunuz kaç ayda olmuştu acaba

6 aylık evliyim geçen ay kimyasal yaşadim ve artık olmasa diye çok korkuyorum benim gibi yaşayıp hamile kaln varmı 😞

2 yaşında bebeğim var.
4.5 sene olmamıştı.
Şimdi 2. Yi istiyoruz.
Ama 6 Ay bitti yok 🤷🏻‍♀️

Back