Bir sorum var arkadaşlar

O güzel dile geçsem iyi bir eşim aslında. Eşimin dışarıda vakit geçirmesine, kendi arkadaşlari ile takilmasina karışmıyorum.eve geldigi saatler bazen sabaha karşı olabiliyor.hic bir kavgamizda onun yatak ile cezalandirmadim.genelde ilk barışan ben oluyorum,küs kalamiyorum.o tatlı dil eksik işte ben de.kiskanclik,kuzen kısımlarına tekrar girmiyorum.cunku herkes büyüdüğü ve yetiştiği pencereden yorum yapıyor.
Entrika eksik sanki biraz da. Dan dan dan ben de.konusma orucuna gireyim bari bir süre

Kuzen bana gore kardestir.Eger aynı tepkiyi bana da esım verse benım tepkim de eşiniz gibi olurdu

Çoktan yürüyemezdi sanırım.ayrı şehirlerde birbirlerinden bihaber büyümüşler.5 yil evvel ilkkez bir araya geldiler.kendi de ben de bu amca kızını toplamda 2 kez gördük
Yani neden yürüsün ki cok sacma, gidip bes yılda ıkı kere gördüğü evli kuzenine mi yürüyecek . Sizi artniyetli buldum ben. Kuzen dediğin kardeştir yani

amcasının kızından kıskanmanız bence çok saçma bekar olsun veya evli olsun bizde kuzenler kardeş sayılır burda geçekten saçmalamışsınız
( sizde akraba evliliği oluyomu bazı yörelerde oluyo oyüzdenmi böyle düşünülüyo acaba ? )

Tatilde esiniz ve cocuklarizla yalniz vakit gecirmek istemeniz cok normal.
Esiniz tek basina kuzenin sizinle gelecegine karar veremez, basta söz vermeden sizede danismasi gerekirdi.
konu sahibinin sorunu eşinin ona danışması deilki kuzenin yalnız gelmesi ben öyle anladım

Öncelik koca kişisinin yalanı Sizin yerinize konuşamaz ! Altında var bi. halt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…