• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sır biliyorum kendime mi kalsa söylesem mi bilmiyorum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.

İnsanlardan beni tamamen uzaklaştırıp arkamdan bir çok laflar etti eşimin akrabalarına sizi istemiyor evine gitmenizi istemiyor giderseniz kardeşime onlar gelirse seni boşarım demiş vs bir çok laf etmiş arkamdan. Ben bunları ara ara duydum hiçbir gerçekliği olmayan şeyler bunlar.

Ama daha başka bir konu var ki bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil. Kocası kabul etmiş banane diyeceğim ama bunu kız sanıyor öyle bir yerde denk getirmiş ki oldu bittiye getirmiş 🤦🏼‍♀️ iğrenç şeyler yani korkusu aslında benim bunları öğrenmemmiş sanırım insanları uzaklaştırması da bu sebepten.

Eşim akrabalarıyla pek samimi değil zaten bunu yapmasıda pek umrumuzda değil açıkçası sorun şu ben bu vebali taşıyamıyorum. Eşime anlattım doğrudur dedi hiç şaşırmadım dedi insanın kardeşine bunu demesi garip gibi ama ablasını tanıyor zaten gençken bir çok kez sokaktan toplamış dövmüş vs.

Bu şahıs bana sürekli laf sokuyor kalabalık ortamlara girdiğimizde düğün cenaze illaki denk geliyoruz her seferinde bir çabası var yoruldum bir köşede sen busun diyesim var sussun sağda solda konuşmasın diye ama öyle bir insan olmadım. Üzülüyorum kocasına nasıl doldurduysa adam bana karşı kinli sanıyorki nişanlıyken yattıklarını bildiğim için onları tehdit ediyorum. En son kavgamızda bu bana begenmiyosan gidersin imasında bulundu bende ben gidersem senin yuvanıda yıkar giderim dedim sen ne biliyorsun dedi delirdi o zaman bu konuyu kesin bilmiyordum öğrendim.

Şimdi içim içimi yiyor bunu bilmek bir vebal kendine mi desem ya da hiç demesem mi herkese diyemem zaten eşime ailesine saygım var ondan susarım siz olsanız ne yapardınız?
Siz çok kötü ve tehlikeli birisiniz ya. Vebalmiş vebalini skm. Abisine anlatmak niye peki? O neyin vebali?Kızınız var mı sizin?

Susarım, başıma bela olmasın hem de banane onun boklu özel hayatindan ama bana laf sokarsa da bu konuyu kullanıp huzursuz ederim. Herkes sana beğenmedim atmış ama yapacak bi şey yok biri bana böyle zorbalık yaparsa ben de onu huzursuzluktan oturtmaz ederim. Hadi şimdi bana da beğenmedim atın canıma değsin hepinizin esas düşüncelerini dillendirdim.
Neden beğenmedi atalım, ben de kendi adıma bana yapılan zorbalığı affetmem, intikamsa intikam dibine kadar alırım ki, samimi söylüyorum bulaştığına pişman ettiklerim de var. Ama benim intikam sitilim bu değil, konu sahibi de alsın ama böyle rezilce olmaz, delikanlı gibi alsın, o zaman ben kendi adıma iyi yapmışsın, esaslı kadınmışsın aferin derim, saklayacak değilim.

Uzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.

İnsanlardan beni tamamen uzaklaştırıp arkamdan bir çok laflar etti eşimin akrabalarına sizi istemiyor evine gitmenizi istemiyor giderseniz kardeşime onlar gelirse seni boşarım demiş vs bir çok laf etmiş arkamdan. Ben bunları ara ara duydum hiçbir gerçekliği olmayan şeyler bunlar.

Ama daha başka bir konu var ki bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil. Kocası kabul etmiş banane diyeceğim ama bunu kız sanıyor öyle bir yerde denk getirmiş ki oldu bittiye getirmiş 🤦🏼‍♀️ iğrenç şeyler yani korkusu aslında benim bunları öğrenmemmiş sanırım insanları uzaklaştırması da bu sebepten.

Eşim akrabalarıyla pek samimi değil zaten bunu yapmasıda pek umrumuzda değil açıkçası sorun şu ben bu vebali taşıyamıyorum. Eşime anlattım doğrudur dedi hiç şaşırmadım dedi insanın kardeşine bunu demesi garip gibi ama ablasını tanıyor zaten gençken bir çok kez sokaktan toplamış dövmüş vs.

Bu şahıs bana sürekli laf sokuyor kalabalık ortamlara girdiğimizde düğün cenaze illaki denk geliyoruz her seferinde bir çabası var yoruldum bir köşede sen busun diyesim var sussun sağda solda konuşmasın diye ama öyle bir insan olmadım. Üzülüyorum kocasına nasıl doldurduysa adam bana karşı kinli sanıyorki nişanlıyken yattıklarını bildiğim için onları tehdit ediyorum. En son kavgamızda bu bana begenmiyosan gidersin imasında bulundu bende ben gidersem senin yuvanıda yıkar giderim dedim sen ne biliyorsun dedi delirdi o zaman bu konuyu kesin bilmiyordum öğrendim.

Şimdi içim içimi yiyor bunu bilmek bir vebal kendine mi desem ya da hiç demesem mi herkese diyemem zaten eşime ailesine saygım var ondan susarım siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaşlara katılıyorum. Vebal değil bence derdiniz. O kişiyi ortaya saçmak amacınız. Kimse size ooo sağol ya iyi yaptın demeyecek. Evlenip barklanmış artık kime faydası olacak bu bilginin. Daha çok zarar olacak söylerseniz.

Siz burada bile sürekli savunma modundasınız. Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Yazılanları ANLAMIYORSUNUZ veya anlamak istemiyorsunuz.

İşinize geldiği kadar cevap verip destek veren mesaj görünce başa dönüyorsunuz.

Konunuzu takipten çıktım. Sizin mesajlarımı alıntılamanıza gerek yok. Her okuyan size yazmaya devam edecek. Ve korkarim ki biraz iç sesi normal olan vicdanlı biri size düşündüğünüz şeylerin veya almış olduğunuz tavırların normal olmadığını anlatacak.

Kimsenin cinsel hayatı veya sırrını taşımak vebal değil, o sırrı başka insanların hayatını karıştıracak şekilde kullanmak vebal. Eşiniz veya kadının eşi cahil olup bu dedikodu ile cinayet işlese siz de azmettiren olursunuz.
Çokta umrumda takip etmeniz gerçekten her yazılanı takip etmem mümkün değil önğme ne çıkarsa cevap veriyorum siz nerden anlama isterseniz ordan anlarsınız neler yaşandığını bilmeden yorum yapmak kolay nerde demişim herkese söyleyeceğim ortaya çıkaracağım diye siz kenidni bunu söylemişim gibi yargılayıp yorum yapıyorsunuz herneyse

Neden beğenmedi atalım, ben de kendi adıma bana yapılan zorbalığı affetmem, intikamsa intikam dibine kadar alırım ki, samimi söylüyorum bulaştığına pişman ettiklerim de var. Ama benim intikam sitilim bu değil, konu sahibi de alsın ama böyle rezilce olmaz, delikanlı gibi alsın, o zaman ben kendi adıma iyi yapmışsın, esaslı kadınmışsın aferin derim, saklayacak değilim.
Beni kimsenin şaklamasınıda istemiyorum zaten banada doğru gelmediği için yapmadım ama bunu bilmek beni yıpratıyor demekki herkese normal geliyor bunu bilmek yıpratıyor diyede gideyim herkese anlatayım yakın cevresine demiyorum herkes o yöne çekmiş bazen o kadar çok üstüme geliyor kendisine diyim diyorum vazgeçiyorum anladığım kadarıylada dememem gerekiyor ben bunuda alırım yani eleştiri yapılır ama şahsa hakaret olarak değil

Çokta umrumda takip etmeniz gerçekten her yazılanı takip etmem mümkün değil önğme ne çıkarsa cevap veriyorum siz nerden anlama isterseniz ordan anlarsınız neler yaşandığını bilmeden yorum yapmak kolay nerde demişim herkese söyleyeceğim ortaya çıkaracağım diye siz kenidni bunu söylemişim gibi yargılayıp yorum yapıyorsunuz herneyse
🤷 Dediğim gibi çelişiyorsunuz. Takibe gerek yok iyi geceler diliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-30-02-11-05-412_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-12-30-02-11-05-412_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 43
An la ta mı yor mu yum anlatacağım demiyorum zaten bu bana ağır geliyor siz böyle birşeyi bilseniz ağır gelmez mi içimi dökmüşüm sadece benim adımı anmasın diyorum ne dersem olmadı anlamadı en son artık bak ben susuyorum sende sus beni konuşma diyeceğim ama onu bile bir yıldır düşünüyorum yapmıyorum susmayı tercih ediyorum ama bana ağır geliyor buranın amacı bu değil mi

Allah askina neresi size agir geliyor? Gidip esinize bile anlatmissiniz! Ne yükü. Sizin tek problem etmeniz gereken yer: Ben bana haksizlik yapilirken niye susmayi tercih ediyorum. Niye kendimi savunmuyorum...
Birde bugün size görümceniz hakkinda "onunla yattim" diye anlatan adam yarin dönüp aynisini sizin hakkinizdada söyleyebilir. Bunu da unutmayin

Arkadaşlara katılıyorum. Vebal değil bence derdiniz. O kişiyi ortaya saçmak amacınız. Kimse size ooo sağol ya iyi yaptın demeyecek. Evlenip barklanmış artık kime faydası olacak bu bilginin. Daha çok zarar olacak söylerseniz.
Hayır baştan okursanız kimseye anlatma deridnde değilim dersemde bir kendine derim ama onuda demeyi düşünmüyorum artık bunu düşündürecek kadar zorluyor demekki kimse bu konuda düşünmüyor bunu bilmek bana ağur geliyor sadece ne bileyim kocasını kandırması falan sürekli görüyorum her neyse herkese aynı gelmiyormuş demekki

Siz elin adaminin gorumcenizi bakire sandigini nereden biliyorsunuz. Her şeyin de içindesiniz. 😁😁 Milletin kendi derdi, sırsa sırri size niye vebal olsun anlamadim ama derdiniz de o değil sanirim.

Ha benim fikrim ben boyle ortalik kariştiracak işlere hiç karişmam. 🙄 Cunku size siçramamasi da mumkun değil ortaya ciktiktan sonra boyle bir sey

Nasıl olduğunu bilemeden yorumlamak çok kolay en ince ayrıntısına kadar anlatayım mı istermisiniz kaba olarak anlattım işte sen de şerefsizsin deyim kızdığımı falan bilmiyorum ben heralde kapalı anlatıyorum ya da insanlar linçlemek için yer arıyor

Adam bu konuyu size 1 yıl önce anlatmamış mıydı ? Adamın anlattıklarını hala unutmadınız mı ? 😒

Hayır baştan okursanız kimseye anlatma deridnde değilim dersemde bir kendine derim ama onuda demeyi düşünmüyorum artık bunu düşündürecek kadar zorluyor demekki kimse bu konuda düşünmüyor bunu bilmek bana ağur geliyor sadece ne bileyim kocasını kandırması falan sürekli görüyorum her neyse herkese aynı gelmiyormuş demekki
Yahu olmuş bitmiş sanki şuan aldatıyor da ağır geliyor.Abisine söylemişsiniz zaten kimseye anlatsanız ne anlatmasanız ne.

Hanımefendi neden size ağır gelsin sizi mi aldattı? Yani saygıyı asla aşmamaya çalışıyorum defalarca da söyledim. Sizi neden ilgilendiriyor? Bu konu neden bu kadar kafanızı yoruyor! Sizene, cevabı bu kadar basit.
Bir insanın aldatıldığını yalan üstüne ilişki kurulduğunu bilseniz umursamaz mısınız bu insanı sevip sevmemenizde önemli değil ben bilsem duramam yani haksızlığa gelemediğimden yanlış taraftan mı düşünüyorum

Görümcenin yaşadığını abisine nasıl anlattınız gerçekten şaşkınım. O kadına bir şey yapsa abisi içiniz mi soğuyacaktı. Aynısını kız kardeşiniz yaşasaydı koşarak abinize mi anlatırdınız bilemedim.
Yapmayacağını biliyorum ablasını iyi tanıdığınıda biliyorum bilmem kacıncı diyişim ama herneyse

Siz çok kötü ve tehlikeli birisiniz ya. Vebalmiş vebalini skm. Abisine anlatmak niye peki? O neyin vebali?Kızınız var mı sizin?
Yoksa da olacak görün bak.karma is leading😂 varsa da ilerde kızıyla ilgili konu açar

Bir insanın aldatıldığını yalan üstüne ilişki kurulduğunu bilseniz umursamaz mısınız bu insanı sevip sevmemenizde önemli değil ben bilsem duramam yani haksızlığa gelemediğimden yanlış taraftan mı düşünüyorum
Şöyle bi kendime soruyorum. Görümcem eniştemi aldatsaydı napardım diye. Son yapacağım şey eşime ve enişteme söylemek olurdu. Yanlış tarafta düşünüyorsunuz. sizi etkileyen bir durum yok kendi tercihi böyleyse bu şekilde mutlu ise bize dışardan izlemek düşer

Allah askina neresi size agir geliyor? Gidip esinize bile anlatmissiniz! Ne yükü. Sizin tek problem etmeniz gereken yer: Ben bana haksizlik yapilirken niye susmayi tercih ediyorum. Niye kendimi savunmuyorum...
Birde bugün size görümceniz hakkinda "onunla yattim" diye anlatan adam yarin dönüp aynisini sizin hakkinizdada söyleyebilir. Bunu da unutmayin
Ne yapayım onun gibi arsızlık mı edeyim benim aklımda kırk tilki dolaşmıyor ki ya da insanlara nasıl laf sokayım diye yaşamıyorum insalara göre bu kadar basit birşey bana ağır gelmiş demekki bu yüzden anlatamaz olmayan şeyi bende inanmadım zaten ama niye yalan söyleyim dedima kanıt sundu adam bende sende suç deyip konuşmadım ondan sonra onunlada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back