Bir şeytanın kızıyım ben..

yok daha neler! onu evinize bile sokmayın.... bi de hamilesin,iyice canın sıkılmasın....

Yok canım, ASLA ne staj ayarlarım, ne bende kalabilir.
Beyfendi bir arabaya ablasını sattı..
Ben çok ani taşındım. Babam 7 düvele dedikodumu yaptı "benim paramla ev sahibi oldular" diye.
Allah şahit, o benim paramla ev sahibi oldu. Size sayfalardır anlattığım konu.
Elimdeki birikimimi "sana ev alalım" diye kandırıp aldı, yıllarca "geri veremem, seni okuttuğuma say" dedi. Davalık olunca anacığımın arsasını gizlice satıp bana sus payı verdi. 50 bin liralık ev 150 bin liraya çıktı. Ama benim önüme 50 bin lira attı.

İşte biz o 50 bin lirayı peşinat yapıp, üstünü kredi çektik. Daha yeni bitirdik borcu.
Ve arkamızdan "benim paramla ev sahibi oldu" diyecek kadar psikopat..

Neyse baktıki kardeşim bana gelip gidiyor..
Araba alındı ve o gün bugündür kardeşim 1 gece bile ben de kalmadı, 1 defa bile evime uğramadı.
Eminim annesi günde 10 defa öğütlüyordur "asla babanı karşına alma, sen kaybedersin, akıllı ol" diye..

Ve şimdi işi düşünce evime gelecek öyle mi..

canım ya çok üzücü bi durum ben de hamileyin ve insan hamileyken daha bi duygusal oluo ben de okurken seni anladım .Ama ben yine de bu kadar şeye rağmen gerekenden fazla görüşüp konuştuğunuzu düşünüyorum ,hala mesafe yok aranızda .Kardeşine staj ayarla gelsin kalsın fln diyebildiğine göre..

Allah kolaylıklar versin..Seni de bu şartlarda okuyup kendi ayakların üzerinde durup hala da art niyetli davranmadığın için ailene tebrik ederim,sanırım ben senin gibi yapamazdım.

Aklıma geldikçe geliyor ve ben tuhaf bi şekilde 30 yaşımdan sonra anlıyorum ne fena bir insana baba diye yaranmaya çalışmışım yıllarca..

Ameliyata girdim bundan 2 sene önce.
Babam eşi ile haber gönderdi bana, biliyorsunuz direkt muhatap olmuyor benimle.
"Sabah giderken beni de alsınlar, ameliyata ben de gidicem"..
E tabi orası podyum çünkü, boy gösterecek.
Elalem "vay be bak araları bozuk ama ameliyatına gitmiş gene de" diyecek.

"ben olsam öyle babayı yanıma yaklaştırmam" demeyin..
Sevindim ben gene saf saf, ameliyat korkusunu bile unuttum. Babam benimle ilgileniyor, bunun için ameliyat olmak gerekse bile buna değer..
Neyse taksiye bindik, onun evinin önünden geçtik ve onu da aldık.
Taksiciye günaydın dedi, ama bize demedi.
Taksicinin yanına oturdu, öne.
Taksi ücreti 20 lira tuttu, Eşim hemen uzattı, babam da uzattı. Bababmdan aldı taksici. Eşim teklif etti tekrar, almadı babam. Bir de inerken kapıyı eşimin eline gelecek şekilde çarptı, ameliyattan önce gidip eşimin elini baktırdık, bir geçmiş olsun demedi..

Hastaneye giriş yaptık. Eşim beni giydirdi, yatırdı. Bekliyoruz almaya gelmelerini. Ben ağlıyorum, çok paniğim zaten. Kızım yanımda değil.
Ha bu arada yarım gün kızıma baksın diye ricacı olduğum k.validem (kendisi de üvey) "ben ufak çocuğa sabredemem" dedi, kızımı gene üvey anneme bırakmıştım, onun gerginliği de var.
Babam kapıda bekliyor, düşünün içeri girmiyor, yanıma gelmiyor. Dışarıda kapıda.
Sonra gelip aldılar beni, ameliyat oldum, geri döndüm, babam ne geçmiş olsun dedi ne ilgilendi.
Ama gelen giden oldu ve hepsi babamı hastanede gördü.

Sonra ben taşındıktan sonra arkamdan ne demiş biliyor musunuz..
"O ameliyat olurken yanında ben vardım, taksi parasına varana kadar ben ödedim..!!"

Yaa işte bu adamın kızıyım ben..

Canım, yüzsüzler hem de nasıl..
İnan ben hiç aramam, o beni arar. Arayı iyi tutar, çünkü işi düşecek..
Ne beni, ne kızımı sevdiklerine zerre kadar inanmam, mümkün değil..
Staj falan ayarlamam, asla uğraşmam.
Bana kimse staj ayarlamadı, gidip kendim başvururdum. Nereye başvurdum, ne yaptım ilgilenmezlerdi bile ailem olan o insanlar..

Doğumda asla aramayacağım.
3 kişi gideceğiz sezaryene. Eşim,kızım,ben.
Hiç korkmuyormuşum gibi yapacağım, kızım ürkmesin diye.
Ki ilk doğumda hıçkırık tutmuştu beni korkudan. Bu defa belli etme lüksüm yok, kızımı bırakacak yer yok çünkü.
"Doğumdan çıkınca biraz ağrılarım geçsin, odaya öyle gönderin beni" diye konuştum bu h.sonu doktorla.
Kızım çok kötü haldeyken görmesin, korkmasın, kardeşinden soğumasın.
Sonra çıkıp oda da ben dinlenirken, eşim canı isterse arar haber verir.
Haber vermek bana kalırsa, taa akşamı bulur, ancak ayılırım.

Canım niye böyle oldun ya kafan takıldı bikaç gündür bunlara..

Güzel şeylerden bahsetsek ya kızından, bebişten falan..

Bu arada doğumun ne zamandı??

Benim yaşadıklarım, can-ı gönülden dilerim ki sana tecrübe sağlasın arkadaşım.
Sevgilerimle.

Canım niye böyle oldun ya kafan takıldı bikaç gündür bunlara..

Güzel şeylerden bahsetsek ya kızından, bebişten falan..

Bu arada doğumun ne zamandı??

H.sonu piknikten aradılar beni, o yüzden h.sonu da aklımdan atamamış oldum canım..
Öyle garanti gözüyle bakıyor ki benim staj ayarlayacağıma..
Şaka gibi..
Ve 2 ay bana postalayacakmış..
Ki bu insan kızıma bakarken, akşam ben işten geldiğimde "bugün kızın tam 2 liramı harcadı, şeker aldırdı, balon aldırdı, artık harçlık bırak sen ona" diyen bir insan..

Kendi kardeşinin hanımını, sevgili oğlu arabayla taa karşıya bırakıp geliyor..
Ama beni bir defa kızımın doktoruna götürdü iğne için, eşim evde değilken.
Dönüşte kardeşim olacak beyzade, anasının talimatıyla arabayı benzinciye çekti.
"biraz benzin atarmısın ablaa"..
YA bela okuyacağım, ama diyorum ki yapmadım bunca zaman, şimdi de yapmayayım..
Doğum için 20 Temmuz'u konuştuk doktorla canım.

Son düzenleme:
canım konunu okudum.Aradaki kişilerin yazdıklarını okumadım çünkü yaşamadan konuşmak çok kolay.
Bende şeytan bir babanın kızıyım. Rabbim onlara bunun hesabını sorucak ve sen sabrının mükafatını alıcaksın,bundan hiç şüphen olmasın.
Rabbim eşinle çocuğunla huzurlu bir hayat nasip etsin, böyle insanlarla karşılaştırmasın.
Hiç düşünüpde üzülme, onlar senin o merhametli kalbinde olmayı haketmiyorlar, onun içn üzme kendini

Sen de beni ağlattın canım, ki zaten ağlamak için fırsat bekliyordum inan..
Allah anneciğine uzun ömürler versin, onu hep sevginle ilginle sarmala..
Evlendikten sonra kardeş de yalan belki de, sizi nasıl geri gönderebildiler..
Allah eşinden, evlatlarından güldürsün daima canım.

Bu aile nasıl seninle ele güne karşı ve menfaatleri için görüşüyorsa, sen de öyle ol..

Sen de öyle ol derken tabi ki kötü olamazsın onlar gibi, annene çekmişsin sen, ama en azından onlardan birşeyler beklemeyi ne kadar kesersen senin için o kadar kar olur...

Her yaptıklarına, sana olan davranışlarına içlenmemeye çalış yani canım, herkesin bir sınavı var senin de sınavın bu aileyle..

Doğumuna da çok az kalmış canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini, o gelince zaten aklını tamamen doldurur bunları düşünmezsin bile..

tüylerim diken diken oldu resmen yaa
herşeyi geçtimde bakıcı olaarak sen niye o kadanı ttutuyorsun ki heryer bakıcı dolu ben olsam iki katını başkasına verirdim ama yine de dönüp te o kadına bakmazdım . bedava baksa bile çocugumu emanet etmezdim

Canım, şu konuyu açmakta elde ettiğim en büyük yararlardan biri, başka arkadaşlarımın da babalarından benzer sıkıntıları yaşamaış olduklarını görmek oldu.
Benim üstüste aynı kazıkları yeme sebebim şuydu, sanıyordum ki baba dediğin kendi evladına asla zarar vermez. Ben yanlış anlıyorum sanıyordum hep..
Ve kendisi de bunu empoze ediyordu bana..

Bir ara cama "satılık" ilanı asmıştım ve evi satmaya çalışıyordum. Eve geldi, içeri girip bana "senin derdin ne, ne istiyorsun benden" diye hiddetle bağırdı.
"Ben yalancı bir adamım, 3 kuruş için babalık duygularımı sattım, seni dolandırdım" dersen tüm haklarımdan vazgeçerim, dedim.
"ben emekli ve yaşlı bir adamım, güç bela çocuk okutmaya gayret ediyorum. ne olursun İpek, alma bu evi benden" dedi, ağladı ağladı..
Sonra da "ama önemli olan evlatlarımın huzurudur, eğer ille de satacağım dersen veririm tapuyu" dedi ve gitti.

Bana bunları söyleyen adam, benden çıkınca emlakçıya gitmiş. Adama "boşuna müşteri bulma, ben o evin tapusunu asla vermem" demiş.. Bildiğin şeytan..

Ne kadar uzak o kadar iyidir bence güzelim. Rabbim mükafatını geciktirmesin

Merhaba İpek hanım,

Okuyunca çok kötü oldum.

Daha önce demiştim ne kadar güçlüsünüz diye gerçekten güçlüsünüz.Herşeye rağmen ayakta kalmışsınız.

Bence hiçbir şeyi takmayın
. Boşverin onlar size ne yaparsa yapsın hep sizde görüyorlar daha iyisini daha güzelini ve inanıyorumki bu hep böyle olacak hep size haset edecekler.

Çünkü onlar sizi üzdükçe hakkısnızı yedikçe Alllah size daha falzasını, güzelini veriyor.

Biliyorum takmayın demek kolay ama inanırmısınız ben benzerlerini kendi annamden gördüm. Onun için babadan yapılan yada işin içine üveylik girdi mi yapılan koymuyor artık bana. İnanın insanın annesi yapınca daha çok canı yanıyor. Bu günlere geldim ama nasıl geldim bir ben biliyorum. Bana düğün yaparken 10 liralık tuvalet takımı almayan kadın oğluna 40 binliralık araba aldı. Ama artık takmıyorum.

Onun için sizde takmayın. İnanın böylesi daha acı. Sizin hiç değilse üveylik var diye düşünüyorum.

Size ne kadar kaba tabiri ile olacak ama yolmaya çalışırlarsa çalışsınlar inanıyorum ki siz herşeyin daha güzeline sahip olacaksınız.

Çok şanslısınız bence sıkmayıncanınızı geçmişi hatırlayarak.Siz bunlar yaşayacakmışsınız. unutun.

Anladığım kadarı ile iyi bir eşiniz minik oğlunuzda doğunca inşllah iki tanede dünyalar güzeli sağlıklı çocuğunuz olacak.

Ömrünüzün çouğunu geçridiğiniz iyi bir eişiniz iki güzel çocuğunuz var öyle düşünün. Evlendikten sonra adam yerine konmayan çocuğunu doktora görürmek için dahsını kendisini doktora görğmesi iççin abisine muhtaç aciz insanlardan değilsiniz. Herşeye rağmen sizin sahip olduklarınız yaşadığınız tüm olumsuzluklara rağmen bence en güzelleri boşverin düşünmeyin. Güzel ailenizi yaşadıklarınızın bir ödülü olarak değerlendirin bu açıdan bakın hayata yoksa işin içinden çıkamazsınız boğulrusunuz.

Kocaman öpüyorum sizi.

Herşeyin en güzeli sizinle olsun

işte sen bu kadar güçlü,mantıklı bi kadınsın.... o halinle ameliyat odasında kalmayı düsünecek kadar evladını düsünen, yeni dogacak oğlunu düsünen...
yazdıklarını okudukca şaşırıyorum... garip insanlar demek yetmiyor gercekten de vicdansızlar... Allah seni de hepimizi de böyle tiplerden fersah fersah uzak eylesin....
üzülme sen, hadiii güzellikleri düşün... biliyorum zor,ama onları taktıkca eline bişey geçmior. belli ki bu dünyada yaptıklarıyla kalacak olanlar... ötesini de onlar düsünsün artık,nasıl hesap vereceklerse...

Evet, haklısın cnaım, böyle düşünmeye devam etmek sadece "boğmaya" yarayacak beni..
Geçmişin telafisi yok, ama sanırım ben farklı bir boyuta geldim, yeni yani anlıyorum yapılanları.
İşin içine üveylik girmiş olması bir teselli olabilir, öz anneden ayrımcılık görmek eminim daha farklı şekilde canını yakmıştır..
Ama gene de aklım duruyor işte, "neden" diyorum.
Ben bu kadar iyilik etmişken ve belki de babam "bana para lazım, ver" dese verecekken.. Neden yalan, neden şeytanlık?
Hastalanınca eşime bile minnetim olmaz, kalkar giderim, ona da giderken haber veririm. Bu benim yapım, şartlar bu şekle soktu beni.
Oysa bekarken o kadın hastalandığında hep birlikte giderdik hastaneye, özel hastanede gereken herşey yapılır ve sıra ödemeye gelince babam kayıplara karışırdı.
Onun karısının hatane harcamasını memnuniyetle ödüyordum, ailemdi onlar çünkü.
Oysa onlar tam da senin ifadenle "nasıl da yolduk" diye ellerini ovuşturuyormuş, yazıklar olsun..
Benim bir gecede milyar döktüğüm kadın, "kızın masraflı olmaya başladı" diyebildi bir balon için, bir şeker için.
Ki süt,mama,meyve tüm erzağını götürüp yığdığım halde.
Neyseki benim artık onlarla evim ayrı, yolum sapa..

Evet, yaza yaza bitiremiyorum zaten fenalıklarını..
En iyisi iyi şeyler düşünmek, kabul..
Sağolun hepiniz desteğiniz için.

esinle ayni kaderi yasiyorsun ne garip
uveylik ve dislanma konusunda
birbirinizi anlayip destek oluyorsunuzdur muhakkak
bu geldi aklima
birde hamilesin ben iki hafta icinde doguracagim ve son bir aydan beri
kinleniyorum gecmistekileri dusunerek cok yogun dusunuyorum
sanirim sende bu durumdasin ama bu arada stres yapip
kendini uzmemeye calis
azminle basardiklarinin tadini cikart
ve mumkunse gorusme artik
bayramdan bayrama yeterli bu durumda
kardesinde basinin caresine baksin
acik acik soyle
bebegim olacak hic ugrasamam diye
cunku gorulen o ki kimsenin hatiri yok sende

Benim ilk doğumumda da böyle olmuştu, son dönemlerde acayip kinlenmiştim, ama bu defa eşimin ailesine..
Eşimin babası hastalanmıştı ve her saniye oğlu yanında olsun istiyordu. Son 1 ay eşimi de beni de ciddi stres altına sokmuşlardı.
Biraz hamileliğin verdiği etki vardır bu halimde, ama normalde de kolay üzülen, kolay depresyona giren bir insanım.
Kardeşimin okulu bizim şirkete gezi düzenlemek istiyormuş, 2 ay kadar önceydi. Bana face'den msj atıyor, "Hey Tuncer, sizin şirkete gezi düzenliycem, ne yapmalıyım". Tuncer benim soyadım bu arada, bana böyle hitap ediyor saygısız.
İpek hep yaranmaya çalışır ve sevgi dilenirya..
Bu msj üzerine harekete geçip, organizasyon yapacağım hemen. Onu bekliyor.
Verdim şirketin teleofnunu, "ara sor öğren" dedim. Gezi falan düzenleyemedi, haddine mi onun tek başına bişey başarmak..
Ne kendi ailem, ne eşimin ailesi, hiçbiri gözümde yok artık. Ne beklerler, ne düşünürler, umrumda değil hiçbiri.
Sen de düşünmemeye çalış, bebeğimizi üzüyoruz. Ama benim elimde değil, mani olamıyorum..
Hayırlı doğumlar şimdiden.

"Neden" diye takılmayın.

Basın üstüne geçin. Onlar öyleler. Hayatında parayı hep önde tutatn insanlar hep öyledir.Değiştiremezsiniz.

Sizin için insan olmak, aile olmak paradan önce geldiği için siz öylesiniz onlar içinde tam tersi öyle olduğu için onlar öyleler.

O yüzden siz onlar anlayamazsınız onlarda sizi. Düşünmeyin yaşayacakmışım ben bunları deyin ve basın üstüne geçin
Bir dakika bile arkanıza bakmayın.Onlar ne kadar zavallı olduklarının farkında bile değiller. Gün olur devran döner. O arabaları evleri kalmz ortada. İşleeri güçleri de yok. Ama siz çalışıyorsunuz kazanırsınız kendi ayaklarınız üstünde durursunuz. Onlar asalak gibi yaşamak zorunda (özürdilerim böyle yazdığım için kendi çevremdekileride böyle görüp değerlendirdiğim için genellemede bulunuyorum). Bence bu asalaklarının farkında olduukları i,çinde mutlu insanalrı da yıpratmaya çalışıyorlar bence. Yine sözylüyorum Allah'ın size bir mükafatı olan güzel ailenizin tadını çıkarın. Çünkü siz onların sahip olmadığı şeylere sahipsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…