Bir şeytanın kızıyım ben..

1.si annenın olan arsa ablanın ve senındır bunun davasını hemen aç derım....sana acımadılar sen hiç acıma...ınan ben yaşamış gibi içim acıdı....benm eşim avukat yardımcıda olmaya calışırız..hakkını ararım yerınde olsam...

cnm bence de mal kaçırmadan dava açabilirsin, bu konuda en iyi yolu avukatlar bilir bak avukat eniştemiz de varmış sna yol gösterir, ben olsam uğraşırım, burası hukuk devleti, yok öyle mal kaçırmak

Okurken çok etilendim, babana güvenme dedikleri bu işte. :KK53: Bence kusura bakmayın ama tam bir enayilik örneği sergilemişsiniz...o insan sizin içtiğiniz bir bardak sütün hesabını yapmış zamanında. kovmaktan beter etmiş.Sizi hiçbir şekilde düşünmemiş kız halinizle ne yaptınız ne ettiniz merak etmemiş. Ona para değil selam dahi vermemeniz gerekiyor.Sizin aile huzurunuza namusunuza dahi göz diker beklenir ondan. Hele de çocuğunuzu bırakmışsınız...ona iyi davranacaktı tabi sevdiğinden değil para karşılığı yapıyor o işi.Üstelik sizin paranızla alınan evi geri alabilecek durumdayken hakkınızdan vazgeçmişsiniz.:KK52:
Kendi aileniz dahi olsa sizi sevmeyen insanlara güvenmeyin, hoşgörü göstermeyin zor durumda kalırsınız.
Bu saatten sonra başvurulabilecekse adli makamlara başvurun eğer hakkınız varsa alın merhamet etmeyin kesinlikle.
Ayrıca babanız olacak şahıs öldüğünde onun yasal mirasçısı olacaksınız, bunu biliyorlardır ve muhtemelen tedbirini de alacaklardır. Bununla alakalı yasal haklarınız varsa araştırın.
Mağdur olmaktansa kötü bilinmek daha iyidir.

zor bi hayat yaşamışsınız ama uzak durup kendinizi korumayı başaramamışsınız
sanırım eşinizde pasifmiş ki babanız rahat ezmiş sizi
bari bundan sonra uzak durun hiç değilse psikolojiniz daha fazla bozulmaz

Okurken çok etilendim, babana güvenme dedikleri bu işte. :KK53: Bence kusura bakmayın ama tam bir enayilik örneği sergilemişsiniz...o insan sizin içtiğiniz bir bardak sütün hesabını yapmış zamanında. kovmaktan beter etmiş.Sizi hiçbir şekilde düşünmemiş kız halinizle ne yaptınız ne ettiniz merak etmemiş. Ona para değil selam dahi vermemeniz gerekiyor.Sizin aile huzurunuza namusunuza dahi göz diker beklenir ondan. Hele de çocuğunuzu bırakmışsınız...ona iyi davranacaktı tabi sevdiğinden değil para karşılığı yapıyor o işi.Üstelik sizin paranızla alınan evi geri alabilecek durumdayken hakkınızdan vazgeçmişsiniz.:KK52:
Kendi aileniz dahi olsa sizi sevmeyen insanlara güvenmeyin, hoşgörü göstermeyin zor durumda kalırsınız.
Bu saatten sonra başvurulabilecekse adli makamlara başvurun eğer hakkınız varsa alın merhamet etmeyin kesinlikle.
Ayrıca babanız olacak şahıs öldüğünde onun yasal mirasçısı olacaksınız, bunu biliyorlardır ve muhtemelen tedbirini de alacaklardır. Bununla alakalı yasal haklarınız varsa araştırın.
Mağdur olmaktansa kötü bilinmek daha iyidir.

Hadi bana enayi demenizi haddinizi bilmezliğinize verdim diyelim..
Ama babam mı benim namusuma göz diker??
Pes..
Sizin etrafınızda da pek sağlıklı bireyler yok bence veya hayal dünyanız pek kuvvetli.
Ayrıca sizin ifadenizle "babam olacak şahıs" öldüğünde ardında bırakacağı miras değil, yaşarken ondan göremediğim sevgi daha çok ilgilendiriyor beni..
Her defasında ona yeniden güvenmem de bu yüzdendi zaten..
Filmin sonunu yazdığım için, güvenmekle hata ettiğimi rahatça görebiliyor okuyan herkes. Ama sonu farklı da bitebilirdi.
Ayrıca o evi geri alabilecek durumda olsam, muhakkak alırdım. Hayatta daima iki kere iki dört etmiyor hanımefendi..

bir sütün lafını eden babam elimden evimi dolandırıcılıkla alacak varya silahı kafasına dayar zorla alırım evi alamazsam yakarımmm yaparım cidden ...

bence bundan sonra ailenden uzak dur ve o evide ona vererek hakkını ödemiş oldun artık senin üzerinde babalık hakkı yok bence çünkü zaten sana yaptığı masrafları ödemişsin fazlasıyla.

Hakları almak çok kolay. Mahkemeyle ya da kafasına silah dayayarak.
Ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Menfaatlere değil sevgiye önem veren biri için hiç değil. Herşeye rağmen sevilmeyi bekleyen bir çocuk için hiç değil. Hâlâ umudu olan biri için hiç değil.

Merhaba ipek,

senin konularını takip ediyorum, hayatını da az çok biliyorum.

canım, bazı şeyleri hele ki aile ile ilgili meselelerde hesaplaşmayı ahirete bırakmak en iyisi...

yaşadıklarını tüm detayları ile bilmediğim için şöyle yap, böyle yap diyemiyorum, ancak seni anlıyor ve dua ediyorum...

bir kızın ve bir oğlun vardı değil mi? yaşadıklarının acısını birazcık hafifletmek için evlatlarına skı sıkıya sarıl canım... ailenden göremediklerini sen evlatcıklarına göster. sen çok zeki bir kadınsın... (kaç kişi senin durumunda olup Türkiyenin en güzel okulunda mühendisliği bitirebilir ki?:KK34: ) bu zorlukların üstesinden gelebilirsin...

fazla duyarlıyız, gereksiz biçimde, at bunu üzerinden, eskiye takılmamak lazım, sana da hayat lazım şekerim, daha gelin derdi bile görmedin:KK76:

X