bir seçim yapmam gerekirse..

bir seçim yapmam gerekirse..

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bu arada anketi niye yaptığımı açıklayayım yanlış anlaşılma oldu çünkü..

bazen konuları sadece okuyoruz, ama yorum yapmaya zamanımı olmuyor yada yapmıyoruz yorum üşenip..

ben her okuyanın düşüncesine önem verdiğim için hani yorum yapmaya zamanı olmayanlar belki seçenek işaretlemek isterler, o şekilde fikirlerini beyan ederler diye....

yoksa dediğim gibi fikrinizi açıkça söylemeniz benim için çok daha iyi..

anlayışınız için şimdiden teşekkürler..

ayşegül hanım başkaları ne der diye hareket etmeyin bence karşınıza daha neler çıkar hem karşınıza çıkacak insanıda deterjan seçer gibi özelliklerini yazıp seçemezsiniz. bir ilişkide aşk önemlidir ve 3 kişinin arasında kalmış bir kişi olarak bu seçeneklerin hiç birine aşık değilsiniz diye düşünüyorum. birde birlikte olacağınız kişinin tabiki tipide önemlidir ama insani vasıflara sahip olması herşeyden daha önemlidir. ben anketinizi cevaplandırmadım

çok teşekkür ederim cvp yazdığın için :) hiç güleceğim yokken gülümsettin bi de beni deterjan seçer gibi diyerek :) evet haklısın ben şuanda onların üçüne de aşık deilim.. ama olabileceğimi hissediyorum.. çok duygusal bir insanım zaten. karşımda beni seven ilgi gösteren beni mutlu etmeye çalışan insan varsa ben de seviyorum değer veriyorum.... başkaları da çıkar demişsin ben daha ne kadar bekliycem ki :s hem beklesem bile kimseye durup dururken aşık olmam ben bu durumdayken. içimde öyle bir boşluk var ki anca birşeyler paylaşmam lazım aşkı hissetmem için.... kendim göremem çünkü

bence siz bunları boşverinda hayatta kendi başınıza ayakta kalma mücadelesi edin yok halamın kızıydı yok o öyle dediydi yok bu böyle söylemişti boş bunlar hayır diyelim bunlardan biriyle ilişkiye başlayacaksınız o çocuklarada yazık gerçi ne kadar sağlam ayakkabı olduklarıda tartışılır ya sevgilisi varken başka birine yazıp çizebilen bir adam siz onunla çıkarken neler yapar

kendi başına ayakta kalma mücadelesi derken

ben çok duygusal ve çok iyi niyetli biriyim maalesef. değer verdiğim insanlar böyle yapınca üzülüyorum işte ister istemez.. kalpsiz olamıyorum bazıları gibi keşke olabilsem....

yani zaten başkaları ne der diye yaşamaktan sıkılmadınız mı hala o başkaları gider başka başkaları gelir yani bu hayat senin ve keyfini sür

iradene sahip çıkarsan kimseye kendini ezdirmezsin duygusal ve iyi niyetli olmak güzeldir ama birazda uyanık ol

allahıma bin şükür akıllı ve uyanık biriyimdir :) ikisi ayrı şeyler bence.. zaten artık üzülmüyorum ve artık daha az güveniyorum herkese.. çünkü şunu öğrendim kimse kimseyi çekemiyor.... bu yüzden diğer herkesi hayatımdan çıkarıp kendi ailemi kurma yolunda ilerlemek istiyorum artık.

iradene sahip çıkarsan kimseye kendini ezdirmezsin duygusal ve iyi niyetli olmak güzeldir ama birazda uyanık ol

duygusal biri olabilirsiniz ama bu başkaları ne söyler diye yaşamınızı etkiliyorsa bununla mücadele etmeniz gerekiyor demektir.milletin ağzı torba değil ki bükesiniz.sırf onlar sussun diye biriyle ilişkiye başlarsanız çok büyük bir hata olur.konuşacak olan her türlü konuşur sizin bunlara vereceğiniz en güzel cevap tepkisizliktir.gerçekten istediğiniz için birisini hayatınıza alın ayşe fatma ne söyler diye değil.

yaa değilim tabi ki de baksanıza arkamdan nasıl konuşuyorlarmış. ve artık 24 yaşıma geldim.. vee hayatımda en çok istediğim şey bi ailemin olması bi bebeğimin olması.... :)
bunlar için de biryerlerden başlamak lazım dimi. bebeğim benim şimdi diyeceksin ki aşık olabileceğin birini bekle ama bu saatten sonra kimseye durup dururken aşık olamam gibi geliyor :s

biriyle çıkmak zorunda mısınız acaba?

çok doğru diyorsunuz konuşan her türlü konuşur.. ama canımı acıtıyor bazen, ben onlarla uğraşmazken onların hakkında tek kelime etmezken onların benimle alıp veremediği ne ???

çok doğru diyorsunuz konuşan her türlü konuşur.. ama canımı acıtıyor bazen, ben onlarla uğraşmazken onların hakkında tek kelime etmezken onların benimle alıp veremediği ne ???

işi olmayan küçük insanlar bunlar kendi komplekslerini kapatmak için sağa sola sarıyolar boşverin bırakın konuşsunlar demek ki sizi çekemiyorlar.

insanı insan yapan onun düşünce ve duygularıdır ve var olanları kullanrak bu dünyada hayatta kalır bence ayrı şeyler değil aynı anda hem iyi niyetini hemde aklını kullanabilirsin aile kurmak zor iş bence çok fedakarlık istiyor yani anket yaparak aile kurulmaz

anket yapmamın sebebini açıklamıştım. okumadan yorum yapmayın bence komik oluyor..

diğer görüşleriniz için zahmet edip yazdığınız için de teşekkür ederim.

tuba beni anlayabildiğin için teşekkür ederim kuzum.. zaten ben de artık hiç takmıyorum onu ama o hiç vazgeçmiyor işte hakkımda konuşmaktan. msnde iletilerine bile benimle ilgili şeyler yazıyor :s:s:s ne kıymetliymişim :)

işi olmayan küçük insanlar bunlar kendi komplekslerini kapatmak için sağa sola sarıyolar boşverin bırakın konuşsunlar demek ki sizi çekemiyorlar.

anket yapmamın sebebini açıklamıştım. okumadan yorum yapmayın bence komik oluyor..

diğer görüşleriniz için zahmet edip yazdığınız için de teşekkür ederim.

yorum yapmadan önce okudum zaten merak etme

bende 24 yaşında biriyim. az çokda senin ne yapmak istediğini anladım merak etme bence şuanki ruh halin normal değil ama olabilir yani insanlık hali zamanla aşarsın

cansucum sakin ol canım :) ayy hiç güleceğim yoktu.. şu bazılarının laf yetiştiremediklerinde yada sinirlendiklerinde insanların ruh haliyle ilgili teşhis koymaları da pek bi eylencekli oluyor :) psikolog musun cansucum ?

yorum yapmadan önce okudum zaten merak etme

bende 24 yaşında biriyim. az çokda senin ne yapmak istediğini anladım merak etme bence şuanki ruh halin normal değil ama olabilir yani insanlık hali zamanla aşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…