• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir seçim yapmam gerekirse..

bir seçim yapmam gerekirse..

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
saolun sevgilisi olan çocuğu düşünmüyorum artık sayenizde.. :) doğru diyonuz yaa eğer hayatında olan kişiye bunu yapabiliyorsa iyi biri değildir aslında .s:s bir de herkes bir gün unutuluyor demişsin. üç buçuk sene geçti unutamadım ben. unutabileceğimi de sanmıyorum :43: keşke unutabilsem.. ağlaya ağlaya yalvarıyorum her gece allaha çıkar aklımdan kalbimden diye.. ne olur unutayım diye..

Bence hiç biriniii seçme.Eğer birini sevebilecek olsaydın diğerlerini aklından geçirmezdin.Ayrıca sevgilisi olandan uzak dur.. bile bile lades dersin söyleyeyim.O tip erkeklerin düzelebileceğine inanmıyorum.Ayrıca sende sevgilisi olduğunu bildiğin halde konuşuyorsn adamla.üstelik ben arayıp sormuyorum ama adam arkadaşça konuşmuyor diyorsunnn.E doğal olarak sende ona onun gibi karşılık veriyorsun.Eğer bir insanın sevgilisi varsa ve gelip bana arkadaşlık dışında şeyler söylüyorsa onu bir güzel azarlarımm :23: allarım pullarımmm :23: tek kelime edemez..:34:

Ayrıca karşınada mutlaka sevebileceğin biri çıkacaktır.Herkes bir gün unutuluyor.:24:

şusu var busu var, işi var, yakışıklı, çirkin.... vb. sevgili seçilmez. sevgilim olsun diye sevgili olunmaz. zaten bir insanı gördüğünde bir şeyler hissedersen bilmezsin bile nesi var nesi yok... aşk öyle planlı programlı olmaz.

hele anketle sevgili hiç seçilmez. bırak hepsini.... bir gün biriyle karşılaştığında bunları hiç düşünmeden kalbin çarpıyorsa o kişinin peşinden git. hayatta her zaman bir erkek olmaz zounda değil. yalnızlığa da alış.

haklısın yakışıklı yada çirdik benim için hiç önemli değil zaten. ama işte ben diyorum ki BEN BUNDAN SONRA HİÇ KİMSEYİ DURUP DURURKEN SEVEMEYECEĞİM. hayatıma devam edebilmem için bir yerlerden başlamam lazım.. bunu anlatabilsem zaten kendinizi benim yerime koyup daha yol gösterici yorumlar yaparsınız. o büyük harflerle dediğim şeyden adım gibi eminim. ee o zaman ne yani bundan sonra ömrüm boyunca kimseye bir şans vermiyim ve yalnız mı yaşıyim ?

tabi ki hayatta her zaman bir erkek olmak zorunda değil. ben zaten 3 senemi hayatımda bir erkek olmadan geçirdim. ama hiiiç alışkın değilim. dediğim gibi ben aşksız sevgisiz ben olmuyorum.

şusu var busu var, işi var, yakışıklı, çirkin.... vb. sevgili seçilmez. sevgilim olsun diye sevgili olunmaz. zaten bir insanı gördüğünde bir şeyler hissedersen bilmezsin bile nesi var nesi yok... aşk öyle planlı programlı olmaz.

hele anketle sevgili hiç seçilmez. bırak hepsini.... bir gün biriyle karşılaştığında bunları hiç düşünmeden kalbin çarpıyorsa o kişinin peşinden git. hayatta her zaman bir erkek olmaz zounda değil. yalnızlığa da alış.

bu arada bugün başvurduğum ilanlardan birinden geri döndüler bana :9: yarın görüşmeye çağırdılar sabah sabah çok mutlu oldum :1:
diyorum ya rabbim çok büyük.. ve adaleti nerde ne zaman olursa işler..
burda benim hakkımda tanımadan bilmeden anlamadan kötü yorum yapıp moralimi bozanları da görür.
yol göstermeye çalışanları da =) rabbim o yardımcı olmaya çalışanların gönüllerine göre versin inşallah =) amin.

Ya konuyu alay etmek için yazdınız ya da kafanız iyi.

Bu ikisinin olmasını bile, böyle bir insan tipinin aramızda dolaştığını bilmekten iyi geliyor.

Hiç mi kendinizi hayatınızı daha kaliteli hale getirmek için uğraşmadınız.

Neyse daha fazla yazarsam belki de inciteceğim ama kendinize dur deyin..

Siz ilerde bir eş ve anne olacaksınız.

............

Şunları yazmak istiyorum ; Sonuna kadar okumadım, arada bırakıp en son seçeneklerinizi okudum.

Kuzenize kimin ne gözle bakacağına siz karar veriyorsunuz; güzellik görecelidir ki bunu zaten bilseydiniz bu şekilde yorumlarınız olmazdı.

VE ŞİMDİDEN sevgilisi olan birine bu ilginiz varsa, onun ilgisini ayıplamıyorsanız,
kalbiniz bu şekildeyse aman derim kendinizi toplumdan soyutlayın ki ta kendinizi eğitip ayağa kaldırana kadar.

Son düzenleme:
Anketi cevaplayanlar olmuş :)

Herneyse gideyim bu konudan yazmadan duramıyorum çünkü.

guldurdun benı ya :)
24 yasındayım dıyorsun kendıne hıc mı guvenın yok kı bırseylerı kanıtlamaya calısıyorsun ,
hayatında kuzenın gıbı dengesız ,fesat ınsanlar olacaktır ıllakı herbırının cenesını kapamak ıcın bırseyler yapmaya mı calısacaksın ? kendıne yazık edersın sadece

tatlım okudum konunu baştan sona :) seni anlayabiliyorum biraz çünkü benim de öyle bir kuzenim vardı.. hem de neler yaptı neler. hala da yapıyor.
insan baştan üzülüyor ama şimdi hiç takmıyorum :) bence sen de takma.. böylelerini ne yapsan da susturamazsın çünkü kalpleri kötü. ve dediğin gibi cidden de allahım herşeyi görüyor :) sen allaha güven düzgün yaşamaya devam et onun adaleti işliyor..

seçim konusunda da kalbinin sesini dinle o yöne git diyeceğim.. ;) :) mutluluk ordadır çünkü :)

Konuyu okuyunca istemsizce güldüm

Eklentiler

• $150678_2.jpg
    $150678_2.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 54
Benim bu konuda sinirlendiğim nokta oylama yapman filan değil.
Üçüncü diye bahsettiğin kişinin sevgilisi olması.
Yazık arkadaşlar böyle erkeklere yüz vermeyin, o erkekler bir gün size de bunu yapar.
Zaten kadınlar bunlara izin vermezse evlilik dışı ilişkiler olmaz.
Ne evli ne de sevgilisi olan erkeklere yanaşmayın.
Çocuk arıyormuş,mesaj çekiyormuş desene sevgilin var ayıptır yaptığın diye.
Çok kınadım:19:

Derdini anlatmaya çalışmışsın biraz empati kurdum anladım yerinde olsam önce bir iş bulurdum kendime, sosyal hayata karışırdım, evde oturmazdım sonra havam dağılırdı daha mantıklı düşünür olurdum ve bir gün aşık olacağım insanı bulacağıma inanırdım. Evde durmakla zaten ancak o şöyle bu böyle, oyunda ebe seçer gibi seçim yapacaksın. Önce iş bul çalış kesinlikle, hayata daha farklı bakacaksın, göreceksin ki hayat senin kuzeninin, etrafındakilerin laflarıyla uğraşılacak kadar basit değil. Hayatı tanıdıkça, dışarıdaki zorlukları gördükçe daha mantıklı düşüncelerin olacak, birilerini susturmak için ya da nasılsa durup dururken aşık olamam en iyisini seçmeye bakayım gibi sebepler sana komik gelecek. Son sözüm yine kesinlikle iş bul ve çalış.

:) teşekkür ederim.... ben de artık takmamaya çalışıyorum ama bir de böyle bir durum diğer arkadaşların başına gelse belki anlarlar beni. inanın can sıkıcı bir durum.... sürekli arkanızdan kötü konuşan sürekli sizi küçük düşürmeye çalışan birinin olması.. beni niye bu kadar kıskanıyor ben ona ne yaptım hiç bilmiyorum.... :(

belki de sebebi, ben üniversite okudum hep başarılı bir kızdım o değildi. belki de, benim çevremdeki arkadaşlarım çok fazlaydı onun yoktu... belki de, ben hep ilgi gören kişi olduğumdan.... belki de bunların hepsiydi sebep.. ama hiçbiri benim suçum değildi ki.. allah beni böyle yaratmış.. allahıma bin şükür hem dışımı hem içimi güzel insan olarak yaratmış.. benim suçum değildi. o bunu anlayamadı.. hayatında ilk defa sevgilisi olunca da benim canımı acıtmaya çalışmaya başladı.. bunca yıl görememişim, meğerse içinde bana karşı sevgi değil sadece kıskançlık varmış :( ben en yakın arkadaşım hakkında bu denli yanıldığıma üzülmüştüm sadece :(

tatlım okudum konunu baştan sona :) seni anlayabiliyorum biraz çünkü benim de öyle bir kuzenim vardı.. hem de neler yaptı neler. hala da yapıyor.
insan baştan üzülüyor ama şimdi hiç takmıyorum :) bence sen de takma.. böylelerini ne yapsan da susturamazsın çünkü kalpleri kötü. ve dediğin gibi cidden de allahım herşeyi görüyor :) sen allaha güven düzgün yaşamaya devam et onun adaleti işliyor..

seçim konusunda da kalbinin sesini dinle o yöne git diyeceğim.. ;) :) mutluluk ordadır çünkü :)

Son düzenleme:
canım sağol fikrin için. ya doğru diyorsunuz ondan vazgeçtim ben zaten :) sadece aklım karışık olduğundan acaba diye düşünmüşüm işte.... :(

Benim bu konuda sinirlendiğim nokta oylama yapman filan değil.
Üçüncü diye bahsettiğin kişinin sevgilisi olması.
Yazık arkadaşlar böyle erkeklere yüz vermeyin, o erkekler bir gün size de bunu yapar.
Zaten kadınlar bunlara izin vermezse evlilik dışı ilişkiler olmaz.
Ne evli ne de sevgilisi olan erkeklere yanaşmayın.
Çocuk arıyormuş,mesaj çekiyormuş desene sevgilin var ayıptır yaptığın diye.
Çok kınadım:19:

yarın bir iş görüşmesine gideceğim zaten canım.. inşallah olur :) dediğin gibi belki de azıcık hayata karışsam başka insanları düşünmeye vaktim bile kalmayacak, belki de daha okulum yeni bittiği için ve genelde evde olduğum için bu denli düşünüyorum milletin hakkımda yaptıklarını.. ama haklısınız onları düşünerek yaşanmaz. belki azıcık hayata karışırsam yine eski ayşegül olurum =)

zaten ben bundan önceki ilişkilerim bittiğinde de hep bir daha aşık olamayacağım diye düşünüyordum.. çok kısa süre sonra rabbim karşıma öyle birini çıkarıyordu ki karşı koyamıyordum.. ama bu en sonki çok farklıydı. ben hiçbir aşkı onun kadar çok sevmedim :(

Derdini anlatmaya çalışmışsın biraz empati kurdum anladım yerinde olsam önce bir iş bulurdum kendime, sosyal hayata karışırdım, evde oturmazdım sonra havam dağılırdı daha mantıklı düşünür olurdum ve bir gün aşık olacağım insanı bulacağıma inanırdım. Evde durmakla zaten ancak o şöyle bu böyle, oyunda ebe seçer gibi seçim yapacaksın. Önce iş bul çalış kesinlikle, hayata daha farklı bakacaksın, göreceksin ki hayat senin kuzeninin, etrafındakilerin laflarıyla uğraşılacak kadar basit değil. Hayatı tanıdıkça, dışarıdaki zorlukları gördükçe daha mantıklı düşüncelerin olacak, birilerini susturmak için ya da nasılsa durup dururken aşık olamam en iyisini seçmeye bakayım gibi sebepler sana komik gelecek. Son sözüm yine kesinlikle iş bul ve çalış.

önce 1 i dene
olmadı 2 o arada iş bulursa 2. ciyle de bi denersin bunu da beğenmezsen en son 3. de karar kılarsın :27::27:
bu ne böyle ya şaka gibi :52::52::52:

merhaba kk ailesi.. aranıza yeni katıldım.. ne olur bana da yardım edin bir yol gösterin..

ben 24 yaşımdayım. okulum bitti şuanda evdeyim. çalışmıyorum 1 seneden beri.

bundan bir sene öncesine kadar hayatımdan gayet memnundum.. bir sevdiğim vardı. çok yakın bir kız arkadaşım vardı.. bu çok yakın kız arkadaşım dediğim halamın kızı. herneyse. okulum vardı.... okuldan arkadaşlarım vardı.

fakat sonra bu sahip olduklarım değişmeye başladı. ilk önce bu halamın kızı dediğim kız sevgili edindi kendine ve ondan sonra bana karşı tamamen değişti. önceden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çoğu zaman birbirimize gelir gider beraber kalırdık. herşeyimizi ama herşeyimizi anlatırdık birbirimize. ama o daha ilk ciddi ilişkisini edindikten sonra sürekli bana nispet yapar gibi tavırlar takınmaya başladı. işte bir yere gidecekler mesela sevgilisiyle sevgilisin adı gözlük olsun mesela. işte bana mesaj atar kuzenim ' ayşegül biz gözlükle şuraya gidiyoruz belki orda kalabiliriz ' e ne yapayım ben giderseniz gidin diyordum artık içimden.... bu bir değil iki değil çünkü defalarca oldu.ne yapmaya çalıştığını hiç anlamazdım..

benim de mesela daha önceden sadece üç tane sevgilim oldu.. ( üçüyle de ciddiydik. daha doğrusu ciddi bakıyorduk ilişkimize.... ) herneyse. ben de sevgililerimle biryerlere gezmeye falan gidiyordum. ama benim kuzenime attığım msjlar hep şöyleydi ' biz şuraya gezmeye gidiyoruz, sen de gelsene :) ' sen de gelsene ye dikkatinizi çekiyorum kızlar, hep de gelirdi beraber giderdik :) hep üç kişilik yaşadım ben ilişkilerimi nerdeyse o derece yani :) çok da mutluydum bundan. çünkü daha ne istiycem bir tarafta en çok güvendiğim insan, kuzenim, en yakın arkadaşım. bir tarafımda da sevdiğim adam olurdu....

bu arada büyük bir ihtimalle aklınıza takılacak, şunu da söyliyim. kuzenimi asla ama asla zerre kıskanmazdım. sevgililerimden falan mesela. çünkü kuzenime asla o gözle bakmayacaklarını adım gibi bilirdim.. :) herneyse. devam edeyim.. :) ben üçüncü sevgilimden ayrıldım bu gözlüğü buldu işte onunla çıkmaya başladı. o da benim sayemde oldu ya herneyse :) anlayacağınız ben hep kuzenimin iyiliğini mutluluğunu isterken o bir ilişki edinince tamamen değişti bana karşı. laf sokmalar yaptığı nispetler gırla gitti.... bir yerden sonra eh yeter dedim. aramız bozuldu. şu anda hiç konuşmuyorum kendisiyle. başta üzülmüştüm ama artık hiç üzülmüyorum. bana arada msjlar atar özür diler mailler atar facebooktan ekler ama ne cvp verdim ne kabul ettim.

:) bir taraftan benden özür diliyo bir taraftan da benim hakkımda konuştuğu kötü şeyleri duyuyorum insanlardan :) ayşegül hiç mutlu olamayacak falan diyormuş hakkımda. nasıl haset dolu bir insandır amacı ne ben anlamadım ki.... onu artık bir kenara bırakayım. geleyim sevdiğime.... hani üç ilişkim oldu demiştim ya.. biri iki senelik biri bir senelik biri de 2 aylık. her seferinde ben biraz daha büyük bir aşk yaşadım :) ( çok güzel aşık olurum ben =) ) her seferinde biraz daha yoğun yaşadım.. hiçbirzaman bir öncekinden azıyla yetinmedim. dolayısıyla en çok sevdiğim en son ki sevdiğim oldu... onu nasıl sevdiğimi kelimelerle ifade edemem.. öyle çoktu ki içimdeki duygular kara sevda gibi birşeydi işte..

üç seneden fazladır tanıyorduk birbirimizi.. ama resmi olarak iki ay falan çıkmışızdır o kadar kısa.. geri kalan zamanda ayrıydık ama o da beni çok severdi bilirdim hissederdim.. ama en son geçen sene bir inatlaşma yüzünden aramız bozuldu. o başka biriyle çıkmaya başladı ve bir iki ay geçmeden hemen evlendi o kızla

yanlış anlamayın, artık o sevdiğim adamı düşünmüyorum asla. sevmiyorum artık merak etmeyin. ( anlaşılsın diye sevdiğim adam diyorum :) ) o evlendiği gün benim için öldü . sadece hatıraları kaldı hafızamda arada geliyorlar aklıma ama geldiği gibi kovuyorum hatırasını.. artık daha az ağlıyorum.

ama ondan sonra da kimseyi sevebileceğimi zannetmiyorum ben aslında. o evleneli üç dört ay oldu ben daha hiçbir erkekle konuşmadım. yaşamak eğer birşeyler paylaşmaksa yaşamaktan vazgeçtim sanki. o kadar da çok kişi var ki peşimde benimle olmayı isteyen.. yüz vermiyorum kimseye.. görmüyorum kimseyi..

bir taraftan da kuzenimin arkamdan insanlara ' ayşegül mutsuz hep de mutsuz olucak ' ' ayşegülün işi yok sevgilisi yok ' diye konuşmalarını duyuyorum. içimden kendime çok kızıyorum böyle kötü yürekli bir insana daha önceden değer verdiğim için annem haklıydı diyorum ben herkesi kendim gibi iyi zannediyorum diye çok kızıyorum. o kadar öfkeyle doldurdu ki içimi kendisine karşı içimden diyorum ki ' be a salak sen liseyi bile bitiremedin. senelerce evde işsiz yattın. unuttun mu ' şurda 2 3 ay önce çalışmaya başladı o da. başkalarının sevgililerine laf eder işte ayı der kilolu der burnu kocaman der kepçe der.... dış görünüşleriyle dalga geçer.. onun sevgilisini görseniz.... dersiniz ki o başkasının sevgilisi ayıysa seninki de maymun o zaman :) hayal edin artık çocuğu :) herneyse mesela başka insanları küçümser sürekli kafedeler yaptıkları başka bir iş yok boş insanlar diye ama kendisi de iki üç ay öncesine kadar sürekli gece gündüz farketmez kafelerdeydi hem de kız haliyle.... kısacası hep insanları küçümsemeye çalışır kendi haline durumuna bakmadan.... benimle uğraşması da cabası....

ve ben şimdi artık yeni bir başlangıç yapmanın zamanı diye düşünüyorum.. kötü insanlara bakmadan duymadan kendi hayatıma döneceğim.. :) ayşegül geri dönecek tekrardan çok mutlu olacağım :) benimle olmak isteyen çocuklardan üçünden bahsedicem size.... artık onlardan biriyle başlamayı bir tek onunla uğraşmayı bir tek onu düşünmeyi istiyorum.. beni sevene değer vermeyi istiyorum. kendi hayatıma bakmayı mutlu olmayı istiyorum. ama hangisini seçeyim bilemiyorum. hangisiyle başlamalıyım..

1.si : bir arkadaşım sayesinde tanıştık. çocuğun tipi fena değil.. maddi durumları çok iyi. evleri arabaları var. çocuğun işi var.. tanıyanlar yüreğinin de çok iyi olduğunu söylüyorlar.. benden 3 yaş büyük....

2.si : tipi çok güzel çok yakışıklı.... uzun zamandan beri tanıyoruz aslında birbirimizi.. sürekli beni arıyor mesajlar atıyor çok ilgileniyor.. ilgisinden çok hoşlanıyorum diyaloğumuz çok iyi ama gelin görün ki çalışmıyor şuanda :s maddi durumlarının çok iyi olduğu söylenemez. ayrıca benden bir yaş küçük. bir de çok çapkın.. ama eğer bir işi olsaydı büyük bir ihtimalle onu seçerdim ve adam da ederdim......

3.sü : çok yakışıklı etkileyici çok çekici.... onunla da birbirimizi bayadır tanıyoruz. şuanda sevgilisi var ama ne zaman beni görse msjlar atıyor bana arıyor konuşmaya çalışıyor.... 3 4 ayda bir konuşuyoruz anlayacağınız... konuşmalarının arkadaşça olduğu söylenemez... ama onunla iletişimimiz niyeyse şu üçü arasında en çekicisi :( ben normalde onu hiç aramıyorum sormuyorum. ama o hep beni arıyor ne zaman görse hem de...... :s benden iki yaş büyük... işi de var....

kızlar sizce ben şimdi hangisinin peşinden gitmeliyim!!!!!!!!!!!!!!! lütfen hiçbiri demeyin üçü arasında bir fikir verin.. çünkü ben karar veremiyorum. en sevmediğim huyum kararsızlığım.... karar veremediğim için hep geç kalıyorum hayata. artık geç kalmak istemiyorum ve kötü niyetli insanların sevgilisi yok diye konuşmalarına izin vermek istemiyorum. ( oysa bilmiyorlar ki bu sadece benim seçimimdi.. ) lütfen bana da yardım edin bir yol gösterin kızlar..

bu nasıl bır seydir anlamadım 3. nun zten sevgilis varmış onun peşinden gitmeyi düşünmüyosun herhalde :ssz:

sana şimdi çok ağır seyler yazardım ama gerçekten değiemz bu sinirimi senden çıkartmamı sağlardı ama yuh artık sana ..3. aday ıcın utanmadan birde sevgilisi var ve hala onla çıkmayı düşünüyosun...
ve nedir sende bu maddıyat takınıtsı yaa..
nasıl bi hl aldık allah askına..
birini severken madii durumuna bakıp öylemı karar verıyoruz..
bide yazmssın işi olsaydı kesin onu seçerdim diye...yazık yaa vallahı yazık sana...sana söylenecek laf söz bulamıyorum ınan..
yok artık dedirten bir cinssin..
bunların üçünüde seçme rica ediyorum yazık etme çocuklara hayatlarını kaydırma..
bide biri için onu kesin adam ederdim demişssin yaa..
önce sen bi adam olmayı öğrende.............:49:

Back