• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir seçim yapmam gerekirse..

bir seçim yapmam gerekirse..

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
bence 4. seçenek hiçbiri
eğer birini sevseydin zaten sıraya koymazdın
3.seçeneğe kızdım ben :/ sevgilisi olan bi çocuğa evlenilecek erkek gözüyle bakmak mantıksız çünk sevgiliside ona şuan evlenilecek erkek gözüyle bakıyor

halbuki hani gönlüne göre karar ver demişler ya üstte, gönlüme en yakın olanı 3.sü ama ben de senin gibi düşündüğüm için ona hiç yüz vermiyorum.

ama sevgilini sevmiyorsan beni istiyorsan ayrıl gel de demiyorum..

ne bilim.. hayırlısı..

teşekkürler yorum için :) :*

bence 4. seçenek hiçbiri
eğer birini sevseydin zaten sıraya koymazdın
3.seçeneğe kızdım ben :/ sevgilisi olan bi çocuğa evlenilecek erkek gözüyle bakmak mantıksız çünk sevgiliside ona şuan evlenilecek erkek gözüyle bakıyor

halbuki hani gönlüne göre karar ver demişler ya üstte, gönlüme en yakın olanı 3.sü ama ben de senin gibi düşündüğüm için ona hiç yüz vermiyorum.

ama sevgilini sevmiyorsan beni istiyorsan ayrıl gel de demiyorum..

ne bilim.. hayırlısı..

teşekkürler yorum için :) :*

canm inan karşına aşık olabileceğin biri çıkacak
kendini zorlama zamana bırak :)

Hmmmm:26:
1?:45::45:
Yok yok 2:19::19:
yok vazgeçtim 3:20::20:
4 var mıydı?:1::1:

Cnm dalgamı geçiyorsun sen? yoksa ciddimisin? Yorumları okumadım fakat yazının sonunda şok oldum helede sevgilisi olan birini düşünüyor olmana... Sen yüz vermiyorsan nasıl msj atma cesaretini gösteriyor? Hemde sevgilisi varken??? Diyelim 3.ü seçtin pardon seçTİK.. Gidip sevgilinden ayrıl seni seçtim ben mi deyeceksin? Ondan sonra sen bu insana nasıl güveneceksin peki???? Başkası seçersede seni bırakıp onunla evlenmeyemi gidecek??

2. Benden 1yaş küçük gibi bişeydi yok çapkınmış falan ... 1.zenginmiş bu ne yaa? Sen evlilikmi düşünüyorsun oyun içiçn elemanmı seçiyorsun?? Bi erkekte seni böyle seçenekler içine alsa ve oylasa ne düşünürsün??

Bence cnm sen okulu bitirmenin boşluğundasın kusura bakma ama çok sinirlendim bu yazdıklarına.. Bir önce bir iş uğraş bul ve bu anketi sizce hangi işi seçeyim diye değiştir.

cansucum sakin ol canım :) ayy hiç güleceğim yoktu.. şu bazılarının laf yetiştiremediklerinde yada sinirlendiklerinde insanların ruh haliyle ilgili teşhis koymaları da pek bi eylencekli oluyor :) psikolog musun cansucum ?

piskolog değilim insnaların ruh halinden anlamak içinde sadece psikolog olmaya gerek yok biraz kişisel gelişim okumak yeterli oluyor bnm için birde zaten hastanede çalışıorum oraya gelenlerinde psikolojileri pek düzgün sayılmaz

bir de ben aşka o kadar alışığım ki aşksız yaşayamıyorum işte.. bir sevdiğim olsun istiyorum aşık olayım istiyorum.. bu aralar çok aşık olasım var :) ama durup dururken olmaz biryerlerden başlamam lazım..

psikolog değilsen insanların ruh hali hakkında teşhis koymak senin haddin değildir. senin yaptığın da bir hastalıktır. bence hazır hastanede çalışıyorken sen bir uğra istersen ilgili bölüme ;) bu arada ruh halinden anlamak için de kişisel gelişim kitapları okuman değil insanlarla haşır neşir olman insan tanıman lazım.. yaşayarak tanımaktan bahsediyorum. kitap okuyarak kitaplara göre insanları değerlendiriyorsan üzüldüm senin için.. pek başarılı sonuçlar elde etmiyorsundur çünkü. bu da sana yazdığım son cevaptır.

piskolog değilim insnaların ruh halinden anlamak içinde sadece psikolog olmaya gerek yok biraz kişisel gelişim okumak yeterli oluyor bnm için birde zaten hastanede çalışıorum oraya gelenlerinde psikolojileri pek düzgün sayılmaz

ben zaten hergün yüzlerce insanla haşır neşir oluyorum araştırma ve uygulama hastanesinde baya işlek bi birimde çalıştığım için sen gibisine raslamadım ama bence sen gel ben seni bi psikiyatriye götüreyim sana da kıyagım olsun :)

Hmmmm:26:
1?:45::45:
Yok yok 2:19::19:
yok vazgeçtim 3:20::20:
4 var mıydı?:1::1:

Cnm dalgamı geçiyorsun sen? yoksa ciddimisin? Yorumları okumadım fakat yazının sonunda şok oldum helede sevgilisi olan birini düşünüyor olmana... Sen yüz vermiyorsan nasıl msj atma cesaretini gösteriyor? Hemde sevgilisi varken??? Diyelim 3.ü seçtin pardon seçTİK.. Gidip sevgilinden ayrıl seni seçtim ben mi deyeceksin? Ondan sonra sen bu insana nasıl güveneceksin peki???? Başkası seçersede seni bırakıp onunla evlenmeyemi gidecek??

2. Benden 1yaş küçük gibi bişeydi yok çapkınmış falan ... 1.zenginmiş bu ne yaa? Sen evlilikmi düşünüyorsun oyun içiçn elemanmı seçiyorsun?? Bi erkekte seni böyle seçenekler içine alsa ve oylasa ne düşünürsün??

Bence cnm sen okulu bitirmenin boşluğundasın kusura bakma ama çok sinirlendim bu yazdıklarına.. Bir önce bir iş uğraş bul ve bu anketi sizce hangi işi seçeyim diye değiştir.

Beğen butonu yok
Yorumuna can-ı gönülden katılıyorum Gülçin'imm :46::46::46::46::46::46::46:

ayşegül sen birşeylere başlamayı kafana koymuşsun zaten :) anketi oylamadım çünkü yazmak istedim. bence 2.sini seç.. iş bulursa herşey hallolur gibi göründü.. muhabbetiniz de iyiymiş hem yani onu sevebilme ihtimalin daha fazla gibi. hakkında hayırlısı olsun canım.. :)

Bence hiç biriniii seçme.Eğer birini sevebilecek olsaydın diğerlerini aklından geçirmezdin.Ayrıca sevgilisi olandan uzak dur.. bile bile lades dersin söyleyeyim.O tip erkeklerin düzelebileceğine inanmıyorum.Ayrıca sende sevgilisi olduğunu bildiğin halde konuşuyorsn adamla.üstelik ben arayıp sormuyorum ama adam arkadaşça konuşmuyor diyorsunnn.E doğal olarak sende ona onun gibi karşılık veriyorsun.Eğer bir insanın sevgilisi varsa ve gelip bana arkadaşlık dışında şeyler söylüyorsa onu bir güzel azarlarımm :23: allarım pullarımmm :23: tek kelime edemez..:34:

Ayrıca karşınada mutlaka sevebileceğin biri çıkacaktır.Herkes bir gün unutuluyor.:24:

kuzum nasıl çıkıcak ki ? şuanda genelde hep evdeyim. canım hiç dışarı çıkmak istemiyor.. arkadaşlarım hep çağırıyorlar ama canım istemiyor gezmek eğlenmek.. böyle isteksizim işte bu aralar..

kısmet cnm sen kendi geleceğine odaklan önce aşktan çook daha önemli aşık olacağın kişi zaten gelip seni buluyor ;)

:53::53::53:
hayatimin 10 dakikasi heba oldu ve ben bunu son paragrafta anlayabildim yazik bana.
anket yapmissin hangisiyle cikayim diye... inan soyleyecek laf bulamiyorum su an kelime gelmiyor aklima su anki saskinligimi aciklayabilecek.
yahu birinden hoslaniyorsan cikarsin bu mantik isi degil ki liste yapip o mu bu mu diye millete anket yaptirtmak. bizim istedigimiz kisiyle mi cikacaksin yani... ayrica 24 yasinda olduguna inanmiyorum kesinlikle. bu ne sacmaliktir..

al bendende o kadar yani bu neyaa ne sacmalik bu, yani illahi birisimi olcak hayatinda insan hoslandiginda icinde biseyler varsa zaten kendiliginden olur bence dogru demisler sen mutlu olamazsin bu tuhaf dusunce yapinla,bence kendini biraz egit erkek derdine dusecegine!!!

sağol yorum için canım :) benim kafam çok karışık bu konuda. burda yol gösterici mantıklı yorumlar yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim sen de dahil ama onun dışında saçma sapan yorumlar da çok var ne yazık ki :) halbuki beğenmeyen yorum yapmaz bu kadar basit. ay allahtan 4. ve 5. seçenekleri yazmamışım :52: 2. çocukla diyaloğumuz iyi bana aşık olduğunu da söylemişti bikaç ay önce.. dediğin gibi hayırlısı.. her gece allaha dua ediyorum kuran okuyorum.. ve biliyomusun ne zaman dua etsem o çekemeyenlere bişeyler oluyo.. allah görüyo iyiyle kötüyü diyorum ilahi adalet diyorum :) kendimi yalnız hissediyorum bazen ama unutuyorum. en büyük en önemli hepimizi yaratan rabbim var.. :) benim içim rahat .

ayşegül sen birşeylere başlamayı kafana koymuşsun zaten :) anketi oylamadım çünkü yazmak istedim. bence 2.sini seç.. iş bulursa herşey hallolur gibi göründü.. muhabbetiniz de iyiymiş hem yani onu sevebilme ihtimalin daha fazla gibi. hakkında hayırlısı olsun canım.. :)

Back