bir seçim yapmam gerekirse..

bir seçim yapmam gerekirse..

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

aysegul359

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
69
0
36
Eskişehir
merhaba kk ailesi.. aranıza yeni katıldım.. ne olur bana da yardım edin bir yol gösterin..

ben 24 yaşımdayım. okulum bitti şuanda evdeyim. çalışmıyorum 1 seneden beri.

bundan bir sene öncesine kadar hayatımdan gayet memnundum.. bir sevdiğim vardı. çok yakın bir kız arkadaşım vardı.. bu çok yakın kız arkadaşım dediğim halamın kızı. herneyse. okulum vardı.... okuldan arkadaşlarım vardı.

fakat sonra bu sahip olduklarım değişmeye başladı. ilk önce bu halamın kızı dediğim kız sevgili edindi kendine ve ondan sonra bana karşı tamamen değişti. önceden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çoğu zaman birbirimize gelir gider beraber kalırdık. herşeyimizi ama herşeyimizi anlatırdık birbirimize. ama o daha ilk ciddi ilişkisini edindikten sonra sürekli bana nispet yapar gibi tavırlar takınmaya başladı. işte bir yere gidecekler mesela sevgilisiyle sevgilisin adı gözlük olsun mesela. işte bana mesaj atar kuzenim ' ayşegül biz gözlükle şuraya gidiyoruz belki orda kalabiliriz ' e ne yapayım ben giderseniz gidin diyordum artık içimden.... bu bir değil iki değil çünkü defalarca oldu.ne yapmaya çalıştığını hiç anlamazdım..

benim de mesela daha önceden sadece üç tane sevgilim oldu.. ( üçüyle de ciddiydik. daha doğrusu ciddi bakıyorduk ilişkimize.... ) herneyse. ben de sevgililerimle biryerlere gezmeye falan gidiyordum. ama benim kuzenime attığım msjlar hep şöyleydi ' biz şuraya gezmeye gidiyoruz, sen de gelsene :) ' sen de gelsene ye dikkatinizi çekiyorum kızlar, hep de gelirdi beraber giderdik :) hep üç kişilik yaşadım ben ilişkilerimi nerdeyse o derece yani :) çok da mutluydum bundan. çünkü daha ne istiycem bir tarafta en çok güvendiğim insan, kuzenim, en yakın arkadaşım. bir tarafımda da sevdiğim adam olurdu....

bu arada büyük bir ihtimalle aklınıza takılacak, şunu da söyliyim. kuzenimi asla ama asla zerre kıskanmazdım. sevgililerimden falan mesela. çünkü kuzenime asla o gözle bakmayacaklarını adım gibi bilirdim.. :) herneyse. devam edeyim.. :) ben üçüncü sevgilimden ayrıldım bu gözlüğü buldu işte onunla çıkmaya başladı. o da benim sayemde oldu ya herneyse :) anlayacağınız ben hep kuzenimin iyiliğini mutluluğunu isterken o bir ilişki edinince tamamen değişti bana karşı. laf sokmalar yaptığı nispetler gırla gitti.... bir yerden sonra eh yeter dedim. aramız bozuldu. şu anda hiç konuşmuyorum kendisiyle. başta üzülmüştüm ama artık hiç üzülmüyorum. bana arada msjlar atar özür diler mailler atar facebooktan ekler ama ne cvp verdim ne kabul ettim.

:) bir taraftan benden özür diliyo bir taraftan da benim hakkımda konuştuğu kötü şeyleri duyuyorum insanlardan :) ayşegül hiç mutlu olamayacak falan diyormuş hakkımda. nasıl haset dolu bir insandır amacı ne ben anlamadım ki.... onu artık bir kenara bırakayım. geleyim sevdiğime.... hani üç ilişkim oldu demiştim ya.. biri iki senelik biri bir senelik biri de 2 aylık. her seferinde ben biraz daha büyük bir aşk yaşadım :) ( çok güzel aşık olurum ben =) ) her seferinde biraz daha yoğun yaşadım.. hiçbirzaman bir öncekinden azıyla yetinmedim. dolayısıyla en çok sevdiğim en son ki sevdiğim oldu... onu nasıl sevdiğimi kelimelerle ifade edemem.. öyle çoktu ki içimdeki duygular kara sevda gibi birşeydi işte..

üç seneden fazladır tanıyorduk birbirimizi.. ama resmi olarak iki ay falan çıkmışızdır o kadar kısa.. geri kalan zamanda ayrıydık ama o da beni çok severdi bilirdim hissederdim.. ama en son geçen sene bir inatlaşma yüzünden aramız bozuldu. o başka biriyle çıkmaya başladı ve bir iki ay geçmeden hemen evlendi o kızla

yanlış anlamayın, artık o sevdiğim adamı düşünmüyorum asla. sevmiyorum artık merak etmeyin. ( anlaşılsın diye sevdiğim adam diyorum :) ) o evlendiği gün benim için öldü . sadece hatıraları kaldı hafızamda arada geliyorlar aklıma ama geldiği gibi kovuyorum hatırasını.. artık daha az ağlıyorum.

ama ondan sonra da kimseyi sevebileceğimi zannetmiyorum ben aslında. o evleneli üç dört ay oldu ben daha hiçbir erkekle konuşmadım. yaşamak eğer birşeyler paylaşmaksa yaşamaktan vazgeçtim sanki. o kadar da çok kişi var ki peşimde benimle olmayı isteyen.. yüz vermiyorum kimseye.. görmüyorum kimseyi..

bir taraftan da kuzenimin arkamdan insanlara ' ayşegül mutsuz hep de mutsuz olucak ' ' ayşegülün işi yok sevgilisi yok ' diye konuşmalarını duyuyorum. içimden kendime çok kızıyorum böyle kötü yürekli bir insana daha önceden değer verdiğim için annem haklıydı diyorum ben herkesi kendim gibi iyi zannediyorum diye çok kızıyorum. o kadar öfkeyle doldurdu ki içimi kendisine karşı içimden diyorum ki ' be a salak sen liseyi bile bitiremedin. senelerce evde işsiz yattın. unuttun mu ' şurda 2 3 ay önce çalışmaya başladı o da. başkalarının sevgililerine laf eder işte ayı der kilolu der burnu kocaman der kepçe der.... dış görünüşleriyle dalga geçer.. onun sevgilisini görseniz.... dersiniz ki o başkasının sevgilisi ayıysa seninki de maymun o zaman :) hayal edin artık çocuğu :) herneyse mesela başka insanları küçümser sürekli kafedeler yaptıkları başka bir iş yok boş insanlar diye ama kendisi de iki üç ay öncesine kadar sürekli gece gündüz farketmez kafelerdeydi hem de kız haliyle.... kısacası hep insanları küçümsemeye çalışır kendi haline durumuna bakmadan.... benimle uğraşması da cabası....

ve ben şimdi artık yeni bir başlangıç yapmanın zamanı diye düşünüyorum.. kötü insanlara bakmadan duymadan kendi hayatıma döneceğim.. :) ayşegül geri dönecek tekrardan çok mutlu olacağım :) benimle olmak isteyen çocuklardan üçünden bahsedicem size.... artık onlardan biriyle başlamayı bir tek onunla uğraşmayı bir tek onu düşünmeyi istiyorum.. beni sevene değer vermeyi istiyorum. kendi hayatıma bakmayı mutlu olmayı istiyorum. ama hangisini seçeyim bilemiyorum. hangisiyle başlamalıyım..

1.si : bir arkadaşım sayesinde tanıştık. çocuğun tipi fena değil.. maddi durumları çok iyi. evleri arabaları var. çocuğun işi var.. tanıyanlar yüreğinin de çok iyi olduğunu söylüyorlar.. benden 3 yaş büyük....

2.si : tipi çok güzel çok yakışıklı.... uzun zamandan beri tanıyoruz aslında birbirimizi.. sürekli beni arıyor mesajlar atıyor çok ilgileniyor.. ilgisinden çok hoşlanıyorum diyaloğumuz çok iyi ama gelin görün ki çalışmıyor şuanda :s maddi durumlarının çok iyi olduğu söylenemez. ayrıca benden bir yaş küçük. bir de çok çapkın.. ama eğer bir işi olsaydı büyük bir ihtimalle onu seçerdim ve adam da ederdim......

3.sü : çok yakışıklı etkileyici çok çekici.... onunla da birbirimizi bayadır tanıyoruz. şuanda sevgilisi var ama ne zaman beni görse msjlar atıyor bana arıyor konuşmaya çalışıyor.... 3 4 ayda bir konuşuyoruz anlayacağınız... konuşmalarının arkadaşça olduğu söylenemez... ama onunla iletişimimiz niyeyse şu üçü arasında en çekicisi ben normalde onu hiç aramıyorum sormuyorum. ama o hep beni arıyor ne zaman görse hem de...... :s benden iki yaş büyük... işi de var....

kızlar sizce ben şimdi hangisinin peşinden gitmeliyim!!!!!!!!!!!!!!! lütfen hiçbiri demeyin üçü arasında bir fikir verin.. çünkü ben karar veremiyorum. en sevmediğim huyum kararsızlığım.... karar veremediğim için hep geç kalıyorum hayata. artık geç kalmak istemiyorum ve kötü niyetli insanların sevgilisi yok diye konuşmalarına izin vermek istemiyorum. ( oysa bilmiyorlar ki bu sadece benim seçimimdi.. ) lütfen bana da yardım edin bir yol gösterin kızlar..

Son düzenleme:
sevgili seçimlerini bize mi soruyorsun
Ne yani biz şimdi 2. seç desek gidip onunla mı cıkacaksın ??
Anlamış değilim
Bu senin tercihin. Kalbin hangisine kayıyosa onu seçeceksin

okurken çok güldüm :) aslında d) hiçbiri demek istiyorum çünkü biriyle sırf hayatında bir olsun, boşboğaz insanlar sussun, onlara nispet olsun diye çıkmanın seni mutlu etmeyeceğini düşünüyorum, yine de sen bilirsin tabi

canım, yukarıda dedim ya şuanda kimseyi semiyorum diye.... ama sevebileceğimi düşünüyorum. sadece karar veremiyorum ve karar veremedikçe de geç kalıyorum. kötü insanları konuşturuyorum hakkımda sadece. benim istediğim sadece fikirlerinizi almak.... görüşlerinizi dinlemek. çünkü kendi kendime karar veremiyorum doğrusunu bulamıyorum :s

sevgili seçimlerini bize mi soruyorsun
Ne yani biz şimdi 2. seç desek gidip onunla mı cıkacaksın ??
Anlamış değilim
Bu senin tercihin. Kalbin hangisine kayıyosa onu seçeceksin

hayatimin 10 dakikasi heba oldu ve ben bunu son paragrafta anlayabildim yazik bana.
anket yapmissin hangisiyle cikayim diye... inan soyleyecek laf bulamiyorum su an kelime gelmiyor aklima su anki saskinligimi aciklayabilecek.
yahu birinden hoslaniyorsan cikarsin bu mantik isi degil ki liste yapip o mu bu mu diye millete anket yaptirtmak. bizim istedigimiz kisiyle mi cikacaksin yani... ayrica 24 yasinda olduguna inanmiyorum kesinlikle. bu ne sacmaliktir..

yine de teşekkür ederim fikrin için :) yaa bana kalırsa kimseyle olmayacağım da ? sonsuza kadar yalnız mı kalayım peki ? çünkü bana kalırsa sonsuza kadar kimseye olmayacağım o sevdiğim adamdan sonra

anketi oylamak mecburi değil arkadaşlar isteyen oylasın diye yaptım ben onu. yoksa görüşlerinizi yazmanızı daha çok tercih ederim.... umarım bundan sonraki cvplar bunu anlayarak olur

3.'yü seçersen sevgilisinden nasıl ayırcaksın çocuğu?

o kızı sevdiğini düşünmüyorum.... eğer sevseydi her seferinde benim peşimden koşmazdı.. off ben yanlış mı düşünüyorum acaba *-) 3.yü seçersem ilk önce oturup konuşucam onunla. konuştuğumda zaten anlarım neyin ne olduğunu..

3.'yü seçersen sevgilisinden nasıl ayırcaksın çocuğu?

başkasıyla birlikteyken senin peşinde koşan birisi güvenilmez bi insan olduguna emin olabilirsin, senin elde ettikten sonrada kendine başka secenekler bulacaktır.........

Canım biraz sen fazla uçmuşsun gibime geldi ..
Seni sevse neden onu bırakıp sana gelmiyor
Oturup bi düşün ..

Heee konuş bakalım..
İyi olur masum bir kızın günahına girmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…