- Konu Sahibi aysegul359
-
bence 4. seçenek hiçbiri
eğer birini sevseydin zaten sıraya koymazdın
3.seçeneğe kızdım ben :/ sevgilisi olan bi çocuğa evlenilecek erkek gözüyle bakmak mantıksız çünk sevgiliside ona şuan evlenilecek erkek gözüyle bakıyor
halbuki hani gönlüne göre karar ver demişler ya üstte, gönlüme en yakın olanı 3.sü ama ben de senin gibi düşündüğüm için ona hiç yüz vermiyorum.
ama sevgilini sevmiyorsan beni istiyorsan ayrıl gel de demiyorum..
ne bilim.. hayırlısı..
teşekkürler yorum için :) :*
canm inan karşına aşık olabileceğin biri çıkacak
kendini zorlama zamana bırak :)
canm inan karşına aşık olabileceğin biri çıkacak
kendini zorlama zamana bırak :)
cansucum sakin ol canım :) ayy hiç güleceğim yoktu.. şu bazılarının laf yetiştiremediklerinde yada sinirlendiklerinde insanların ruh haliyle ilgili teşhis koymaları da pek bi eylencekli oluyor :) psikolog musun cansucum ?
piskolog değilim insnaların ruh halinden anlamak içinde sadece psikolog olmaya gerek yok biraz kişisel gelişim okumak yeterli oluyor bnm için birde zaten hastanede çalışıorum oraya gelenlerinde psikolojileri pek düzgün sayılmaz
Hmmmm:26:
1?
Yok yok 2
yok vazgeçtim 3
4 var mıydı?
Cnm dalgamı geçiyorsun sen? yoksa ciddimisin? Yorumları okumadım fakat yazının sonunda şok oldum helede sevgilisi olan birini düşünüyor olmana... Sen yüz vermiyorsan nasıl msj atma cesaretini gösteriyor? Hemde sevgilisi varken??? Diyelim 3.ü seçtin pardon seçTİK.. Gidip sevgilinden ayrıl seni seçtim ben mi deyeceksin? Ondan sonra sen bu insana nasıl güveneceksin peki???? Başkası seçersede seni bırakıp onunla evlenmeyemi gidecek??
2. Benden 1yaş küçük gibi bişeydi yok çapkınmış falan ... 1.zenginmiş bu ne yaa? Sen evlilikmi düşünüyorsun oyun içiçn elemanmı seçiyorsun?? Bi erkekte seni böyle seçenekler içine alsa ve oylasa ne düşünürsün??
Bence cnm sen okulu bitirmenin boşluğundasın kusura bakma ama çok sinirlendim bu yazdıklarına.. Bir önce bir iş uğraş bul ve bu anketi sizce hangi işi seçeyim diye değiştir.
kuzum nasıl çıkıcak ki ? şuanda genelde hep evdeyim. canım hiç dışarı çıkmak istemiyor.. arkadaşlarım hep çağırıyorlar ama canım istemiyor gezmek eğlenmek.. böyle isteksizim işte bu aralar..
Beğen butonu yok
Yorumuna can-ı gönülden katılıyorum Gülçin'imm
Cnmm hep aynı fikirdeyiz bunu biliyorum ve eminim:) yani mantıklıyız
1 2 3 4 tamammm dahada katlanamamm
hayatimin 10 dakikasi heba oldu ve ben bunu son paragrafta anlayabildim yazik bana.
anket yapmissin hangisiyle cikayim diye... inan soyleyecek laf bulamiyorum su an kelime gelmiyor aklima su anki saskinligimi aciklayabilecek.
yahu birinden hoslaniyorsan cikarsin bu mantik isi degil ki liste yapip o mu bu mu diye millete anket yaptirtmak. bizim istedigimiz kisiyle mi cikacaksin yani... ayrica 24 yasinda olduguna inanmiyorum kesinlikle. bu ne sacmaliktir..
ayşegül sen birşeylere başlamayı kafana koymuşsun zaten :) anketi oylamadım çünkü yazmak istedim. bence 2.sini seç.. iş bulursa herşey hallolur gibi göründü.. muhabbetiniz de iyiymiş hem yani onu sevebilme ihtimalin daha fazla gibi. hakkında hayırlısı olsun canım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?