Bir öneri lütfen :( Evimde 15 kedi var hepsi sokaktan gelme...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de balkonda anladım valla. Kedi evi mevzusu balkondan beter.
Bende balkonda anladim ya, evdede uzun saatler yokum dedi kac m2 balkonda 15kedi var

Balkonsa çok ilginç gerçekten
Kimse saç savur tüm kedileri terk et demiyordur zaten
Ama 15 kediye balkonda bakmak da sağlıklı kabul edilmemeli
Konu sahibinin maddi durumunu, duygu dünyasını filan hepten geçtim
Kedilere eziyet gibi geliyor bana
15 kedi balkonda
5 kişi balkonda dursak insana darlık geliyor

Kisiye yakinsaniz sahiplenebilirsiniz
Sahiplendiğim bir kedim var (sokakta baktıklarımı saymıyorum), ikincisine bakacak ne maddi imkanım var ne de evimin fiziksel şartları uygun. Mantıklı düşünüp sağlıklı karar alınca ikinci bir hayvan sahiplenemeyeceğime karar verdim.

Siz alın yarısını ha 4 ha 14 ne fark eder?

Ne oldu giggles

Farketmezse siz alin, bizim de maddi durumumuz iyi degil

Şöyle ki ben de köpek besliyorum ama evim sizinkisi gibi sidik, dışkı vs olmuyor; çünkü köpeğim çişini kakasıni evin içine degil dışarıya yapıyor. Şu zamana kadar bir kez olsun evime işeyip sıçmadı çünkü onu almadan önce köpek nasıl dışarıya alıştırılır onun arastırmasıni yaptım, videolar izledim eve aldığınız ilk anda onu eve salmayıp kısıtlı bir alanda bir hafta kadar bakmanız tüm eve çiş kaka yapmasına engel olacaktı. Aynı zamanda onunda çocugunuz gibi bir canlı oldugunu ve bazı haklarının olduğunu unutmayın. O köpeğin günde 3 defa dışarıya çıkartılıp gezdirilmesi gerekiyor aksi taktirde onun bazı haklarını elinden almış oluyorsunuz. Bu arada mama dışinda ev yemeklerinden köpeginize vermezseniz köpeğiniz kokmaz. Köpegi cocugunuz icin aldiginizi söylemissiniz. Muhtemelen gün icinde cocugunuz kendi yedigi yiyeceklerden kopege veriyordur, eger engel olmuyorsanız vermemesi mümkün degil çunku. Bana bile misafir geldiginde ev yemekleri vermiyoruz dememe rağmen arkamı döndüğüm gibi kekten, börekten verdiklerine şahit oluyorum. Köpeginizin bu tarz beslenmesi hem onun kötü kokmasına hem de sağlıksız beslenmesine sebep olur. Nasıl bakıyorsunuz, nasıl besliyorsunuz bilemem ama bu hususlara dikkat ederseniz iyi olur.

Akıl işi değil ya. Bence de kedilere eziyet. Hayvanların doğasına aykırı bi kere dar alanda kalabalık yaşam şekli.

Evet o evde bi tuhaf balkona yapistiracakmis bazen ev bazen balkonda duracaklarmis.
Ben hic bisey anlamadim
Baslarinda olsa neyse
Uzun saatler evde yokmus.

herkes de müstakil ev önermiş
hepiniz mi eur kazanıyorsunuz arkadaş
zaten konuya önerim yok, benim için inanılmaz bir durum ama karşı çıkınca hayvan düşmanı bir pislik oluyoruz o nedenle allah kolaylık versin diyorum konu sahibine.

Illa villa gibi dusunme daha farkli yapilarda olabilir, hatta bahce kati eve ait bahceli evlerde var

Kazansak müstakil ev alırdık apt dairesine tıkılmazdık zaten

Ama konu için başka çözüm yok ki. Srinsh muhtemelen kızıyor bize şu an ama yok yani. 15 kedi saray gibi evde bile açık alan olmadan bir arada yaşamamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…