O kadar param yok kiKedim var bir tanecik. Seni severim srinsh ama 2-3 üstü kedinin apartman dairesinde bakılmasının sağlıklı insan işi olduğunu düşünmüyorum. Onlara da uygun ve sağlıklı ortamın apartman dairesinde sağlanabileceğine inanmıyorum.
Nereye gidersen git, ister ev sahibi ol ister kiracı bununla ilgili sorun yaşayacaksın muhtemelen her yerde. Ev sahibine bozulmuşsun ama doğru bir şey söylemiş. Bana kalırsa şu durumda tek çözüm müstakil ev.
Cam balkonu komple tel file ile kaplamak geldi aklıma eğer hava alırsa koku olmaz çünkü .File ile bağlantıyı ben kuramadım ama en kısa sürede onu taktırın.
Kedi sayısı fazla, engelli olmayanları evden uzaklaştırmanız lazım. Gürültü neyse ama koku yok sayılacak bir şey değil.
İnsanlarla kötü olmayın, çünkü insanlar kötü. Siz yokken zarar vermeyeceklerinin garantisi yok. Kibar, uzlaşmacı ama kendinden emin konuşun, öyle ensesine vur lokmasını al tarzı sanmasınlar sizi.
Kokuyu yapan eğer kakaları ise kumu değiştirin, koku hapseden çam kokulular vardı eskiden, elbette fiyatı daha pahalıydı. O tarz kum alırsanız sanırım kokuyu oldukça azaltır.
Elbette ki kisirlar . 7 tane tuvaletleri varKisir degillerse kisirlastirin. Kediler kizginlik zamaninda idrar puskurtuyor ve bu cok agir bir kokuya sebep oluyor.
Eger koku Kumdan kaynaklaniyorsa da 15 kedi oldugu icin bu konuda yapabileceginiz pek bir sey yok.
2 kedi ile 3 kg kum -gunluk temizlense bile- tamamen degistirmeyince 4. gunde kokmaya basliyordu.. Ben de bunun onune gecmek icin haftada 2 kez tum kum kabini degistiriyordum.
Sonrasinda catgenie otomatik kedi tuvaleti kullanmaya basladim sirf bu nedenle.
Ama 15 kediye en az 3-4 makina gerekir ve pahali da bir alet. Zaten kedilerin alismasi da ayri dert.
Su durumda aklima tek gelen cozum balkona guclu bir havalandirma/pervane tarzi bir sey taktirmaniz.
70 miNe yaparsınız bilemiyorum ama annemin apartmanında 1. katta bir kedisever var. Evde belki 70 tane kedi vardır. Annem 4. katta oturuyor. Yemin ediyorum 4. katta kokudan oturulmuyor. Kaç kere güzellikle rica ettik kadın çok da medeni bir insan. Temizklik yapıyor dikkat de ediyor ama yapacak bir şey yok korkunç kötü bir koku var.
Müstakil bir ev belki iyi bir fikir olabilir çünkü apartmanda gerçekten olmuyor.
Hava temizleyici faydası olur mu ki ?kendiniz bireysel ilanlar açmak yerine facebook, twitter gibi hayvanseverlerin grup sayfalarında ilanı pyalaşın, çok takipçili hesaplardan rica edin. Bütçeniz varsa hava temizleyici alarak koku problemini azaltabilirsiniz
Bu evi kiraya verip merkezden uzakta müstakil ev gibi düşündüm ben ama tabi şartlarınızı bilmiyorum.O kadar param yok ki
Müstakil evler en az 1 milyon burada ben krediyle evi aldım .
Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum hepsi sokağa sağlamadığım için kaldı .
Barınak .ok gibi
Kimse sokak kedisi almıyor istemiyor evine
En son apartman ile konuşup bahçeye şundan yaptırayım diyorum müsade ederlerse bahçede iki kişinin birer köpeği var çünkü
Ben alıştım artık 15 farketmiyor da o kedi evini yaptırmak geliyor aklıma ama kışın üşümezler mi ,ısınma işini nasıl yapicam .Evde 15 kediyle siz nasıl yasıyorsınuız size de kalacak biyer lazım bence.
Apartman dairesin de cidden olacak sey değil.
Bizim apt.2 kedi var .Ben kapıya sandalye koydum diye bütün apartmanı benim yıkamamı bekliyor komsular.
Bahceye kedi evlerinden alıp koysanız (ahsaplardan )3-5 tane,istemezler mi komsular?
Iste 7 tane olsa da sık sık tamamen degismesi gerekiyor. Yoksa koku oluyor malesef.Elbette ki kisirlar . 7 tane tuvaletleri var
Burada o kedilerin bakıldığı ev 1 milyon 300 bin. Kadının kedileri alıp başka yere gidememesine hak veriyorum. Ama apartmanda da olmuyor. Apartmana giren soluk almadan evine girmeye çalışıyor. Kaç kere şikayet edildi 1 hafta normale dönüyor sonra yine aynı.70 mio kafaya henüz ulaşamadım ama müstakil evler gerçekten çok pahalı burada 1 milyon .
Benim o kadar param yok
Bu evi de kredi ile aldım 10 yıl ödemesi var
Evde 15 kediyle siz nasıl yasıyorsınuız size de kalacak biyer lazım bence.
Apartman dairesin de cidden olacak sey değil.
Bizim apt.2 kedi var .Ben kapıya sandalye koydum diye bütün apartmanı benim yıkamamı bekliyor komsular.
Bahceye kedi evlerinden alıp koysanız (ahsaplardan )3-5 tane,istemezler mi komsular?