Bir anda stres yaptım alakasız bir şekilde önümde 9 ayım olmasına rağmen. Gerçekten çok kızıyorum kendime böyle olduğum için. Çalıştığım yeterli gelmiyor , verimsiz çalışıyormuş gibi hissediyorum. Aksam yatağa başımı koyduğum zaman keşke biraz daha çalışsaydım, o diziyi izlemek yerine ders çalışsaydım diyorum ve çok yükleniyoruz kendime .Merhaba . Yine yangınlar yine ben ...
Mezuna kaldim ve yeniden hazırlanmaya başladım sınava. İyi kötü bir temelim de var kendime de güveniyorum ki bir tane (akraba!) ile karşılaştım. Dedi ki sana acıyorum. Bende neden dedim. İmkanın varken gitmedin üniversiteye şimdi de böyle inek bakıyorsun dedi .Anneme babama yardım ediyorum akşamları benden başka çocukları da yok .
Neyse bende dedim ki tekrar hazırlanıyorum. Dedi bana ,sen unut birdaha üniye falan gitmezsin falan... Zaten stresliyim ya konular yetismezse yine mezuna kalırsam diye gelmiş benimle böyle konuşuyor. Gerçekten sabah 8 de ders başı yapıp 4 e kadar iyi kötü çalışmaya çalışıyorum. Ekimde başladım çalışmaya. Gerçekten ya yetismezse ...lütfen biraz destek verin . Çevremde kimsem de yok .( TM bölümündeyim)
Teşekkürler. Yani bide amcam yani diyen kişi. Akranım da değil.Stres yapma o seni kıskanmış. Başarılı olmaman için enerjini bozuyor o yüzden. O kişiyi hiç umursama maşallah elinden geleni yapıyorsun o kadar süre ders çalışmak bence çok güzel bir şey.
Yaşı buyuk diye sustum inanın. Babama dedim birdaha salak derse YAŞASİN SALAKLIK diye bağır dedi ahahahahBakın bu ülkede istenmeyen tavsiye dağıtan insanlara söylenecek tek sözüm var:
- Sana ne girip çıkıyor
- Sana ne girip çıkıyor
- Sana ne girip çıkıyor
Daha iyi anlaşılması için 3 kez yazdım. Ona neymiş ki?? Hayat senin istediğini yaparsın mal mal konuşmasın.
Yaşı buyuk diye sustum inanın. Babama dedim birdaha salak derse YAŞASİN SALAKLIK diye bağır dedi ahahahah
Salak da dedi bu arada eklemeyi de unutmuşumMerhaba . Yine yangınlar yine ben ...
Mezuna kaldim ve yeniden hazırlanmaya başladım sınava. İyi kötü bir temelim de var kendime de güveniyorum ki bir tane (akraba!) ile karşılaştım. Dedi ki sana acıyorum. Bende neden dedim. İmkanın varken gitmedin üniversiteye şimdi de böyle inek bakıyorsun dedi .Anneme babama yardım ediyorum akşamları benden başka çocukları da yok .
Neyse bende dedim ki tekrar hazırlanıyorum. Dedi bana ,sen unut birdaha üniye falan gitmezsin falan... Zaten stresliyim ya konular yetismezse yine mezuna kalırsam diye gelmiş benimle böyle konuşuyor. Gerçekten sabah 8 de ders başı yapıp 4 e kadar iyi kötü çalışmaya çalışıyorum. Ekimde başladım çalışmaya. Gerçekten ya yetismezse ...lütfen biraz destek verin . Çevremde kimsem de yok .( TM bölümündeyim)
Merhaba . Yine yangınlar yine ben ...
Bir anda stres yaptım alakasız bir şekilde önümde 9 ayım olmasına rağmen. Gerçekten çok kızıyorum kendime böyle olduğum için. Çalıştığım yeterli gelmiyor , verimsiz çalışıyormuş gibi hissediyorum. Aksam yatağa başımı koyduğum zaman keşke biraz daha çalışsaydım, o diziyi izlemek yerine ders çalışsaydım diyorum ve çok yükleniyoruz kendime .
Akranın olmaması daha vahim. Onlar zamanında bir meslek sahibi olamamış adam gibi acısını çıkarır. İçini öyle rahatlatmaya çalışmış. Ben lise okumaya yeni başladığımda kendi akrabalarım aynı senin gibi Akranım olmayan büyüklerim bu okumaz boşuna uğraşıyorsunuz boşuna para döküyorsunuz diploma bile alamaz dediler. Bunu duydum ve tam tersi bu daha hırslanmama sebep oldu. Tabiri caizse eşşek gibi ders çalıştım tuvalet hariç yemek hariç uyku hariç kalmadım başından. Bunaldım ama başardım. Hemde onların çocukları gibi değil. 85 ten aşağı not almayarak. Beni eleştirdiler kendi çocukları lise ikiyi terk etti ben mezun oldum. Demem o ki bu durum seni strese sokmasın. Ders çalışıyorsun aklı başında bir kızsın sorumluluğun olan çalışmayı yerine getirmeye çalışıyorsun. Herşeyi başaracak donanıma sahip olduğunu düşün ve çalışmaya devam et. Seni kendi seviyesine çekmek için can atanlar olacaktır. İzin verme.Teşekkürler. Yani bide amcam yani diyen kişi. Akranım da değil.
şimdi şunu anlamadım "imkanın varken gitmedin" derken ne kast ediyor ki?Merhaba . Yine yangınlar yine ben ...
Gidebileceğim uniler vardı pamukkale üni gibi... ama benim sözelim iyiydi sadece sözelde de iş imkanı çok olmadığı için gitmedim. Gastronomi istiyordum çevremdekiler ne yapacaksın onu iş bulamazsın diyince gitmedim. Dershane öğretmenim de dahil ...şimdi şunu anlamadım "imkanın varken gitmedin" derken ne kast ediyor ki?
belli bir puan almış mıydın? hedeflediğin yer vardı o yüzden mi gitmedin derdi ne tam olarak?
inek bakıyorsun dediği nedir?
hayvancılık mı yapıyorsunuz?
kast ettiği nedir bilmiyorum ama
şöyle diyim
çoook koyun da baktım inek de baktım
kendimizin de değil amcamın dedemin malı davarı vardı. baktık. benim lise üniversite zamanlarımda henüz türkiyede hayvancılık bitmemişti...kurban olsunlar inek bakanlara.
sonra sütün litresini 50 liraya içsinler de bi görsünler inek bakmak neymiş