Canım inan şuan için moralim çok iyi,sayenizde iyiye odaklanmaya çalışıyorum,zaten alçıyla birlikte burun çok güzel görünüyo,alt tarafı tam istediğim gibi;ama işte alçı çıkınca yukarı taraf alt tarafa uyum sağlasa süper olur;ama uyumsuzluk olursa berbat
Ne kadar iyiye odaklansamda kötü sonuç ihtimalinide göz ardı edemiyorum.Ki benim iyi olmam gerekiyo,kötü sonuç çıkarsa mahfoldum demek;çünkü anlatamayacağım şeyler var.
Yada aslında sizlere anlatmalımıyım,zamanı geldi mi acabaaa?bilmiyorumkismile
anlatabilirsin istersen canım,dinleriz bizyerimseniben
Bende istiyorum ama cesaret edemiyorum.Hem fiyat hemde etram ne der die..cesaretli dawranmışsn :)
Yapacağım açıklama karşısında herkes çok şaşıracak.Bu macerama,cesaretime daha bi hayran kalacaksınız.Yelkemmm du ben açıklama yapıp yapmamakta biraz daha düşüneyim kuzum,çünkü çok önemli bi açıklama.Maceramın 2.boyutuda diyebiliriz:)
Çok şaşıracaksınız bundan çok eminim.
Bi ara bu topikte toplandığımız vakit belki dayanamaz söylerim,hepinizin şaşkınlığını,o ilk cevaplarınızı o anda almak istiyorum.
Bi ara bende toplanalımda açıklayayım yaaaa:)
Yapacağım açıklama karşısında herkes çok şaşıracak.Bu macerama,cesaretime daha bi hayran kalacaksınız.Yelkemmm du ben açıklama yapıp yapmamakta biraz daha düşüneyim kuzum,çünkü çok önemli bi açıklama.Maceramın 2.boyutuda diyebiliriz:)
Çok şaşıracaksınız bundan çok eminim.
Bi ara bu topikte toplandığımız vakit belki dayanamaz söylerim,hepinizin şaşkınlığını,o ilk cevaplarınızı o anda almak istiyorum.
Bi ara bende toplanalımda açıklayayım yaaaa:)
Kızlar bu akşam 10'da toplanalım burda işiniz yoksa tabi.
Bu akşam açıklıyoruuuuuuuuuuuuuuum.
Aslında o saatte hepimiz müsait olup toplanabilirmiyiz bilmiyorumda ben kimse olmasa dahi sizi daha fazla merakta koymamak adına macera 2'yi anlatacam.Siz müsait olduğunuzda girip okur,ilk anki tepkiniz neyse o anda yazarsınız,bende sonra okurum artık.
Kızlar bu akşam 10'da toplanalım burda işiniz yoksa tabi.
Bu akşam açıklıyoruuuuuuuuuuuuuuum.
Aslında o saatte hepimiz müsait olup toplanabilirmiyiz bilmiyorumda ben kimse olmasa dahi sizi daha fazla merakta koymamak adına macera 2'yi anlatacam.Siz müsait olduğunuzda girip okur,ilk anki tepkiniz neyse o anda yazarsınız,bende sonra okurum artık.[/QUOT
netimde bi problem olmazsa 10 da burdayımm ozaman ayyy iyice meraklandırdın bizi adacımmkaydirigubbakcemile3
oleyyyyyyyyyyyyyyyy bütün sırlar gün yüzüne çıkcak.... ama 10 çok geç şimdi açıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?