Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

geçmiş olsun canım,umarım istediğin buruna kavuşursun,zorlukların en büyüğünü atlattın,ilk önceleri çamurdan gibi duruyor her gün bir parça doğallığa doğru dönüyor,resimlerini bizimle paylaşırsın,çok merak ettim..

Tabi tabi kötüde olsa resimlerimi paylaşacağım sizlerle.
ÇOK TEŞEKKÜR ederim.Dualarınızı almak,bu sayede iyi sonuca ulaşmam dileği ile...a.s.

Kızlar şimdi otobüs firmasını aradım,rezervasyon yaptırdım.Salı günü sabah 9otobüsüyle Malatya'ya gidiyorum.15:30 da iner,16sularındada hastanede olacağım Allahın izniyle.Mükemmel doktorumla konuştum,ne iyi adam ya.Allahım ailesine bağışlasın.Valla been memnun olmasam dahi burnumdan adamın hakkını yemem yinede,çok iyi. O bnenim şansızlığımdır derim yani.Doktorla konuşup o saate yaptım rezervasyonumu.Gidiyoruuuuuum yine Malatya'ya;ama bnden bu kez macera falan beklemeyin kızlar,iyi haber bekleyin,dua edinkimutlu döneyim
İnşllh bu kez Asilemlede buluşur görüşürüz.Gece 11:30dada dönücem,çarşamba sabahı olurum evimde inşllh.

tabiiki dua edicez hayırlısıyla mutlu mutlu gidip dönersin inşallah canımm:1hug:

CANIMMMMMMMM MUTLAKA GÖRÜŞECEĞİZ.o ZAMN BEN DE 16.00 DA HASTANEDE OLURUM.YİNE HABERLEŞİRİZ.

Görüşelim Canım,sana o an ihtiyacım olacak zaten.Asilem teselli sözcüklerini hazırla Canım,bide bi paket sabrını:):roflol:
İlk etapta şok olsamda sonrasında güzel bi burun olacak benimkisi Allahın izniyle inşllh;ama o ilk andaki şokda ah olmasa:)
Haberleşiriz Canım.Muhabbet ederiz canlı canlı:)

Merak etme canım sen.emin ol düzelecek.ben sonuna kadar güveniyorum bilge beye.insanın göz kısımları falan değişiyor bir garip oluyor.sen aynaya baktığında kendini tanımamıştırsın.o yüzden sana öyle gelmiştir.sabırlı ol.1 ay sonra böyle düşünmeyeceksin..

ada merhaba sizin yazılarınız dikkatle okuyorum..sizden bir ricam olcak bilge beyin numarasını özelden gönderirmisiniz bende ameliyat olmaya karar verdim.eeylül ayında... bende yakında resimlerimle sizlerle olurum. maceremi anlarıtım

Teşekkürler ada.. Aslında önce sana ulaşmam lazım sonuçta sen tecrübe ettin acısıyla yaşadın.memleketim insanıdan da memnunda kalmışsın..seninle konuşabiliirmiyim acaba..

Kızlar ya bişey soracam.
Gözümün içi halen kıpkırmızı ve geçmesi çok geç ilerliyo
Acaba daha kısa sürede geçirmem için ne yapmalıyım bi bilginiz var mı?
Yarın doktorada soracam,ilaç falan varsa kullanayım.Pazar günü nişanlım geliyo.
Bide burnumun önden görüntüsü top gibi,baya şiş anlaşılan,bugün öndeki sargıyı kaldırıp baktımda:)
Bu top gibi şişlik en fazla ne kadar sürede iner, yada ne kadar sürede normale biner?
Asilemle yarın inşllh bi terslik olmazsa buluşacağız,onu soru yağmuruna tutacam:)Umarım başını ağrıtmam.
Asilemcim,Canım kötü bi görüntüm var halen,ameliyatın izlerini atmış değilim maalesef.Şimdiden söyleyeyim korkma bendne olur mu:)?

canım telefonla irtibata geçelim.çünkü sana epey sorularımbirikti.....heycan dorukta.. günler yaklaştıkça

Ok;ama ilk önce siz özelden numaranı bana atarmısın(güvenlik bakımından:)),numaranızı aldıktan hemen sonra ben çağrı atacam size,kaydedersiniz,istediğniz zamanda arayabilirsiniz,içtenlikle cevaplarım sorularınızı,duygularınızı çook iyi anlıyorum.

canım özelden mesaj atamıyorum 50 tane yazı yazmam gerekmiş atamıyorum sana mesaj.. yinede güven noktasında siz bilirisniz

:)
Tamam du ben atıyorum numaramı.
N'olur yanlış anlamayın beni,tanıdık falan olur,ben olduğumu anlar,numaramı öğrenerek benden emin olur diye endişeleniyorum.Neticede benim maceramın gerçek boyutunu sadece bu kulüpte paylaşıyorum,çevrem kaza sanıyo

adacım benmde gözümün içi kıpkırmızıydıkan var gibiydi sag gözümde ama hiçbişey kullanmadım ben kendiliğinden geciyo biraz zaman alıyo ama gözünü temizleme acısında vicine damla var bilirsin kesin ondan sıkmıstım zararsız yani belki o süreci hızlandırır yada baskabir ilaç al doktora sorup cnm kafana takma yiter ki:))

Ay bu kanlanma kaç günde geçer ya Canım?
Of yarınki alçıların çıkma stresi,göz çevremdeki morluklar,gözümün içinde geçmek bilmeyen kırmızılık,yarın sabah 7saat,akşam7saat olmak üzere toplam 14saat yolculuk yapacak olmam,nişanlımın bu pazara gelecek olması hepsinin stresi beni çok yoruyo.Şu yarını güzel bi şekilde atlatsaydım hayırlısıyla.En azından burun bişeye benzese bari alçı çıkınca,yoksa suni bi alçı alıp takıp gezerim heralde:)
Allahım yar ve yardımcım ol.AMİİİİN
Kızlar tüm kapıları açan anahtar DUAdır.Bu anahtarın hepinizde olduğunu fazredin,benim kapımı açmak için 10saniyenizi alacak içten bi dua edin bana Allahım pişman ettirmesin,alçının altından güzel bi şey çıksın diye.
Benden şimdilik bu kadar,hiç enerjik hissetmiyorum kendimi.Çarşamba sabahı mutlu,gülen yüzlerle dönmem,görüşmemiz dileği ile...
MUTLU ve DUAYLA KALIN.

hadi hayırlısı bakalım. şuan içten dua ettim senin için.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…