• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Evet kızlar şuanda 3aylık nişanlıyım.Bugün itibariyle tam 83gün sonra yani 20Kasım'da düğünüm olacak:)
Nişanlımla 2yıldır görüşüyorduk.Aslında onla hikayemizde tam bi romanlık,Benimkide Bi AŞK hikayesi yani:)
2yıl önce yıllardır sevdiğim,seviyo mu sevmiyormu diye bazen ümitlenip bazende karamsarlığa kapıldığım kişiden evlenme teklifi aldım.çok svememe ve yıllardır o anı beklememe rağmen teklifine hemen evet demedim,1ay sonra cevabımı verdim ve benim onu sevip beklediğimi o zamanda şu anda halen bilmemekte:)
Neyse.... Biz 2yıl önce evlenme teklifine evet dememle görrüşmeye başladık.Ben 2yıl evliliği düşünmüyorum,okul bitmeli diyordum,saydu duydu,hem okulumu bitirmem için hemde birbirimizi tanımamız için bi fırsattı bu.Çok güzel bi 2yıllık beraberliğin sonunda geçtiğimiz Mayıs ayında birlikteliğmizi resmileştirmek için ilk adım atıldı ve nişanlandık.
Yıllardır içimde bi ukteydi rinoplasti,aslında çevremdeki hiç kimsede bilmedi bu isteğimi,hissettirmedim kendimdeki bu beğenisizliği.Herkes beni kendini çok beğenen ve beğenimdede haklı olduğumu düşündüler.
Nişanlımda hiç bilmedi ve beni her zaman çok çok beğenmiştir başkaları gibi;ama bende daha bi takıntı haline geldi,istiyordum rinoplasti olmak,özelliklede düğünden önce.

canımm ya şimdi daha iyi anlaşılıyo neden bu kadar çabuk iyileşmek istediğin:)yalnız gerçekten tebrik ediyorum ne cesaret taa kalk malatyalara git sonra top geldi dekaydirigubbakcemile3 bide aklıma takıldı bak ya şimdi nişanlın da gelmek isterse malatyaya alçılarını çıkarırlarken :1:

vaaaaaaaav kız ada nişanlımıydın bir de. tebrikler.oooo nişanlın kimbilir nasıl şaşıracak çok heyecanlı yaaa. belki oda yanında olup sana destek olmak isterdi . neyse aslında evlenmden en güzelini yaptın kızzzz tebrikler inş istediğn gibi bir burun olmuştur.

Evet kızlar şuanda 3aylık nişanlıyım.Bugün itibariyle tam 83gün sonra yani 20Kasım'da düğünüm olacak:)
Nişanlımla 2yıldır görüşüyorduk.Aslında onla hikayemizde tam bi romanlık,Benimkide Bi AŞK hikayesi yani:)
2yıl önce yıllardır sevdiğim,seviyo mu sevmiyormu diye bazen ümitlenip bazende karamsarlığa kapıldığım kişiden evlenme teklifi aldım.çok svememe ve yıllardır o anı beklememe rağmen teklifine hemen evet demedim,1ay sonra cevabımı verdim ve benim onu sevip beklediğimi o zamanda şu anda halen bilmemekte:)
Neyse.... Biz 2yıl önce evlenme teklifine evet dememle görrüşmeye başladık.Ben 2yıl evliliği düşünmüyorum,okul bitmeli diyordum,saydu duydu,hem okulumu bitirmem için hemde birbirimizi tanımamız için bi fırsattı bu.Çok güzel bi 2yıllık beraberliğin sonunda geçtiğimiz Mayıs ayında birlikteliğmizi resmileştirmek için ilk adım atıldı ve nişanlandık.
Yıllardır içimde bi ukteydi rinoplasti,aslında çevremdeki hiç kimsede bilmedi bu isteğimi,hissettirmedim kendimdeki bu beğenisizliği.Herkes beni kendini çok beğenen ve beğenimdede haklı olduğumu düşündüler.
Nişanlımda hiç bilmedi ve beni her zaman çok çok beğenmiştir başkaları gibi;ama bende daha bi takıntı haline geldi,istiyordum rinoplasti olmak,özelliklede düğünden önce.

kıs beni istemeye gelmeden 1 ay önce estetik oldum:)2 aylıkken burnum nişanlandım:)bende söz falan olmadan önce olmak istiyordum inanırmısın o gelinlikte o burunla durmak istemiyordum ve ölede oldu:)aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Canlarım dün maceramı tam anlatamadım,kör olasıca nette sorun oldu,aksiliği tuttu,giremedim lulübe,sinirlendim yattım.En heyecanlı yerlerini anlatamadım:)
Du şimdi anlatayım,sabahın 7'sinde:)

Ben rinoplastiyi çok istiyordum,düğünden önce olmalı diyordum hep;ama nasıl.Kulüpteki sizlere diyorum ya ne kadar teşekkür etem azdır diye,bana başta Asilem ve Nem olmak üzere hepiniz her konuda yardımcı oldunuz,yanıdmda bnulundunuz.çok uzak gelen şey,çok olağanüstü gelen şeyi bana yaklaştırdınız.Sayenizde doktorumu belirledim ve günümü aldım nişanlımda dahil hiçkimse bilmeden.
Annemlere arkadaşın yazlığına gidiyorum diye giderken nişanlım ise beni hep evde bildi;çünkü kendisi o kadar kıskançki arkadaşın yazlığı falan gitmemi asla kabul etmez ve istanbul'da oturuyorlar.Estetik kelimesini zaten duysa asla müsade etmezdi ve bende çok istediğim şeyi elde edemezdim,o yüzden onada söylemedim.Neticede her ne kadar en başta ona çok daha güzel görünmek istesemde rinoplastiyi kendimi daha rahat hissetmek için olmak istiyorum ve illaki olmak. Ailem,arkaaşlarım,akrabalarım beni yazlıkta,nişanlım ise beni evde bildi o Malatyada kaldığım 8gün boyunca.Gerçi sadece annem ameliyat olduğum akşam öğrenmişti gerçeği.Szice kolay olmuşmudur nişanlımı idare etmek...Bide o okadar uyanık biridirki...
Onu ve ailesini ailecek idare ettik.Zavallı babam beni yazlıkta bilirken dünürü arayıp beni sorduğunda evdeler iyiler diye oruçlu ağzıyla yalanıma dahil oldu:(
Onun annesi beni arıyordu,açmıyordum telefonu;çünkü biliyordumki benle konuşup annemi isteyecek telefona.Kimi aradıklarında yada ben aradığımda annem dışarda falan diyip annemin adını gezginciye çıkarmış olsamda tlfnu kapattıkttan sonra annemi arayıp ben şuraya gittiğinizi söyledim,akşam onları ara,orda olduğunu söyle,beni yalan çıkartma diyordum:).
Nişanlımın ailesini idare etmek nişanlıma göre zor olsada kolaydı;ama nişanlımı iddare etmeeeeek...
Ay inanın çok yoruldum onu idare ederken.Evde uzanıp tv izliyorum derken aslında hiç bilmediğim bi yerde Malatya'da tek başıma dağ manzaralı odada yüzüm gözüm tanınmayacak halde yatıyordum.Ah bi bilseydiiii...
Bilseydi hemen atlar gelir yalnız bırakmazdı;ama tabi tepkisinide gösterirdi.Gündüzleri devamlı arardı konuşmak isterdi,şu arkadaşım geldi yada evden çıkıp markete gidecem diye atlatırdım;çünlü o an ya komşu odadaydım yada komşularım bendeydi:) Ses duymamalıydı,hemen işkilleniyordu:)
Bi gün gece 11:15te yanımda bahsettiğim o çok iyi ailenin tıp3.sınıf öğrencisi geldi yanımda kalmak için.bende onla konuşuyordum telefonda.Zaten her çalan kapından sonra telefonu beklemeye alıyordum,duymasın diye;çünkü hemşireler olabiliyordu yada başka hastalar.Açıklama yapamayacağım için beklemeyye alıyordum telefonu ki duymasın kimsenin sesini,işkillenmesin diye:)
Bu arkadaş kapıyı tıklattı ve bende o anki refleksle gel gel dedim.Sonra arkadaşa sus işareti yaptım,düşünün bu sus işaretini hemşirelere bile yaptım kaç defa,onlarda biliyorlardı,seslerini çıkartmıyorlardı ben tlfnda konuşurken;her bakımdan çok idare ettilrer valla hastane beni:)Sonra bu arkadaş geldi,tabi CanımBenim çok anlayışlı hiç sesini çıakrtmıyo,tabi nişanlım başladı sen kime gel gel dedin diye.Ya komşunun küçük kızına söyledim diyorum,onlar bizdeler.Bu saatte mi diyo,evet dedimm,annesi anneme bişey soracak herlade.Israrla ne soracak,niye bu saatte glmişler diye soruyo.Artıkın sinirlendim çok sıkıştırıyo ,dedimkki ya konumuz x komşumu!!!
Sustu artık,ısrar etmedi,güzel güzel konuşmaya devame ettik.Yanımdaki arkadaş bile mimikleriyle şaşrıdığını ifade ediyordu.Sonra hadi diyo bana güzel 1-2kelime söylede telefonu kapatalım. Bende başkasının yanında "seni seviyorum" diyemem asla,utanırım.Bu ısrar ettikçe ben çeviriyorum lafı,senin içinden gelmiyo dimi söylemiyorsun diye tripler yapıyo falan,ayyy bi yandan gönlünü almaya çalışıyorum bi yandanda o 2kelimeyi nasıl söylerim diye düşünüyrum.Neyse CanımArkadaşım lavaboya gittide bizimkine söyledim,rahatladı,kapattık telefonu sorunsuzca:):):)
Ameliyat günü bana mesaj gönderir cevabım geç gelince merak edip devamlı arar,konuşmak ister diye ameliyata girmeden 5dk önce mesaj attım,günaydın;ama çok uykum var bnen tekrar uıyuyorum yazdım.Bilsinki cevap yazamazsam uyuyorum;ama bnen 12gibi kendime gelirim sanıyorum.Kardeşimede söyledim,msj atarsa sen cvp yaz benim adıma diye.ama kendime geldiğimde saat 2ydi ve bu msjlar atmış kardeşimde cvp yazmış ben olarak:)Buna rağmen halen söyler o perşembe gübü sende bi haller vardı,uzaktın ve soğuktun bana,noldu falan diye.Sonrası aramalarındada hep engellediğm için müsait olamadığımdan.diyordu kendindini niye bendne uzaklaştırıyorsun,konuşmak isemiyorsun diye.Canım ya yanlış anlıyordu,üstüne alıyordu:) Bunun gibi çok örnek var.Annemi arıyormuş beni soruyormuş annem içerde uyuyo heralde diyormuş,annem onu kapattıktan sonra hemen beni arıyodu böyle dedim diye,bende msjına öyle cvp veriyordum.Devamlı evle ağzımız bir olsun diye iletişim halindeydik.Oda o Malatyalı günlerimde bu kadar mı çok annemide aramak ister,aksilik ya:(
Annem de bana ulaşamadığı zamanlarda onun aramalarına cvp vermiyormuş:)
Yani kızlar bi burun sevdasına öyle bi şeye girdimki annem devamlı bu mübarek günlerde sayende çok yalan söyledim diyip kızıyordu bana;inanın ben normalde yalan söyleyen biri değilim,asla beceremde;ama bunun için yalan söylemek zorunda kaldım.Allahım bi daha mecbur etmesin.Bazen korkuyorum çok yalan söyledim,pinokyo gibi bi burnujm olacak diye.Allahım cezasımı verecek diye;ama Rabbim niyetimi,bu içimi çok iyi biliyo o yüzdn beni anlar cezamı değil,çok istediğimi ödül gibi verir diyorum.
Haftaya bugün nişanlım gelecek.Bneim halen motluklarım,şişliklerim ve gözümdede kocaman kızarıklıklarım var,o gelmedn geçmeli,bu izleri anlamamalı.şu burudna güzel bi şekilde ortaya çıkmalı,sonra ben nasıl açıklama yaparım ona:(
üstel,k nikah işlemlerini başlatacağız,foto falan çekilmem gerek,gelinlik bakacağız.Bu halde nasıl foto çekilir,nasıl gelinlik bakarım onla.Allahım iyileşm sürecimi hızlandırsın.Amin.1ay sonrada ben İstanbula gidecem eşya bakmaya.Ooof zaman ilerliyo.

Sesim tamponlardan dolayı hep girpli gibi çıkıyo ya10gündür.Dün diyoki farkındmaısın çok zaman oldu ama halen senin bu sesin geçmedi,ne gripmiş bu böyle dedi.İşte dedim buzlu su içersem böyle geçmekte bilmez.
Kızlar buraya kadar durumu güzel idare ettik.Salı günü günübirlik Malatya ya gidip gelecem tamponlar ve alçılar için.O 1günlüğüde idare etseydik bi,atlasaydık bu Salıyıda Allahın izniyle.
Şu sonucum bi güzel olsaydı...
Kokruyorum o ilk göürntü halimle yine karşılacam diye;ama diyorum Rabbim beni darda koymaz diye.çünkü bi rinoplasti için neler yaptım neler yaşadım sizler tanıklarısınız.
Sizce ben iyi sonucu hak etmedim mi:(?

Sonucumun güzel olmasını,1haftaya kadar yani o gelmeden şu morluk ve göz kızarıklığımın geçmesini çok istiyorum.Beni çok iyi görmeli yoksa bi daha iyiyim dememe inanmaz.
O gelmeden 2-3gün önce sana bişey dicem diye ön hazırlık yapacam.Geldikten sonrada anlarsa burda top kazası geçirdiğimi,müdahale edilmek zorunda kalındığımı söylicem.Soğuk ve uzak durduğumu söylediği o perşembe günüde ameliyat olduğum belirticem.Anlamazsa da çevirip başka bişey anlatacam.
Ayyy hayırlısıyla gelip hayırlısıyla bi gitseydi.
Allahım daha fazla yalan söyleme mecburiyetinde bırakma beni,ne kadar rahatsızlık duyduğumu sen çok iyi biliyorsun:(:(:(:çok üzgünüm:senağlama

kesinliklke haketmişssin.. cok fena ya.. 8 günü zor da olsa kazasız atlaatmıssın.. umarım her sey böyle olur... ama aklıma bir şey takıldı.. nişanlın burnunun değiştiğini görünce ne diyecek.. kızmaz mı? bendn habersiz ne işler yaptın diye.. ben de eşime seni anlattım ben de malatyaya gitcem dedim izin vermiyo ): ben de ada gibi kacarım diyorum ..(:

kesinliklke haketmişssin.. cok fena ya.. 8 günü zor da olsa kazasız atlaatmıssın.. umarım her sey böyle olur... ama aklıma bir şey takıldı.. nişanlın burnunun değiştiğini görünce ne diyecek.. kızmaz mı? bendn habersiz ne işler yaptın diye.. ben de eşime seni anlattım ben de malatyaya gitcem dedim izin vermiyo ): ben de ada gibi kacarım diyorum ..(:

Canım çok güldürdün beni:):):)
Bneim ilk ve son şansımdı bu Malatya işi.Ne öncesinde böyle bi fırsatım oldu nede sonrasında başka bi fırsatım olbilirdi.Bunu değerlendirdim değerlendirdim yoksa mümkün değil olamazdım.Annemlede konuşuyoruz,annemde itiraf ediyo doğruyu söyleseydin kzıar,asla izin vermezdik diyo.Kopmleksli olmakla suçlardınız dedim,evet kompleklisin derdik dedi.Şuanda gizli yapmama hak veriyo.Bneim Malatyaya gittiğim kardeşim Ankarada okuyo,onla ancak gidebilirdim,onunda 3günlük boş zamanı vard,Ankaradan çağrılmıştı gitmek zorundaydı.Ynai ilk ve son fırsattı,çok şükür Rabbime değerlendridik.Kardeşim beni hastanede yalnız bırakıp dönmek zorunda kaldı,ben çarşambaya kadar kimsesizdim aslında orda;ama sağolsun etrafımda hep iyi insanalr olduğundan pek bilmediğim yalnızlığımı ve kimsesizliğimi.
Nişanlım anlarsa kaza olduğunu sanacak:)
Kocana söyle izin vermese ben kaçırır götütürüm seniiii:):):)
Adam korkup tamam tamam diyomuş:)

(: zaten kardeşinin anlayışlı olması en şanslı tarafın olmuşş... kesinlikle kaza bilsin nişanlın.. belki ilerde bir gün söylersin...(:
ehehe eşime ada beni kacıracakmış dersem tamam yaaa kurtuluş yok o zmn ben götüreyim snei der heralde..(: deneyeceğim bugün..(:

(: zaten kardeşinin anlayışlı olması en şanslı tarafın olmuşş... kesinlikle kaza bilsin nişanlın.. belki ilerde bir gün söylersin...(:
ehehe eşime ada beni kacıracakmış dersem tamam yaaa kurtuluş yok o zmn ben götüreyim snei der heralde..(: deneyeceğim bugün..(:

Ada'dan böyla bi teklif geldi de kocana bak haftaya kendini nasıl ameliyat masasında buluyorsun,eşinde hemen yanında sana destek bi şekidle tabi.Gözünü korkut,bak işe yarayacak:)
Evet kardeşim anlayışlıydı ve ondada bi macera ruhu vardı.Biz evden çıktık,otogara gittik,Malatya otobüsümüz kalkarken kardeşimle çak yaptık ve Macera başlıyooo diyip gülmüştük.oda çok heyacanlıydı:)çok destek oldu,bana çok iyi baktı.Hemşireler bile ne kadar dikkatli,ilgili bi kardeşsin diyorlardı,bi bayan gibi çok ilgili,dikkatli davranıyordu.

Kızlar bide beni şöyle değerlendiridn.Ben hayatımda tek başıma 1saatlik yola bile gitmiş değilim.Düşünün artık benim macera boyutumu.Taaaa Malatyalara,hiçbilmediğim yerlere gitttim,kardeşimle gittiysemde dönüşte tek başıma döndüm bide o herkesin acıyarak baktığı,kazazede bi halle:) Ve yine düşününki hastane prosedürleri hakkında hiç bi bilgim yoktur babamın sağlşıkçı olup bizim işlemleri onun yapmasından dolayı.ilk defa bu işlermlerle karşılaşıp kendim yapmak zorunda kaldım.Sağlık karnesi kalkmış,benim haberim yoktu:)

canim cok gecmis olsun senin isin baya macerali oldu ama sukur oldun kurtuldun insallah cokkk cookk mutlu olursun yeni burnunla.insallah kisa zamanda banada nasip olurr:))

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum :))))) helal olsun kıs sanaa , mıncıklayasım cimciresim geldi seni cimcimeye bak yaa :)))
Rabbim gönlüne göre versin bitanem ya
Bu arada harika bir blog yazarı olabilirsin..yaşatıyorsun resmen :))

CANIM KESİNLİKLE NEFES NEFESE OKUDUM TÜM YAZDIKLARINI.arkadaşa katılıyorum kesinlikle blog yazarı olacak kadar yeteneklisin.İnsan okurken duygulanıyor ve seni çok iyi anlıyor.Seni cesaretinden dolayı tebrik ederim.Canım şimdi top kazası geçirdim dersen nişanlına o bunun yalan olduğunu anlayabilir bence.Çünkü top kazası senin elinde olan bişey değil.Bunu neden benden saklıyorsun diyebilir.Yani benim başıma böyle bir kaza gelse ameliyata alınmak zorunda kalsam nişanlıma söylerdim gibime geliyor.Altında başka bişey arayabilir.Ya da siz üzülmeyesiniz diye söylemedik derseniz belki daha ,inandırıcı olur.Allah yardımcın olsun canım.Şimdiye kadar olan kısmı iyi atlatmışsın bundan sonrası da güzel geçer umarım.Canım bir de benim aklıma ne geldi biliyor musun:Hani sen ilk alçı çıktığında burnumu beğenmedim dedin ya,belki de o senin bu kadar gizli saklı yaptığın bir iş olduğu için biliç altında ya kötü olursa diye düşünmendendir.Yani kötü olursa gizli de yaptığın için kendini kötüye odaklamış olabilirsin o an.Çünkü stresinde var kimsenin bilmememsi gibi.
Yani güzelse bile o an kötü görünmüş olabilir senin gözüne.Bence zor kısmı atlattın artık,daha rahat olabilirsin.Benim son alçı çıktığında hiç şişliğim kalmamıştı yüzümde,morluk da dahil.Sadece burnumda şişler vardı.Muhtemelen senin de morluğun kalmaz.Olanı da pudra ile falan kapatırsın

canim cok gecmis olsun senin isin baya macerali oldu ama sukur oldun kurtuldun insallah cokkk cookk mutlu olursun yeni burnunla.insallah kisa zamanda banada nasip olurr:))

CanımBenim çok TEŞKKÜR ederim.Evet ya çok şükür atlattım:)Ay inşşlh çok memnun olup mutlu olurum Canım.Dilerim Rabbim en kısa zamanda Sanada nasip eder.İste Rabbimden verir inşllh Canım.

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum :))))) helal olsun kıs sanaa , mıncıklayasım cimciresim geldi seni cimcimeye bak yaa :)))
Rabbim gönlüne göre versin bitanem ya
Bu arada harika bir blog yazarı olabilirsin..yaşatıyorsun resmen :))

:roflol: :roflol: :roflol:
Ay ne hoşsun,ne içtenzisinz ya.Kız ne güzel sevesiniz gelmiş öyle bebek sever gibi:) Valla siz böyle içten oldukça herşeyciği anlatasım geliyo:roflol:
Sağol Canım ya,çok SAĞOLUN gerçekten.Bana çok moral oluyorsunuz.
Kızlar yapmayın etmeyin yazar falan noluyoruz,ya bakın kanıma giriyorsunuz,tahrik etmeyin arkadaşlar beni.Bakın sonra güzel,iyi bi yazar olabilmek için devamlı macera arar dururum.E aileme,nişanlıma yazık ya acıyın:)
Yaşadıklarımı yaşattırabiliyorsam,o hissi veriyorsam ne mutlu bana:)

CANIM KESİNLİKLE NEFES NEFESE OKUDUM TÜM YAZDIKLARINI.arkadaşa katılıyorum kesinlikle blog yazarı olacak kadar yeteneklisin.İnsan okurken duygulanıyor ve seni çok iyi anlıyor.Seni cesaretinden dolayı tebrik ederim.Canım şimdi top kazası geçirdim dersen nişanlına o bunun yalan olduğunu anlayabilir bence.Çünkü top kazası senin elinde olan bişey değil.Bunu neden benden saklıyorsun diyebilir.Yani benim başıma böyle bir kaza gelse ameliyata alınmak zorunda kalsam nişanlıma söylerdim gibime geliyor.Altında başka bişey arayabilir.Ya da siz üzülmeyesiniz diye söylemedik derseniz belki daha ,inandırıcı olur.Allah yardımcın olsun canım.Şimdiye kadar olan kısmı iyi atlatmışsın bundan sonrası da güzel geçer umarım.Canım bir de benim aklıma ne geldi biliyor musun:Hani sen ilk alçı çıktığında burnumu beğenmedim dedin ya,belki de o senin bu kadar gizli saklı yaptığın bir iş olduğu için biliç altında ya kötü olursa diye düşünmendendir.Yani kötü olursa gizli de yaptığın için kendini kötüye odaklamış olabilirsin o an.Çünkü stresinde var kimsenin bilmememsi gibi.
Yani güzelse bile o an kötü görünmüş olabilir senin gözüne.Bence zor kısmı atlattın artık,daha rahat olabilirsin.Benim son alçı çıktığında hiç şişliğim kalmamıştı yüzümde,morluk da dahil.Sadece burnumda şişler vardı.Muhtemelen senin de morluğun kalmaz.Olanı da pudra ile falan kapatırsın

Asilemcim CanımBenim,zaten bende anlarsa üzülmemesi için söylemediğimi söylicem."Nitekim ayrı şehirlerdeyiz Canım,aklın benede kalmasın üzülmeyesin diye söylemedim sana" dicem:)
Ay inşllh sonucum güzel olur yyaa:)
Canım aslında kötüye hiç odaklanmadım;çünkü inan ameliyattan sonra aynayı elime ilk aldığım andan itibaren alttan görüntüsüyle çok hoşuma gitmiş,güzel olacak demiştim kendi kendime.Ama alçı çıktığında şok oldum;çünkü burun sırtı incecik,yapışık gibi,alt delik kısmı ise gayet kibar,güzel hafif etli duruyo;ama sırt kısmı sanki kemik çok yontulmuş,üstüned ince bi deri yapıştırılmış gibiydi.İnşllh alçıların baskısındna dolayı öyledirde geri burun şişer:)Herkes inmesini ister,ben şişmesini:)
Ben o kötü görüntüden sonra bunun Rabbim tarafından bol yalanlarımdan dolayı ceza olabileceğini düşünmeye başladım:( Ama Güzel Allahım içimi biliyo,ben sadece yıllardır istediğim bişey için bu kadar yalana girdim istemeyerek:(
Canım evet bi şekilde morlukları kamufle edecem artık ne yapim:)

Back
X