Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar şuanda 3aylık nişanlıyım.Bugün itibariyle tam 83gün sonra yani 20Kasım'da düğünüm olacak:)
Nişanlımla 2yıldır görüşüyorduk.Aslında onla hikayemizde tam bi romanlık,Benimkide Bi AŞK hikayesi yani:)
2yıl önce yıllardır sevdiğim,seviyo mu sevmiyormu diye bazen ümitlenip bazende karamsarlığa kapıldığım kişiden evlenme teklifi aldım.çok svememe ve yıllardır o anı beklememe rağmen teklifine hemen evet demedim,1ay sonra cevabımı verdim ve benim onu sevip beklediğimi o zamanda şu anda halen bilmemekte:)
Neyse.... Biz 2yıl önce evlenme teklifine evet dememle görrüşmeye başladık.Ben 2yıl evliliği düşünmüyorum,okul bitmeli diyordum,saydu duydu,hem okulumu bitirmem için hemde birbirimizi tanımamız için bi fırsattı bu.Çok güzel bi 2yıllık beraberliğin sonunda geçtiğimiz Mayıs ayında birlikteliğmizi resmileştirmek için ilk adım atıldı ve nişanlandık.
Yıllardır içimde bi ukteydi rinoplasti,aslında çevremdeki hiç kimsede bilmedi bu isteğimi,hissettirmedim kendimdeki bu beğenisizliği.Herkes beni kendini çok beğenen ve beğenimdede haklı olduğumu düşündüler.
Nişanlımda hiç bilmedi ve beni her zaman çok çok beğenmiştir başkaları gibi;ama bende daha bi takıntı haline geldi,istiyordum rinoplasti olmak,özelliklede düğünden önce.
kesinliklke haketmişssin.. cok fena ya.. 8 günü zor da olsa kazasız atlaatmıssın.. umarım her sey böyle olur... ama aklıma bir şey takıldı.. nişanlın burnunun değiştiğini görünce ne diyecek.. kızmaz mı? bendn habersiz ne işler yaptın diye.. ben de eşime seni anlattım ben de malatyaya gitcem dedim izin vermiyo ): ben de ada gibi kacarım diyorum ..![]()
zaten kardeşinin anlayışlı olması en şanslı tarafın olmuşş... kesinlikle kaza bilsin nişanlın.. belki ilerde bir gün söylersin...
![]()
ehehe eşime ada beni kacıracakmış dersem tamam yaaa kurtuluş yok o zmn ben götüreyim snei der heralde..deneyeceğim bugün..
![]()
canim cok gecmis olsun senin isin baya macerali oldu ama sukur oldun kurtuldun insallah cokkk cookk mutlu olursun yeni burnunla.insallah kisa zamanda banada nasip olurr:))
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum :))))) helal olsun kıs sanaa , mıncıklayasım cimciresim geldi seni cimcimeye bak yaa :)))
Rabbim gönlüne göre versin bitanem ya
Bu arada harika bir blog yazarı olabilirsin..yaşatıyorsun resmen :))
CANIM KESİNLİKLE NEFES NEFESE OKUDUM TÜM YAZDIKLARINI.arkadaşa katılıyorum kesinlikle blog yazarı olacak kadar yeteneklisin.İnsan okurken duygulanıyor ve seni çok iyi anlıyor.Seni cesaretinden dolayı tebrik ederim.Canım şimdi top kazası geçirdim dersen nişanlına o bunun yalan olduğunu anlayabilir bence.Çünkü top kazası senin elinde olan bişey değil.Bunu neden benden saklıyorsun diyebilir.Yani benim başıma böyle bir kaza gelse ameliyata alınmak zorunda kalsam nişanlıma söylerdim gibime geliyor.Altında başka bişey arayabilir.Ya da siz üzülmeyesiniz diye söylemedik derseniz belki daha ,inandırıcı olur.Allah yardımcın olsun canım.Şimdiye kadar olan kısmı iyi atlatmışsın bundan sonrası da güzel geçer umarım.Canım bir de benim aklıma ne geldi biliyor musun:Hani sen ilk alçı çıktığında burnumu beğenmedim dedin ya,belki de o senin bu kadar gizli saklı yaptığın bir iş olduğu için biliç altında ya kötü olursa diye düşünmendendir.Yani kötü olursa gizli de yaptığın için kendini kötüye odaklamış olabilirsin o an.Çünkü stresinde var kimsenin bilmememsi gibi.
Yani güzelse bile o an kötü görünmüş olabilir senin gözüne.Bence zor kısmı atlattın artık,daha rahat olabilirsin.Benim son alçı çıktığında hiç şişliğim kalmamıştı yüzümde,morluk da dahil.Sadece burnumda şişler vardı.Muhtemelen senin de morluğun kalmaz.Olanı da pudra ile falan kapatırsın