• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

ada bu arada tarif ettiğin bu ters t tam bir zenci burnu bayılırım öyle burunlara :)
hic canını sıkma
eminim ki düzelicektir.

Canım yok benimki pek zenci burnuna benzemiyordu.Onların burnunu kısa ve tombiş olmuyor mu?Benimki o kadar kısa değil,üst rataf ince,alt deliklerin olduğu kısımda normal kalınlıkta.Eğer alt deliklerinin orantısına göre burnun o ince dediğim sırtı kalınlaşırsa çok süper olur,çünkü alttan çok güzel burnum,normal kalınlıkta:)

ada annenlerin tepkisi ne oldu ???????????

1hafta hastanede kaldım evet,sağolsun iyi insalar müsade ettiler.Normalde mümkün değil o kadar kalınması,bide yoğunluk vardı ben ordayken,buna rağmen tek başıma olmamdan dolayı heralde göz yumdular.Ditorum ya ÇOK İYİLER diye,halden anlıyorlar.
Annelerin tepkisini yazmıştım canım uzun uzun.Herkes çok şaşırdı,annem gerçeği biliyo;fakat babam ve büyük erkek kardeşim ve komşular falan(akrabalarımız görmediği müddetçe söylemicem)top geldi hızlı şekilde yüzüme çarptı ve müdahale edildi sanıyorlar.Küçük erkek kardeşim zaten yanımdaydı,oda biliyo.Yüzüm öyle bi haldeki zaten adeta kazazedeyim:):):)(Allah Korusun tabi:)

Adacım geçmiş olsun çok sevindim ameliyat olmana inşallah zamanla istediğin gibi olur burnun :)

Adacım senin yanına gelmeyi çok istedim ama iş güç sabah gelip akşam çıkıyoruz.

Pazartesi günü Bilge Bey'i aradım cuma günü gel görüşelim dedi 10-11 gibi.Gitmedim hala burdayım :)
Sebebi de senin memnuniyetsizliğin.Şimdi gidersem şu gün gel dicek bende hemen ameliyat olcam.Ama senin burnunu görmeden gitmek istemiyorum ne yalan söylim...
Asilem'in ,nem'in burnu çok güzel keşke onlarınki gibi olsa ama bilge bey'in yaptığı başka burunlarıda gördüm aman ne bileyim aklım çorba oldu.Fotolarını eklersen çok sevincem canım eski yeni karşılaştırma yapalım.Umarım istediğin buruna kavuşursun kuzum. kaydirigubbakcemile5

Adacım senin yanına gelmeyi çok istedim ama iş güç sabah gelip akşam çıkıyoruz.

Pazartesi günü Bilge Bey'i aradım cuma günü gel görüşelim dedi 10-11 gibi.Gitmedim hala burdayım :)
Sebebi de senin memnuniyetsizliğin.Şimdi gidersem şu gün gel dicek bende hemen ameliyat olcam.Ama senin burnunu görmeden gitmek istemiyorum ne yalan söylim...
Asilem'in ,nem'in burnu çok güzel keşke onlarınki gibi olsa ama bilge bey'in yaptığı başka burunlarıda gördüm aman ne bileyim aklım çorba oldu.Fotolarını eklersen çok sevincem canım eski yeni karşılaştırma yapalım.Umarım istediğin buruna kavuşursun kuzum. kaydirigubbakcemile5

Canım bana bakıp Bilge Bey'i eleme bence;çünkü ben ona olduğumu pişman değilim.Sonucum çok kötüde olsa onu suçlamayacam;çünkü bu benim şansımdır kötü olursa.İnan sadece kulüpte Bilge Bey'e yoğunluk yok,o hastanede o kadar çokki Bilge Beye olmak isteyen.Herkes çok memnun ve serviste ameliyat olanlar nerelerden nerelerden gelmiş insanlar Bilge Bey için.Karşımdaki özel odada Bilge Bey'e ameliyat olmuş profesörün kızı yatıyordu.Benden 4gün sonra falan oldu.Bilge Bey ilk görüşmemizde de yaptığı burunları gösterdi,çok güzeldi hepside.çok iyi bi insan.Seni dinliyo,dikkate alıyor.Kesinlikle düşündüğümüz sert doktor profili onda yok.Çok iyi.Benle 15-20dk falan görüştü ilk görüşmede.Benimki kötü olursa Bilge Bey'i suçlamayacam,bu benim şansım diye şansıma küsecem:(Ama yani doktor bey bana doğal ve güzel bi burun olacak dedi ısrarla o şok olduğum anda,bak Nemde şok olmu,ağlamış hatta;ama şuan ne kadar beğeniyo.Bilge Bey'i düşün derim ben memnun olmasamda.
Gelseydin Canım,valla güzel olurdu ya,tanışırdık:)Ama sağlık solun Canım,yoğunmuşsun anlayabiliyorum Canım.
Bak Bilge Bey çok yoğun,inan hemen gün vermiyolar ameliyat için.Arasan şimdi,en erken 2ay sonrasında verirler amaeliyat gününü heralde.çünkü orda ameliyat olmuş inasanların yakınlarındanda olmak isteyenler vardı,öyle deniliyordu.
Hemşireler bile Bilge Bey'e olmak istiyorlardı,düşünün artık:)
Benimki kötü olursa şansımdandır başka bişeyden değil:(
BOL ŞANSLAR Canım VE bol DuA dua edin.a.s.

ada_86 öncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Ameliyatı hayırlısıyla atlatmana gerçekten çok sevindim.Umarım burnun da 2-3 ayın sonucunda istediğin şeklini alır.En zor kısımları atlattın.Bundan sonrası beklemek ve sabır...

Bnm de ameliyat tarihim 6 eylül...
Umarım bende ameliyatı hayırlısıyla atlatırım ve onca çekilen ızdıraba değer.Açıkçası çok heyecanlıyım ve çok tedirginim.Umarım ameliyat sonrası "boşuna endişe yapmışım" diyebilirim. :)))

Tekrar çok geçmiş olsun ada_86...

ada_86 öncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Ameliyatı hayırlısıyla atlatmana gerçekten çok sevindim.Umarım burnun da 2-3 ayın sonucunda istediğin şeklini alır.En zor kısımları atlattın.Bundan sonrası beklemek ve sabır...

Bnm de ameliyat tarihim 6 eylül...
Umarım bende ameliyatı hayırlısıyla atlatırım ve onca çekilen ızdıraba değer.Açıkçası çok heyecanlıyım ve çok tedirginim.Umarım ameliyat sonrası "boşuna endişe yapmışım" diyebilirim. :)))

Tekrar çok geçmiş olsun ada_86...

Şimdiden geçmiş olsun diyeyim Canım.Hep diyorum yine söyleyecem.Korkulacak hiçbişeycik yok ameliyata dair.Sonuçlarda genelde güzel oluyor.
GÜZELLİĞİN FORMÜLÜ:
İYİ Bİ DOKTOR + ŞANS + DUA= MÜKEMMEL SONUÇ

canımmm nasılsın barışabildin mi burnunla birazcıka.s.

Yok Yelkemcim ya,sayenizde verdiğiniz teselliyle ayakta duruyorum.Rabbime sığndım,Ona güveniyorum.Ameliyat öncesinde ve sonrasında işlerimi öyle bi rast getirdiki,beni hiç sıkmadı,inşllh sonucumdada SIKMAZ.dualarınızı esirgemeyin.Salı günü büyük gün benim için.Alçılarım çıkacak.Salı gününün gelmesini pek istemiyorum.ilk alçının çıktığı günkü şoku kalbim tekrar kaldıramaz heralde:(inşllh salı günü gayet güzel sonuçla karşınıza çıkarım.

adacımm bu moralle gidersen sonuç iyi olsa bile kötü diceksin:gitme: her şey iyi olucak hayırlısıyla sen içini ferah tut olur mu ..hangimiz ağlamadık hayal kırıklığına uğramadık alçılardan sonra aynayla ilk karşılaştığımızdaohaoldumsmile o yüzdennn moral bozmak yokk iyi haberlerini bekliyoruz hepimizzyerimseniben

ADACIĞIM BEN DE yelkemme katılıyorum.SEn bu moralle buraya gelirsen gerçekten hiç iyi olmaz.Ben hep baştan beri kendimi iyiye hazırlamıştım.Kötü olma ihtimalini düşünmedimki psikolojim bozulmasın.Canım senin eski burnun çok kemikli ya da büyük müydü.Genelde çok kemerli olan burunlar yapılınca ilk alçı çıktığında şaşılacak kadar değişik görünebiliyormuş insanın gözüne.Çoğu kişiden ve doktorumdan da böyle duydum.Yani çok kemerli burun yapıldığı zaman birden bambaşka bir insan ortaya çıkıyor.EEee bir de şişlikler üstüne eklenince insan zaten kendini tanıyamıyor.Benim ilk alçı çıktığında gözlerim o kadar garibime gitmişti ki anlatamam.sanki ben değil başkası bakıyordu.Hatta burnumun üst kısmı çok şiş olduğu için baya şişti.dümdüz duruyordu.Zamanla şişler inince burnumda yüzüme oturunca bakışlarımın bana ait olduğunu anladım.Şimdi ki burnumun kavisine bakarsan dümdüz falan değil.İşte o anda bana öyle gözüküyordu.Sen şimdi vesvese ettiğin için öyle geliyor sana.Bence burnun güzel oldu.Şişler geçince sen de bunu anlayacaksın.

ayrıca şunu da blirteyim benim burnum çok kemerli değildi ona rağmen bana öyle bir garip gelmişti.Sanki burnumun üstünden tır geçmiş gibi dümdüz gözükmüştü.Şimdi senin burunda kemerli ise o kısım gittiği için tuhafına gitmiştir.sana çirkin gözükmüştür.merak etme sen..herşey güzel olacak..

adacımm bu moralle gidersen sonuç iyi olsa bile kötü diceksin:gitme: her şey iyi olucak hayırlısıyla sen içini ferah tut olur mu ..hangimiz ağlamadık hayal kırıklığına uğramadık alçılardan sonra aynayla ilk karşılaştığımızdaohaoldumsmile o yüzdennn moral bozmak yokk iyi haberlerini bekliyoruz hepimizzyerimseniben

Canım inan şuan için moralim çok iyi,sayenizde iyiye odaklanmaya çalışıyorum,zaten alçıyla birlikte burun çok güzel görünüyo,alt tarafı tam istediğim gibi;ama işte alçı çıkınca yukarı taraf alt tarafa uyum sağlasa süper olur;ama uyumsuzluk olursa berbat:(
Ne kadar iyiye odaklansamda kötü sonuç ihtimalinide göz ardı edemiyorum.Ki benim iyi olmam gerekiyo,kötü sonuç çıkarsa mahfoldum demek;çünkü anlatamayacağım şeyler var.
Yada aslında sizlere anlatmalımıyım,zamanı geldi mi acabaaa?bilmiyorumkismile

ada yaaa iyi olcak merak etme benim daha cok zamanım var sıkıldım beklemekten.yarın gel deseler gitcem

Ay Canım evet ya beklemek çok kötüydü.Bana inan rinoplasti o kadar uzak o kadar uak geliyorki,halen olduğuma inanamıyorum,ah bide soonucum süper olursa deli gibi bişey olurum ya mutluluktan:)
Bekle Canım,biraz sabret,gelecek o gün,geliyo o büyük günün:)

ADACIĞIM BEN DE yelkemme katılıyorum.SEn bu moralle buraya gelirsen gerçekten hiç iyi olmaz.Ben hep baştan beri kendimi iyiye hazırlamıştım.Kötü olma ihtimalini düşünmedimki psikolojim bozulmasın.Canım senin eski burnun çok kemikli ya da büyük müydü.Genelde çok kemerli olan burunlar yapılınca ilk alçı çıktığında şaşılacak kadar değişik görünebiliyormuş insanın gözüne.Çoğu kişiden ve doktorumdan da böyle duydum.Yani çok kemerli burun yapıldığı zaman birden bambaşka bir insan ortaya çıkıyor.EEee bir de şişlikler üstüne eklenince insan zaten kendini tanıyamıyor.Benim ilk alçı çıktığında gözlerim o kadar garibime gitmişti ki anlatamam.sanki ben değil başkası bakıyordu.Hatta burnumun üst kısmı çok şiş olduğu için baya şişti.dümdüz duruyordu.Zamanla şişler inince burnumda yüzüme oturunca bakışlarımın bana ait olduğunu anladım.Şimdi ki burnumun kavisine bakarsan dümdüz falan değil.İşte o anda bana öyle gözüküyordu.Sen şimdi vesvese ettiğin için öyle geliyor sana.Bence burnun güzel oldu.Şişler geçince sen de bunu anlayacaksın.

Sağol Canım,inşllh.Eski burnum bana göre kemikliydi evet ve burun ucu düşüklüğü vardı.Aslında sadece burun ucu kaldırılırsa bile güzel olacak,burunda otomatikmen küçülecekti zaten.Doktorda dedi,pek işlem yok dedi.Sorunlu bi burun değil dedi;ama doktorumuz çok mütevazi ya,çok iyi.Burun ucunu kaldıralım dedi,şurdaki hafif kemeri alalım ve istiyorsanda yanlardan biraz törpüleyip daraltalım dedi.Sen bilirisn dedi ve fikrimi sordu.Bende siz nasıl uygun görüyorsanız dedim ve kendisinden yalnızca 2şey istemediğimi söyledim.1)Malum hayvan gibi yani d... gibi kalkık olmasın,2)Burun deliklerim çok büyük olmasın dedim.Tamam dedi.
Ben doktora güveniyorum,ben şansıma güvenmiyorum Canlarım.Doktorum mükemmel bi, insan ve doktor.

ayrıca şunu da blirteyim benim burnum çok kemerli değildi ona rağmen bana öyle bir garip gelmişti.Sanki burnumun üstünden tır geçmiş gibi dümdüz gözükmüştü.Şimdi senin burunda kemerli ise o kısım gittiği için tuhafına gitmiştir.sana çirkin gözükmüştür.merak etme sen..herşey güzel olacak..

Asilem sağol Canım ya,güç veriyorsunz bana.Peki burnum 2ay içinde belli olurmu ne olduğu yada olacağı:)?

Asilem ya keşke Malatya'da olduğum zaman görüşseydik,ne süper olurdu,alçılıyken bile bi iki yorum yapabilirdin nasıl olacağına dair:).Keşke arasaydım seni,işte rahatsızlık vermek istemedim,bana gelme mecburiyetinde bırakmak istemedim,işi olmasa zaten gelirdi diye düşündüm:(
Nem aslında ismimi biliyordu,o keşke birinize verseydi,ulaşmanız kolaydı,çünkü sabit telefon vardı odada.Oda yazıları tam takip edemedi snaırım,çünkü en azından ismimi bilseymişsiniz ulaşabileceğinizi yazmışsınız topikte.Neyse ulaşmak istemeniz bile sevindirici,sağolun kızlar.

Back
X