Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

canım daha önce yazmadım ama okuyordum senin maceranı baştan beri:) umarım alçıların çıktığında da çok mutlu olursun ve bu ilginç maceraya değer ki ben öyle olacağına inanıyorum. sevgiler. a.s.

Tamam canım sen çaldırınca daha mesajını okumadan senin olduğunu anladım.kaydettim noyu.salı günü inşallah görüşürüz.öptüm..

Asilem akıllı kızsın valla.Lebi bırak L bile demmeden anlamışsın ben olduğumu:)
inşllh Canım görüşürüz.Bende çok öptüm.Salı günü inşşllh alçılar çıktıktan sonra beni teselli etmek zorunda kalmazsın:)

Valla Canım inşllh öyle dediğniz gibi olur.Güzel kalbinizle güzel düşünüyorsunuz,inşllh sonucumda güzel olur.a.s.

Yaaa sende bendensin desene:) Ay ama inşllh bende snein gibi derim keşke daha önc eyaptırsaydım diye:) ama zaten benim öncesin uygun zamanım yoktu yaptırmak için.
Tekrar geçmiş olsun .NE MUTLU SİZE.

kIZLAR BEN BİRAZ DİNLENEYİM.Sonra yine burda toplanır maceramın aklımda kalan yerlerinden anlatırım.Önerilerinize,tesellinize ihtiyacım var.
Görüşmek üzere KK'nin Melekleri.a.s.

adacım hoşqeldin, çok geçmiş olsun.. malatya'ya gitmeden gidip görmüş kadar olduk sayende :)

adacım hoşqeldin, çok geçmiş olsun.. malatya'ya gitmeden gidip görmüş kadar olduk sayende :)

Hoşbuldum Canım.Çok Teşekkür ederim.İlk gören için halen büyük şok olsada yüzümdeki ameliyat belirtileri yinede geçiyo Canım,sağol.İnşllh 1haftaya kadar dahada geçer.
Evet Malatya'yı ayağınıza getirdim;Malatya'yı gezme fırsatım olmadığı için pek övemicem;ama insaları çok iyiydi:)

Bilimsel bi açıklama olmuş,dahada rahatladım:)
Ya arkadaşlar hepiniz çok iyisiniz ya.Valla moralimi düzeltmek için devamlı yazdığınız yazıalrı okuyorum.ÇOK SAĞLUN.
ilk alçımda böyle şok oldum,2.alçımdada şok olurmuyum Perna Hocam:)?

CANIM pernanın söyledikleri gerçekten doğru.İlk zamnlar alçı burnun üst yan duvarlarına baskı yaptığı için şişemiyor.Alçı çıktıktan sonra burun rahatlayıp kendini bırakıyor.Gerçekten bir ayda bile öyle değişiyorki inanamaycaksın.ama bahsettiğin kadarıyla sen çok şişip moraranlardan oldun.bu nedenle biraz sabredip bekleyeceksin.kendini kimse ile kıyaslama.Ben ve nem gerçekten az şişip az moraran ve şişleri de çabuk geçenlerdendik.senin bünyen demekki farklı canım.Bu senin burnunu kötü olacağı düzelmeyeceği anlamına gelmez.Biz 10 günde iyileştiysek sen kendininkini 20 gün olarak düşün.yani hemen kötü oldu deyip stres etme.Sadece burnun açıldığında genel anlamda görüntüsünü incele.ayrıntılara takılma bence.Ben ilk alçım çıktığında da ikinci alçım çıktığındada olumsuz bişey hiç düşünmedim.sadece keşke burun deliklerim biraz daha küçük olsaydı diyordum ilk zamanlar.ama zamanla ona da alıştım ve sevdim.şimdi çok memnunum ve mutluyum.benim yüzüme bu burun gitti yani delikleri şekli falan.sen de sonraları memnun olacaksın.Bak nem diyorki ben odada ağladım diye ilk alçı çıktığında.Ama şimdi nemin burnu en çok beğenilen burunlar arasında.relax ol bence canım

offf ada ya içim pır pır oldu yazdıklarını okuyunca inanamıyorum oldun bitti işte evine geldin şişliklerin morluklarında bi gecse atlattın cok merak ettik seni.bi haftadır hastanede mi kaldın ?

ada bu arada tarif ettiğin bu ters t tam bir zenci burnu bayılırım öyle burunlara :)
hic canını sıkma
eminim ki düzelicektir.

VAYY BEEE!!!!
SÜPER kaydirigubbakcemile

ben fena duygunlandım bunları okurken cok gecmis olsun canım.

adacım çok geçmiş olsun cnm benm:)cok mutlu oldum sende oldun bitti bak:) sende benmgibiçok morarmıssın yumruk yemişgibiydim bende gözlerm içikan canagıydı bilge bey uzun zamandır hiçbirhastam böyle olmadı demişti benden sonra sen oldun sansa cnm:/ ama geciyo merak etme bak bnm 2ayı gecti burunumdaşiş flnda kalmadı kimseanlamıyo ameliyat oldugumu morluklar 1aya tamamen geciyo kaygılanma hiç bir morluk kremi verdi doktor onu kullandm adını özeline yzarım istersen:) tekrardan geçmiş olsun tatlım güzel fotolarını görürürz inş

Canım benim ya valla rahatlıyorum.İnşllh dediğiniz gibi olucak.Doktor beyde daha değişecek dedi;ama ben ya değişmezse diyorum;çünkü şansıma pek güvenmem;ama tabi Rabbim büyük,dualarınız var,herşey güzel gitti,sonuçta dediğiniz gibi güzel olucak inşllh.Ayyy ben burnun bu şiş hali sanıyordum,iyi ya,doğru söylüyorsunuz,alçıdan nasıl şişsin.Evet burnun delik kısmı açık olduğu için şiş olmuş olabilir,bu orantısızlık alçıdan dolayıdır,ay kızlar sağolun ya,daha mantıklı geldi.Gerçi doktor bey'de söyledi ama ben duydum ama algılayamadım o an şoktan:)
Ayyy inşllh çok iyi olurda kızlar başınızı ağrıtmam yaaa:)

offf ada ya içim pır pır oldu yazdıklarını okuyunca inanamıyorum oldun bitti işte evine geldin şişliklerin morluklarında bi gecse atlattın cok merak ettik seni.bi haftadır hastanede mi kaldın ?

Ay cANIMbENİMMMM evet valla oldum bitti,kolay kız,bişeyi yok ameliyatın.Ben o kadar rahattımki sizler sayesinde ameliyata dair kaygılarım yoktu,oldu bitti olacağını biliyordum.Bende daha çok merak vardı.ameliyathane nasıl,kimler var,anestezi nasıl bişey,nasıl yapacaklar,ben nasıl duyacam vs.o yüzden bi an önce maeliyathaneye gitmek istiyordum düğüne gitmek ister gibi:)
üstelik morartıımın olacağını bile bile göz kalemimi sürüp gittim:)Hemşire diyoki bana"ay bide makyaj yapmış:)".Ya ben birden o kadar moraracağımı bilemedim 2gün sonra morarırım sanıyorm aslında.O şekildeydim yani,rahattım.
Anestezi yapılrırknde hiçbişe duymadım.Diyorum ya çok iyiler diye.Normalde ben ameliya sedyesinde uzanıyordum,hemşirelerin hepsi diğer taraflarda durup benimle konuşuyorlardı.Sonra anestezici geldi,o kolumun yanına geçti.hemşireler bi anda onu kapatacak şekilde etrafımı çevrelediler ve beni devamlı soru yağmuruna,sohbete tuttular.Ben önce cevap veriyordum,sonra fark ettim bi anda etraımı çevrelemelerini.Dedimki gülerek siz beni bayıtlmak için böyle konuşturuyorsunuz diimii:) Hemşiree yooook dedi ve sonrasını hatırlamıyorum:) Uyandığımda odamdaydım.Yani anestezi önce uyku getirir ve sen anlarsın bayılacağını dye bilirdim,yok öyle olmadı bana.Birden gittim:)
ÇOK GÜZELDİ AMA YAAAA,özledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…