Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adacığım, senin içtenliğin karşısında içimden gelenleri söylüyorum inan, sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz seni çok severek yazılarını okuyor ve takip ediyoruz inşallah bende sizler gibi multu olurda güzel bir burna sahip olurum Kasım ayında inşallah bende Bilge bey için Malatya yollarında olacağım... NE DE OLSA KADER ARKADAŞLARIYIZ
Canımen sonunda ben de resimlerini gördüm ve tek kelime ile bayıldım bayıldım bayıldımmmmm....:) Tam benimistediğim burun şekliiiiii süper gitmiş yüzüneeee....:) Ayrıca çok da doğal görünüyor....)
özellikle burnun alınla birleştiği kısımdaki kavise bayıldım çok çok doğal olmuş şişlikler indikçe daha da güzelleşiyor
akovalev bende kasımda olucam kaçında olucaksın senn....
adacım morlukların indi mi canım ben de kasımın 11 inde olucam araya kurban bayramı giricek 14 günde morluklarım gecer mi okulda öğrencilerime rezil olmiyim sonra sen bilge beye muayene oldun mu ben salı günü tahliller için gidicem perşembede amaliyatım var yani muayene olmadan arada kaynamayalım sonra:)))) piyangodan burun çıkarmış birde
bu arada yandan burnun gayet güzel ama bu tür amaliyatlarda ön profilde çok önemli, ön profilin nasıl.........nişanlın nasıl buldu burnunu:))))
adacım morlukların indi mi canım ben de kasımın 11 inde olucam araya kurban bayramı giricek 14 günde morluklarım gecer mi okulda öğrencilerime rezil olmiyim sonra sen bilge beye muayene oldun mu ben salı günü tahliller için gidicem perşembede amaliyatım var yani muayene olmadan arada kaynamayalım sonra:)))) piyangodan burun çıkarmış birde
Helincim sanada geçmiş olsun acaba senin fotolarınıda görme imkanımız olacak mı ilerde hepinize geçmiş olsun kızlar...:)