• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

kızlar bizim nette çözemediğimiz bi sorun sorun var 2-3gündrü giremiyorum.Şuanda komşudan yazıyorum sizlere.Yorumları ve arkadaşlık teklifi gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.En kısa zamanda görüşmek dileği ile.çok öptüm.

Adacığım, senin içtenliğin karşısında içimden gelenleri söylüyorum inan, sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz seni çok severek yazılarını okuyor ve takip ediyoruz inşallah bende sizler gibi multu olurda güzel bir burna sahip olurum Kasım ayında inşallah bende Bilge bey için Malatya yollarında olacağım... NE DE OLSA KADER ARKADAŞLARIYIZ

Canımen sonunda ben de resimlerini gördüm ve tek kelime ile bayıldım bayıldım bayıldımmmmm....:) Tam benimistediğim burun şekliiiiii süper gitmiş yüzüneeee....:) Ayrıca çok da doğal görünüyor....)

Adacığım, senin içtenliğin karşısında içimden gelenleri söylüyorum inan, sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz seni çok severek yazılarını okuyor ve takip ediyoruz inşallah bende sizler gibi multu olurda güzel bir burna sahip olurum Kasım ayında inşallah bende Bilge bey için Malatya yollarında olacağım... NE DE OLSA KADER ARKADAŞLARIYIZ

Ayyy Canım Bneim valla bende sizleri çok sevdiğim ve yakın gördüğüm için bu kadar içten yazıyorum valla.Karşılıklı elektrik Canım bu,birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Hani be işim bitti,ameliyatımı oldum kulüple işim kalmadı diyip çıkmak gibi asla niyetim,salt kendini düşünen bencil bi yaklaşımım olmadı.Şu saatten itibaren kaç kişiye fikir olurum,kaç kişiye destek olurum ve kaç kişinin sorularını cvaplandırım düşüncesindeyim.Şu saatten itibaren benim daha çok amacım sizlere yardımcı olabilmek bi Nem gibi,Asilem gibi.
Kader Arkadaşım Benim,Canım inşllh işlerin rast giderde bi an önce sende mutlu sona ulaşıp aramıza katılıp yönlendirici tarafında olursun:)
Kocaman öptüm.

Canımen sonunda ben de resimlerini gördüm ve tek kelime ile bayıldım bayıldım bayıldımmmmm....:) Tam benimistediğim burun şekliiiiii süper gitmiş yüzüneeee....:) Ayrıca çok da doğal görünüyor....)

Ya valla beni mest ediorsunuz yaaa,.Hani bana diyorsunuz ya çok içtensin diye,sizin farkınız varmıki benden.Çok iyi ve içtensiniz,HARİKASINIZ GÜZELLERİM.
Evet Canım valla bende çok doğal buluyorum,çok şükür iyi bi doktorum var:)
Bazen kendimce kuruntu yapıp ufak tefek şişliklere bağladığım kısımalr olsada herşeye rağmen MEMNUNUM.Rabbime hamd olsun.Bilge Bey'e de Hayırlı,SAĞLIKLI,MUTLU uzun ömürler versin Allahım.

Kızlar yeni resim yükledim,resimlere bakarken üstteki linki tıklayıp o türkü arka fona alıpta resimlerime bakar mısınız.Ben o türküyü dinlerken,bi duygusal mod içindeyken yükledim resimleri.Benle aynı duyguları paylaşıyor,ortak oluyorsunuz ya bana hep,bunuda sizlerle paylaşmak istedim.O linki tıklayıp türkü açıldığında bakın resimlerime olur mu,bu da Ada'nızın farklılığı olsun:)

özellikle burnun alınla birleştiği kısımdaki kavise bayıldım çok çok doğal olmuş şişlikler indikçe daha da güzelleşiyor

özellikle burnun alınla birleştiği kısımdaki kavise bayıldım çok çok doğal olmuş şişlikler indikçe daha da güzelleşiyor

Evet,kavisi güzel ayarlanmış,sağolsun doktorum.Ya şu ön profilimde yan profil kadar mükemmel olsa çok çok daha memnun olacam:) Neyse bekleyelim şişliklerin inmesini hep beraber kızlar:)

adacım morlukların indi mi canım ben de kasımın 11 inde olucam araya kurban bayramı giricek 14 günde morluklarım gecer mi okulda öğrencilerime rezil olmiyim sonra sen bilge beye muayene oldun mu ben salı günü tahliller için gidicem perşembede amaliyatım var yani muayene olmadan arada kaynamayalım sonra:)))) piyangodan burun çıkarmış birde

bu arada yandan burnun gayet güzel ama bu tür amaliyatlarda ön profilde çok önemli, ön profilin nasıl.........nişanlın nasıl buldu burnunu:))))

adacım morlukların indi mi canım ben de kasımın 11 inde olucam araya kurban bayramı giricek 14 günde morluklarım gecer mi okulda öğrencilerime rezil olmiyim sonra sen bilge beye muayene oldun mu ben salı günü tahliller için gidicem perşembede amaliyatım var yani muayene olmadan arada kaynamayalım sonra:)))) piyangodan burun çıkarmış birde

Canım morluklarım inan halen göz alttımda ilk zamanlara ve bi önceki güne oranla belirgin şekilde azalsa ve azalma olmaya devam etsede belirgin şekilde şuan var halen.Benim bugün 31.günüm,morluklarım göz altında ilk zamanlara nazaran azda olsa belli yani.Bende tutuştum,bu çarşamba kayınvalidem gelecek İstanbuldan.Hiçbişeyden haberi yok.Oğluna tembihlemişti söyleme diye:) Uslu nişanlımdda söylemedi:) Geçer diye umdum;ama halen var,artık kapatıcıyla falan kamufle etmeye çalışacam,sabahlarıda ona görünmeden yüzümü yıkayıp kapatıcı kullanacam.Off haftaya Perşembe günüde hep beraber İstanbula uçacağız.İnşllh İstanbula kadar geçer:)
14günde morluklar falan,göz kapaklarındaki şişlikler morluklar falan baya geçer ama bitmez Canım.Gerçi bellide olmaz;ama benden bi gün sonra ameliyat olan burdaki rumuz adı Helen90olan arkadaşımda çok morardı,onunda sanırım tam geçmemiş morlukları.
Yok Canım öyle bi piyango vurmaz,sanmıyorum:):):)

bu arada yandan burnun gayet güzel ama bu tür amaliyatlarda ön profilde çok önemli, ön profilin nasıl.........nişanlın nasıl buldu burnunu:))))

Evet Canım,yarın ön profilden resim koyaca albüme,bakarsınız,fikir edinir,yorumlarınızıda bana aktarırsınz.Ben yan profilden daha çok beğendiğim ve bu zamana adar yan profile hasret kaldığım için yan profilden resme ağırlık verdim çekimlerimde:)
Nişanlım anlamadı değişikliği endisi normalde çok uyanık biri olmasına rağmen.Burnun çok güzel,değişiklik yok ameliyatan sonra,niye bu kadar aynaya bakıyrsun dedi.E buda işime geldi tabi:) Aşk onun burnuma bakan gözünü kör etmiş heralde,bilmiyo eski halini:)

ben burnumla ilgili şöyle olsun şöyle istiyorum hiç demedim bilge bey onu çene kaş mesafesine göre ayarlıyor zaten inan kişiye uygun burunlar yapıyor....ha bu arada biz adayla 1 gün arayla olduk ikimizde baya morarmıştık doktorumuz ikinizde kamyon çarpmış gibiydiniz dedi ama narkoza katılan yeni bir ilaçtanmış...ben hastane de çok kaldım 15 e yakın ameliyat olan gördüm hiçbiri bizim gibi deildi biraz da cildine bağlı yani...inşallah çok memnun kalırsın güzel,sağlıklı ve sorunsuz bir burnun olur :)

Helincim sanada geçmiş olsun acaba senin fotolarınıda görme imkanımız olacak mı ilerde hepinize geçmiş olsun kızlar...:)

Canım merak etme yakında sen de yeni görüntüne alışırsın yeni ve güzel burnunla mutluluklar diliyorum....:)

Canım benim çok teşekkür ederim, bu doğallığn karşısında ve yardım severliğin... evet sizlerin bu yaklaşımı hepimizi çok daha yüreklendiriyor ve cesaretlendiriyor hemen olsa falan diyorum:))) umarım bende birgün burdaki arkadaşlarıma yardımcı olurum bunu cani gönülden isterim. çalıştığım için çok fazla zaman ayıramıyorum ama girdikçe cevaplarını okuyor yakınlığın karşsısında çok mutlu oluyorum öpüyorum canımcım

Back
X