bir kv sıkıntısı da benden :((

Salıncak almış kocaman (salonun ortasına mı koyucam (aslında ben bebeğimi sallamak değil ona kitap okumak onla oyun oynamak birlikte bişiler yapmak istiyorum .(instagramda akademisyen anne diye bir hesap var oradaki gibi etkinlikler yapmak istiyorum )konu sadece bebek mevzusu değil evime düzenime karışması (ve bunu bana söylemiyor eşimle kendileri konuşup karar veriyorlar.mesela balkona şemsiye olayını ben eşimden duydum ve onun fikri sandım .meğer kv fikriymiş (sonrasında telefonda konuşurlarken duydum

Kaynana olmakta zor iş almasa cimri umursamaz olur..heveslenip alacak olursada düşüncesiz olurlar..bilmiyorum annemde cok aldi yengemde böyle düşünüyorsa evet çok nankör

Çok güzel ve doğru demişsiniz doğumuma 2 hafta var buraya gelince sakinlikle yüzyüze konuşacağım .çok çok teşekkür ederim aynen ben bana karışılmasana müdahale edilmesinden rahatsızım

İşte demek istediğimi aslında siz dile getirmişsiniz.öyle bir hal aldı ki sınır falan kalmadı ve ben ne yapacağımı bilemez bir haldeyim .
Hepimizde var o ihlaller emin ol bizde bilemiyoruz napicaz bldigim tek sey dusun tak tak kendimize ediyruz okdr . Bn ters cevap versem bile anlamiyor evimw geldiler ikingun once salonum daginik tasinmak uzereyim tmzligedikkat edemiyprum balkonum batmis vaziyette kayinpeder balkona cikicsm dedi, dedim musait degil orasi girmeyin sakin dedim pis balkon ikisi birden bi daldilar iceri balkonu acmaya calisiyorlar deliye dondum yahu benim evimin kurali var uygun yeri var uygun olmayan yeri var ama sallayan kim daha nelerrrrr

Başınız sağolsun (çok üzüldüm İnan’ın .inşallah yeni yavrunuz sağlıkla Doğsun tüm acılarınızı unuttursun .Allah’ım dayanma gücü versin dua edicem sizin için ve haklısınız her şey boş aslında dünyavi gelip geçici şeyler

bırak alsın ne istiyorsa. beğenmezsen satarsın internetten ya da verirsin birilerine. kafaya takacak şeyler değil hele hamileyken ki tüp bebek olmuş yani iki kat dikkat etmelisin moraline sağlığına. boşveer de gitsin alsınlar ne istiyorlarsa heveslerini geçirsinler.

Kızım değil oğlum olacak inşallah

Kvnizin art niyeti yok gıbı. Alacagı seylerın resmını atmasını ona gore sızın begendıgınızı almasını soyleyebılırsınız. Sız yuzgoz olmak ıstemıyrsanız esınız bana at ben begeneyım oyle al desın. Ya da geldıgınde beraber alabıleceklerını soylesın esınız. Benım babaannem yuzumuze bakmazdı torununuz çok şanslı bence. Ha evınıze alınacak esyalara ızın vermeyebılırsınız ama torun konusunda ortayolu bulabılırsınız

Amann benim kv de kp ole anlayıslı oyle iyilerki butun ev feda olsun olsun onlara szede sabır dilerim :)

Kaynana olmakta zor iş almasa cimri umursamaz olur..heveslenip alacak olursada düşüncesiz olurlar..bilmiyorum annemde cok aldi yengemde böyle düşünüyorsa evet çok nankör
Kacirdiginiz aradaki ince cizgi iste ... orta yolu bulursa herkes sorun olmaz kaynana gelin iliskisi degil tum iliskilerde boyledir bu.. almasa cimri olur elbette alacak abartmadan ama surekli birseyler aliyorsa bebek arabasina besigine pusedine kadaeda aliyorsa oradada onlar kullanacak olan annesi annesine sormasi lazim .. oyle degilmi?? Kaynananin gelinine kiyafet hediye almas ayri evine mobilya makina hali almasi ayri sonucta orada gelinin zevki neyi kullanip kullanmayacagi onemli onun gibi ... kusura bakmayinda annenizde bunu yapiyorsa iyilik sayilmiyor malesef bunlar sinirlar asmak oluyor.. anne ne kullanacagini kendi bilir

hiic kolay olmadı.Dogum yaptığımda bebeğin yanıma yatağa konmasına bile mudehale eden "kokusuna alisicak " diyerek evin içinde tur atan , sabah uyandığımda bebeğimi yatağında göremediğim (gece bebeği yatağından alıp baska odada sabaha kadar kucağında tutuyordu),evine döndüğünde beni arayıp bu gün çocuğum kaka yaptı mı diye hesap soran bir kadından bahsediyorum.İlk önce eşimle çok sorun yaşadım .Zaman geçtikçe eşim evimizin duzeninin,çocuğumuzun yetiştirilmesinin yetişkin olarak bizim sorumlulugumuzda olduğunu ve bunu da güzel yapabildigimizi farketti.Siniri o koyuyor k.v de uyuyor ve ya uymuyor ama beni etkilemiyor

O kadar doğru söylemişsiniz ki .her harfine kelimesine katılıyorum

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için aynen evimin içine ne alınıp alınmamasına kendim karar vermek istiyorum keşke bir de bunu eşim anlasa
Rica ederim
Eşiniz anlamasa bile siz bi şekilde bu olayı çözmelisiniz , yoksa alışırlar müdahale etmeye

Merhaba arkadaşım öncelikle kolay bir doğumla bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah.
Anlattığın dert dert gibi görünmese de,daha ne istiyorsun diye cevaplarda verilse çok sinir bozucu biliyorum çünkü aynı kv bende de var.Kv boğa burcu mu? Eşin tek çocuk veya tek erkek çocuk mu? :)
Benim kvde de her şeyi alırdı,bayram gelirdi bayramlık bile alırdı,ben internetten bakıp güzel bi kıyafet bulurdum bakardım bunlar almışlar bile.Birde ben her şeyi de beğenmem yanlış anlaşılmasın biraz da marka tercih ederim çocukların ihtiyaçlarında.Neyse baktım bu böyle olmayacak aldıklarını kullanmamaya başladım,beğenmediğimi dile getirmeye başladım .Hatta kızıma örümcek kullanmak istemedim hem zararlı diye hemde eve kalabalık istemedim,bildikleri halde aldılar.Evde kenara attım durdu öyle.bunlarda artık bir şey alacakları zaman benim aldığım mağazalardan alıyolar ya da whatsaapptan fotoğraf atıyolar alalım mı diye böylesi daha işime geliyo:)
Ayrıca heves falanda değil bu,heves dediğin 3-5 alırsın tamam ama tam manasıyla alışveriş yapmak en iyisini ben bilirim tavrından oluyo.Sende ki de nankörlük değil sana da saygı duysunlar çocuk senin,karar mekanizması eşin ve sensin başkası değil.Benim kv kendi akrabasının düğünü olacağı zaman kendi gider kumaşı falan alırdı bana beğendiği elbiseyi diker giydirirdi hey yavrum:) o öyle alışmış,muhtemelen eşinin alışverişinide o yapıyodur,benim ki öyleydi,çorabından gömleğine kendi alırdı çıkıp.Neyse yani sende benim gibi tavrını koy krizi fırsata çevir başka türlü olmaz.

Bende hamileyim piskolojini anlayabiliyorum.İlla aldıklarını kullanmak zorunda değilsin.Sen kendi zevkine göre al.Bişey dersede ilk çocuğum heves ettim aldım de.Salıncağıda istemiyosan koyacak yerim yok de.

Nasıl yapıcam ?telefon açıp söyleyeyim mi ?dediğim gibi beceremiyorum ki saçma salak bağırıp haklıyken haksız oluyorum (sonrada ağlıyorum ne demeliyim nasıl demeliyim

Su durumda size bisey soylemiyomus. Esinize diyor. Size diyene akdar bekleyin. Sunu aldim fln derse yada getirirse bizde aldik aynisindan deyin iade edin. Salincak mi aldi evimde yer yok size gelince kullaniriz diyin. Ilerde bebekle ilgili bisey mi diyo doktor yasakladi diyin. Bana kirmak ters geliyo ama inatla da istemiyorum demek yorucu. Bazi insanlari oldugu gibi kabullenmek gerek. Size getiriyosa siz ihtiyacimiz yok dediginizde inatla diretiyosa baskasina verin. Bi dahaki gelisinde soylemistim ihtiyacimin olmadigini ihtiyaci olan birine verdim diyin. Ama su bi gercek suan siz herseyi yapmak istiyorsunuz o da anne ve anneanne babaanne oluyor. Onu belki de cocugunuzu kucaginiza alinca anliyabileceksiniz. Bide belli yasa gelmis insanlar maalesef degismiyor. Belki onu kirmaniz aradaki baglarinizi tamamen koparcak yada esinizde size tavrini alcak. Kirmadan usanmadan reddedin sabirli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…