Merhaba sevgili kk üyeleri öncelikle hepinizin Bayramını kutluyorum ,
Benim derdim sıkıntım kv.Eski konularımı bilen okuyan varsa
tüp bebek yöntemi ile hamike kaldım .Bu durumu ailelerimiz bilmiyor . Eşimin ailesinin de benim kendi aileminde ilk torunları.
Olay şu ki hamile olduğum anlaşıldığından beri kv devamlı bir şeyler alıyor ,almak istiyor.Şöyle ki hastane çıkışını ,bebek arabasını,bir sürü kıyafet ....Eşime bunun benim ilk çocuğum olduğunu ve böyle özel şeyleri kendim almak istediğimi söyledim benim de heveslendiğimi benim kullanacağımı (kv başka bi şehirde kendi kafasına ve zevkine göre alacaktı )sonuçta dizginleyebildim az da olsa arabayı ve yatağını kendimiz aldık .ama kv yine duramadı ve bir sürü şey aldı kıyafet,yatak gibi bişi ,elyaflı içi ismini bilmiyorum (ki hiç beğenmedim).
Bugünkü asıl olay ise şu benim modumu çok düşürdü ve eşimle konuşmuyoruz bu olay yüzünden .gitmiş kocaman bir salıncak almış evimde koyabileceğim bi yer yok ,artı istediğim bir şey kesinlikle değil .kp çocuklara sor istersen demiş alırken ama o bana karışmasınlar demiş ve almış.eşimin Whatsupuna atmış resmîni aldım diye bana söylenmediği için ben bir şey diyemedim.sadece eşime istemediğimi belirttim.
Sizlerden ricam çok mu nankörüm ?yanlış mı düşünüyorum ?bana fikir verebilir misiniz ?Böyle şeyleri kendim keşfederek ,araştırarak almak istiyorum .kendi zevkime durumuma göre almak istiyorum .
En önemlisi de çocuğumun yoktan anlamasını,her dilediğinin olmamasını istiyorum ki doyumsuz ve bencil olmasın .benim için oyuncaktansa oğlumla kaliteli zaman geçirmek istiyorum .tabiii henüz doğmadı belki de isteklerim saçmamı ?bilmiyorum .
Galiba asıl sinir olduğum şey kv evime karışması balkonuma şemsiye taktırmak istiyor ama bunu ben eşimin ağzından duyuyorum sanki eşim kendi fikriymiş gibi bana dile getirdi .(ben kv fikri olduğunu sonradan tel görüşmesi yaparlarken duydum)
Kv kendi evi Japon pazarı gibi incik boncuk bi sürü kalabalık fakat ben öyle bir ev kesinlikle istemiyorum sade ve zarif olsun istiyorum .Dediğim gibi belki iyi niyetle yapıyor fakat bu kadar müdahale etmesi doğru mu sizce de ?ben ne yapmalıyım ?eşim ise annesine kıyamıyor doğal olarak ama benim sinirlerim tavan .yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ?tepki vermeli miyim kv ye .ama düzgünce konuşmayı da beceremiyorum saçma salak bağırıp çağırıp ağlıyorum .Uzun oldu ama şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam
(
Lütfen bana da fikir verin teşekkürler şimdiden