bir kv sıkıntısı da benden :((

Direkt söyle 'ev için uygun değil başkasına vereceğim ya da isterseniz iade edebilirsiniz' diye, hiç kurdurma. Kurdurursan amacına ulaşır. Senin kayınvaliden tarzındaki insanlar bebim çevremde de var, bu bir güç savaşı sadece, başka bir şey değil. İyi niyetli olsa daha farklı davranırdı zaten.

Ya işte bunun sınırı yok ki maalesef kaç yaşında insan bana büyüklük göstermesi gerekirken küçük bir kız çocuğu gibi davranıyor .tabikii torunu alıcak ama bu kadarı da fazla değil mi ?hastane için diyor ki çeyiz için aldığı saten pijama takımını giy (hastanede ne giyeceğime bile müdahale etmesi sinir bozucu

İlk torunu ya heves yapmış belli ki.

Benim kvde de sap gibi gelmişti. Esimin 30 senelik çillenmis bebek yorganını verim mi demişti. Üstelik ilk torunuydu.

Evet ama bu aldığını bana söylemedi göstermedi de eşime WhatsApptan yollamış aldım diye ben şimdi arayıp söyleyeyim mi anlamadım .eşime istemediğimi söyledim kavga ettik.kullanmazsın diyor .ama amaç kullanıp kullanmamak değil böyle büyük bir şeyi ben evimde İstemiyorum buna karar vermesi evime müdahale etmesi ve bunun bir çok kez tekrarlanması .perdeme,hastanede giyeceğim pijamaya ,balkona şemsiye konmasına ,hatta vitrinimin içine konulcak eşyaları kendi zevkine göre almak istemesi gibi bir çok örnek var bunalra katlanamıyorum .eşime söylüyorum onla da kavga ediyoruz çünkü o ve ablası hep annelerine evet demişler ama ben evet demek istemiyorum

İyilikten maraz doğarmış derler ya kayınvalidenizin yaşadığı bu.Dilerim Allah her seyi onun güzel kalbine göre verir.

Büyük çaplı şeylerde haklı olabilirsiniz ama kıyafet vs konusunda karışmayın . Sizin evladınız onun da torunu,o da özeniyordur.
Ben de sizin gibi diyorum ama işte kv sınırı YÖK herşeyi almak istiyor kendi kafasına göre benim ilk çocuğum bıraksın Özenerek araştırarak keyfine vararak alayım bebek arabasını kullanacak olan benim ama engel olmasak o alacaktı kendi kafasına göre (

Bunun onune maalesef gecemezsiniz. Ya saglam kavga edeceksiniz bi daha karisamicak yada aldiklarini kullanmadan vericeksin. Bence esin de annesinin huyunu biliyo ki karsi cikamiyor. Sen istedigin kadar diret o yine kafasindakini yapacak. Bu yuzden de esin annesine cevap veremiyor. Madem oyle siz kavga edin. Aldigi hicbiseyi evinize sokmayin. Saglam kavga sonuc verir onun disinda da hep size biseyler alicak ve hep size karisacak gibi gorunuyor

İyilikten maraz doğarmış derler ya kayınvalidenizin yaşadığı bu.Dilerim Allah her seyi onun güzel kalbine göre verir.
Evet sizin çocuğunuzun her şeyini kv alsın .size sormasın arabasını yatağını herşeyini kendi kafasına göre alsın siz sadece bakakalın anne olarak hiç bişi yapmayın öylece bakın bana yapılan bu .konumu okumadınız sanırım mevzu sadece bebeğim değil evime müdahale etmesi beni rahatsız eden kendi evimde kendi istediğimin olmasını istiyorum

İki yolun var ya arayıp söyleyeceksin eğer dinlerse tabii ya da o getirince hemen evden sepetleyeceksin salıncağı. İleride göremez de sorarsa da açık açık söyleyeceksin hiç açmadım kullanmadım verdim diye, üzerine basa basa. Benim kayınvalidem de çok karışır her şeye ama her şeye. Yok sırtını yaslada otur (halının ortasında oturuyorum ama), sakın ikinci çocuğu yapmayın (2. Çocuğu istemediğimi biliyor), eve daha fazla eşya almayın vs vs gereksiz şeyleri çok söyler, onu ilgilendirmeyen konular hakkında konuşur falan. Başta iyi niyetli diyordum, kişiliği karakteri böyle diyordum ama son gelişince bana saydırdığı dünya laftan sonra hiç de iyi niyetli olmadığını anladım. O böyle karıştığında ben eşimle halledebiliyorum Allahtan. Benimki de salıncak almak istedi, ben eşime hayır dedim zaten ev minnacıktı, eşim de aynı şekilde hayır dedi annesine. Burada aslında iş eşinde de bitiyor ama o hiç halledecek gibi değil. O yüzden arayıp herhangi bir şey alınacağı zaman eşine değil de sana söylenmesi gerektiğini söylemelisin bence.

Nasıl yapıcam ?telefon açıp söyleyeyim mi ?dediğim gibi beceremiyorum ki saçma salak bağırıp haklıyken haksız oluyorum (sonrada ağlıyorum ne demeliyim nasıl demeliyim

Haklısınız teşekkür ederim 37. Haftadayım 2 hafta sonra inş doğumum olucak yüzyüze gelince söylemeliyim

Bence saygısızlık bana fikrimin sorulmaması sonuçta artık eşimle benim evimiz bizim düzenimiz büyük bişey alınırken bence bana da sorulmalı
Tabiki ev eşyası konusunda haklısınız . Ama bebekte onun torunu . Isteidgi her şeyi alabilir . Bebek sadece size ait değil ki.

Benim kayınvalidem bir çorap bile almadı.Ama samimi ama değil güler yüzü ve eşime olan sevgim her şeyi unutturdu.ve hep kayınvalidemi sevdim,saygı duydum.Çünkü o esimi doğuran kadındı.. onu yakın zamanda kaybettik.Allah ondan razı olsun,mekanı cennet olsun.

Alsim bosver.
Begenmezsen istemezsen kullanmazsin ya da kendi istedigini alirsin bebege.

Bence abartmissin
Hediye sonucta kullanmak zorunda degilsin

Benim kv de gebe olduğumu öğrendi telefonu yüzümüze kapattı :)
Hala şaşkınım :) Bir tane mendil bile almayacak biliyorum beklemiyorum. Herkes bi değişik işte...

Benim kv de gebe olduğumu öğrendi telefonu yüzümüze kapattı :)
Hala şaşkınım :) Bir tane mendil bile almayacak biliyorum beklemiyorum. Herkes bi değişik işte...
Tabiii sizin durum da kötü .derler ya herşeyin fazlası zarar diye böyle bi durum .hiç almaması ilgisiz olması yada her şeyi alması (size sormadan kendi fikrine zevkine göre alması ) da sorun bence.Dozu olmalı babaanne veya anneanneliğin . İşin kötüsü ben kendi aileme dile getirebiliyorum hayır istemiyorum yada karışmayın diyebiliyorum .ama bu konuda bana sorulmadığı için hiç bişi diyemiyorum .eşime hayır desem kötü olan ben oluyorum

Başınız sağolsun ama bence kaybetmenin acısını yaşadığınız için beni anlamakta zorlandığınızı düşünüyorum

Siz de abartmışsınız. Çocuğa kıyafet alıyormuş yok salıncak alıyormuş. Gerçekten nankörsünüz. Sizin çocuğunuz onun da torunu. Yapmasa yapmıyor dersiniz. Kendi anneniz alsa bu kadar tepki verecek miydiniz? Kadın size neden desin ki teşekkür edeceğinize burun kıvırıyorsunuz.

Eve karışıyorsa haksız. Fıkır, öneri sunabilir o da arada bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…