bir kv sıkıntısı da benden :((

Aysem8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
219
150
53
40
Merhaba sevgili kk üyeleri öncelikle hepinizin Bayramını kutluyorum ,
Benim derdim sıkıntım kv.Eski konularımı bilen okuyan varsa tüp bebek yöntemi ile hamike kaldım .Bu durumu ailelerimiz bilmiyor . Eşimin ailesinin de benim kendi aileminde ilk torunları.
Olay şu ki hamile olduğum anlaşıldığından beri kv devamlı bir şeyler alıyor ,almak istiyor.Şöyle ki hastane çıkışını ,bebek arabasını,bir sürü kıyafet ....Eşime bunun benim ilk çocuğum olduğunu ve böyle özel şeyleri kendim almak istediğimi söyledim benim de heveslendiğimi benim kullanacağımı (kv başka bi şehirde kendi kafasına ve zevkine göre alacaktı )sonuçta dizginleyebildim az da olsa arabayı ve yatağını kendimiz aldık .ama kv yine duramadı ve bir sürü şey aldı kıyafet,yatak gibi bişi ,elyaflı içi ismini bilmiyorum (ki hiç beğenmedim).
Bugünkü asıl olay ise şu benim modumu çok düşürdü ve eşimle konuşmuyoruz bu olay yüzünden .gitmiş kocaman bir salıncak almış evimde koyabileceğim bi yer yok ,artı istediğim bir şey kesinlikle değil .kp çocuklara sor istersen demiş alırken ama o bana karışmasınlar demiş ve almış.eşimin Whatsupuna atmış resmîni aldım diye bana söylenmediği için ben bir şey diyemedim.sadece eşime istemediğimi belirttim.
Sizlerden ricam çok mu nankörüm ?yanlış mı düşünüyorum ?bana fikir verebilir misiniz ?Böyle şeyleri kendim keşfederek ,araştırarak almak istiyorum .kendi zevkime durumuma göre almak istiyorum .
En önemlisi de çocuğumun yoktan anlamasını,her dilediğinin olmamasını istiyorum ki doyumsuz ve bencil olmasın .benim için oyuncaktansa oğlumla kaliteli zaman geçirmek istiyorum .tabiii henüz doğmadı belki de isteklerim saçmamı ?bilmiyorum .
Galiba asıl sinir olduğum şey kv evime karışması balkonuma şemsiye taktırmak istiyor ama bunu ben eşimin ağzından duyuyorum sanki eşim kendi fikriymiş gibi bana dile getirdi .(ben kv fikri olduğunu sonradan tel görüşmesi yaparlarken duydum)
Kv kendi evi Japon pazarı gibi incik boncuk bi sürü kalabalık fakat ben öyle bir ev kesinlikle istemiyorum sade ve zarif olsun istiyorum .Dediğim gibi belki iyi niyetle yapıyor fakat bu kadar müdahale etmesi doğru mu sizce de ?ben ne yapmalıyım ?eşim ise annesine kıyamıyor doğal olarak ama benim sinirlerim tavan .yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ?tepki vermeli miyim kv ye .ama düzgünce konuşmayı da beceremiyorum saçma salak bağırıp çağırıp ağlıyorum .Uzun oldu ama şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam(
Lütfen bana da fikir verin teşekkürler şimdiden

Sonuna kadar okumadım.. Başlarsan bır kısımda gelmek yeterli geldı bana..

Sız nasıl kı kendınız bır seylerı almak istiyorsunuz heves gıbı..
Kayınvalıdenız de oyle duşunuyor bence..
Bırakın alsın sız gıdın ıstedıgınızı alın..
Sakin bir yanlışlık yapıp kayınvalıdenız duyurmayın cok uzulur..

Belki hamilelikten dolayı biraz fazla alıngansınız sanırım. Ağlayacak bağırıp çağıracak bişey yok. İstemiyorsanız bunu güzelce dile getirebilirsiniz, anne bizim ev küçük öyle çok eşya almazsan sevinirim diyebilirsiniz

Ama sadece bebek konusunda değil evime müdahale etmesi de canımı sıkıyor.çok dominant biri olduğunu düşünüyorum .iki çocuğu da (eşim ve ablası )o baskın bir karakter olduğu için daha sessiz ve çekinikler.(gözlemlediğim kadarıyla)bilmiyorum kendisinden haz etmediğim için mi yanlı düşünüyorum .peki napıcam salıncakla geldi diyelim atayım mı o yokken .sonrasında nerde derse?ama ben o yokken atmak istemiyorum yada birine vermek istemiyorum doğruca istemediğimi söylemek istiyorum

Bende sizin gibi düşünüyorum ama eşim anlamıyor anlamak istemiyor kullanmazsın diyor.ama ben kullanmamak değil ben nasıl kv nin işlerine evine müdahale etmiyorsam onun da bana müdahale etmesini istemiyorum

Ama işte bana sormadı ki söylemedi ki göstermedi ki .eşimin whatsupına atmış resmini aldım diye .ben de eşime söyledim istemediğimi ama o da arada kalıyor annesine bişi demiyor

Bende sizin gibi düşünüyorum ama eşim anlamıyor anlamak istemiyor kullanmazsın diyor.ama ben kullanmamak değil ben nasıl kv nin işlerine evine müdahale etmiyorsam onun da bana müdahale etmesini istemiyorum

bunun için sabırlı olmalısınız ama
o salıncağı mesela kutusuyla kaldırın hiç kullanmayın. elbet zamanı geldiğinde soracak, kurmadık anne ihtiyacımız olan bir şey değildi keşke alırken sorsaydın diyeceksiniz. ne alıp verirse alın kullanmayın bu kadar. ille şimdi şu anda önünü kesmek zorunda değilsiniz.

Ben size hak verdim, bu konuda ...
Önemli olan aldığı oyuncaklara veya eşyalara yer bulamamak vb değil
Hatta bazıları güzeldir bile.. ama siz kendinize karışılmasını ve müdahale edilmesini istemiyorsunuz anladığım kadarıyla ..
Sakin olun
Nefes alın
Oyuncak alması çok da sorun değil
Önemlilerini siz alırsınız da ... başka konularda karışmasın tabiki... evinize müdahale etmesin

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için aynen evimin içine ne alınıp alınmamasına kendim karar vermek istiyorum keşke bir de bunu eşim anlasa

Aslinda kv nin almasi guzel bisey. Ama tabi size sorarak almasi guzel olurdu. Hevesini kirmayin bence. Getirince bikac gun oynar sizde sonra ihtiyaci olan birine verirsiniz. Demek ki yok denmesinden anlamiyor kv. Anlamiyorsa sende al bikac oynar baskasina verirsin. Giydirmek istemedigin seyleri de giydirmezsin. Eviniz ayri sonucta. Sorarsa da ihtiyaci olan birine verdim dersin. Yada kirildi yirtildi fln. Gozr batmicak sekilde yavas yavas ortadan kaldirirsin. Ama onun disinda evine duzenine karismasina tabiki izin verme

Eşinizin annesi oldigunun farkındasınız degil mi ?
Annesi yani sizden önce bütün hayatında olan biri . Nasi onun aldığı şeyleri satmayı önerirsiniz anlam veremiyorum . Saygısızlık asıl bu.

Aynı sıkıntıları doğum yapacağım da yasadim oturma odamın şeklini değiştirmek istedi kv bende off kendi evinizde yspin degisikligi ben begenmedim bu durumu siz gidince değiştiririm diyerek rest çektim ...zaten artık konusmuyorum başka nedenlerden dolayı ki torununa sagolsun bir çorap almisligi yoktur ki zaten istemem arkadaslarin da dedigi gibi alsin koy bi kenara niye kullanmadin derse ihtiyacim yok vs dersin ...canim yinede biseyler almak istemesi iyi de herseye mudahele etmesi dayanilmaz...

Aynı sıkıntıları doğum yapacağım da yasadim oturma odamın şeklini değiştirmek istedi kv bende off kendi evinizde yspin degisikligi ben begenmedim bu durumu siz gidince değiştiririm diyerek rest çektim ...zaten artık konusmuyorum başka nedenlerden dolayı ki torununa sagolsun bir çorap almisligi yoktur ki zaten istemem arkadaslarin da dedigi gibi alsin koy bi kenara niye kullanmadin derse ihtiyacim yok vs dersin ...canim yinede biseyler almak istemesi iyi de herseye mudahele etmesi dayanilmaz...

Aynen bende öyle düşünüyorum her şeye müdahale etmesine katlanamıyorum.kendi çocukları onun isteklerine hep evet demişler benden de ayni şey bekleniyor sanırım (

Eşinizin annesi oldigunun farkındasınız degil mi ?
Annesi yani sizden önce bütün hayatında olan biri . Nasi onun aldığı şeyleri satmayı önerirsiniz anlam veremiyorum . Saygısızlık asıl bu.
Bence saygısızlık bana fikrimin sorulmaması sonuçta artık eşimle benim evimiz bizim düzenimiz büyük bişey alınırken bence bana da sorulmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…