Canım, bu süreç gerçekten sabır isteyen ve olgunlaştıran bir süreç. Pes etme, elbette her şeyin bir zamanı var. Allah inşallah birincide nasip eder ve senesi dolmadan bebişini alırsın kucağına. öyle çok duyuyorum. İnsan kendiliğinden denese bile daha uzun tutar yani:) pozitif yaklaş, pozitif olsun
Ama olmazsa da, biraz üzülüp toparlıyorsun. Belki bir değil, bir kaç deneme, belki zaman içinde kendiliğinden olacak. Tam Beklemediğin anda.
Bunun için devamlı biriktirin bir kenarda.
Elhamdülillah biz hastalık gibi bir şeyle, dermansız bir dertle uğraşmıyoruz. Orda ekside olan bir şeyi düzeltmeye çalışıyorsun. Çok şükür eşimiz yanımızda, çok gelişmiş tedaviler var artık. Ben eksiyi düzeltmeye değil, güzel olan hayatıma bir artı daha katmaya çalışıyorum diye bakıyorum olaya. O yüzden her deneme, benim için bir artı, taki tutana kadar.
Kolay gelsin bu süreçte. Kafa rahatsa, tedavi süreci kolay. Ben gezmeye gider gibi yumurta toplama randevularıma gidiyorum, keyifli müzikler eşliğinde. İğnelerimi vururken de sevdiğim bir diziyi açıp izliyorum, bahane oluyor keyif yapmak için. kendimi şımart küçük küçük. Eşin ayaklarına masaj yapsın filan.
Ben bu süreçleri anlatırken, bir arkadaşım gülmüştü. Gülme bak, walla ciddi işler bunlar dedim :) e eğlenceli anlatıyorsun diyor, napim yana yakıla mı anlatayım? İnsanın bu işten etkilendiğini anlatmak için illa dövünüyor mu olması lazım?
Bir imtihanı yaşıyoruz ve nasibimizde ne varsa yaşayacağız. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.