Bir Komşu Sorunuda Benden ...

Kusurabakma
Fazla fazla iyisin
Bukadar iyi olursan.alacagin tek karsılık kötülüktür( bu tarz insanlar icin)

Evinde olmayan bir malzemeden ötürü yok dedin surat astılar
Demekkı hersey menfaati kadarmış

Menfaatten yararlanamayınca iliskiyı kesmiş aklınca..

Seni menfaati için sevecekse hic sevmesin...

Hic umrunda olmasın,haketmemısler
Antika beyinliler

hata sizde değer mi değmez mi diye düşünmeden evin değil kabinizin kapısını açmışssınız bu kırılma üzülme ondan... hiiiç muhatap olmayın taşınmaya da ne lüzum var gene önemsemenin bir işareti yapmayın

cooook samimi olmussunuz cok ...Cok buyutmussunuz bence gereksiz. Tanimiyor gibi yapin umrunuzda olmasin ...

arkadaşlarımla cok samımıyım ama komşulukta tam bir moronum :)

hiç gelip gitme adetım yoktur bana gelınsın de sevmem.hele bı de cocukla fln hıc ugrasamam.siz bu kadar yuz verırsenız olacagı buymuş... fazla ıyı davrandınız...bı de agladınız mı ? yahu 2 rekat sukur namazı kılın kurtulmuşssunuz böyle bi mahluktan.tam bir terbiyesizle muhattapolmuşşsunuz

Ah benim karşı komşum da küsse artık günde 30 kez kapımı çalmasa

Bu tip insanlar beni ürkütmüştür.Sıkışınca iftira atıp çirkefleşebilir.Uzak dur bulaşma.Girerken çıkarken görmemezlikten gel.

Baktın olmuyor başka yere kiraya çıkarsınız

Aslında komşunuz size ilk geldiklerinde doğum gününü söyleyerek sinyalini vermiş ama siz iyi niyetli yaklaşmışsınız.
10 yıllık komşularım var.Doğum günlerimizi bilmeyiz
Ama başımız sıkışsa iki elimiz kanda bile olsa koşarız.
Geçmiş olsun sizede
Bu arada küçük bir uyarı:Evde dahi olsanız kapınızı kilitli tutun

valla esıme bıle doğum gunu pastası hazırlamam hazır alırım. ne gerek var doğum gunlerı ılk bastan samımyetı ayarlayamamısınız sonradan kabak tadı vermiş. var bızım burdada oyle bırısı herkez kaçıyordu kadından. cok saapmayın yanı alt tarafı komsu

Kusura bakmayın da bir aylık komşum bana sürpriz doğum günü hazırlasa, hediyeler vs alsa kendini geri çeken, araya mesafe koymaya çalışan taraf ben olurdum ne yalan söyleyeyim. Bana garip geldi bu kadar samimi olunmamalı. Neyse konuşmayın artık ama taşınmak falan gereksiz. Hiç muhatap olmayın yeter.

Cok samimiyet tez ayrilik getiriyor belkide boyle olmasi daha hayirli.. Insanlar karpuz degiller gorunuste diyorsunuz aaa ne iyi ne hos yasadikca birseyler anliyorsunuz ne var ne yok.. konusmaya iliski kurmaya calismayin bir daha bilerek yapilan hata olur merhaba merhaba insani cercevede yeterli bence..

gercekden mı?
bızım burda komsuluk farklıdır
aılemde de oyle gordum memleketımde de ...
hanı burda resmıyet pek tercıh edılmez ılk etapda bı yanlısını gorursen uzaklasırsın
o yuzden
tesekkur ederım

uyarınızı dıkkate alıcam
yorumunuz ıcın tesekkur ederım ...

Yani kardeş kusura bakma ama kendini çok yalnız hissediyordun herhalde. Niye bu kadar vıcık vıcık oldunuz kısa sürede?
Okurken bile bir tuhaf oldum.
Özellikle sürpriz doğum günü olayı çok garip.

En güzelini ben yapıyorum merhaba merhaba iki laf edince canımı sıkıyolar. Geçen biri diyo ki sen çok bağırıyosun sen dedim nerden duydun ki biz öyle kavga falan da etmeyiz gelip dinliyolar meymenetsizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…