Bir Komşu Sorunuda Benden ...

Adının altında,insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur yazıyor ama,sen yaptığın iyiliklerden suçlu olmuşsun.Ama şu antepte olduğunu anlattığın komşuluğa hayran kaldım.İşte ben tam bu ortamların kadınıyım,suiistimal edilmemesi şartıyla.Komşuluk anlayışım aynı özeni barındırır.Çok düşünceliyimdir insan ilişkilerimde.Komşu olabilir miyiz,vallahi patates istemeyeceğim,bir çuval var zaten.
Annemlerin semti tam da öyleydi.Tamamen olmasa da zamanla azaldı komşulukla orada bile....

çok tesekkur ederım komsuluk ölsede hala içinde bu samımıyeti yasatan ınsanların oldugunu bılmek ne guzel ...

Valla hayretle okudum yazıyı. Uzundu ama sürükleyici bir etkisi var. Okudukça okuyasım geldi . Sonradan bebeği ile gelip sığınacak kapı araması . Valla helal olsun iyi yapıştırmışsın cevabı.

7ay olmasına rağmen çok şey paylaşmışsınız.
Daha huyunu suyunu dahi iyice öğrenmeden bilmeden bu kadar içli dışlı samimi olmasaydınız keşke diyicem ama siz daha tanımadan samimiyeti aşırı ilerletmişsiniz
İyiliği bile ,hakedene yapacaksınız diye bi laf diyicem tam buraya da uygun olacak
7ay önce yoktu o şahıslar,şimdide olmayı versin

İyiliginizden baska kötülüğünüz(!) dokunmamış bu şahsa.O da kendisini ortaya koymuş ben buyum diye... "Komşu Hanım" daha insanlığı öğrenememiş nerde kaldı ki komşuluk,iyilik bilsin? Çıkarcıymis..

Iyi yapmışsın iyi ki arkadasların dedigi gibi cocugu gorunce yumusamamışsın.
Zamanında cok taviz vermişsin canım. Oda seni yumuşak huylu biri olarak tanımış. Şimdi neden bu kadar sert tepki verdin demesi ondan yüzsüzün. Bir insanı bu kadar kırıp üzüp ne kadar rahat davranıyor.
Hayır ne bekliyordu acaba senden ayyy bende hep sizin gelmenizi bekliyordum çok sevmek istedim bi turlu sevemedim falan mı demeliydin. Gercekten böyle cıkarcı insanlardan uzak durmak lazım. Benim kvnin eltiside böyle. Hep biseyler koparma çabasında hep fitne fesat. Ama daha evine 3 kere zor gitmişimdir. Kadın beni her gordugunde davet ediyor. Ne işim var benim sizde diyorum içimden bi bahane uydurup gitmiyorum

Anneniz de dahil herkes aşık gibi davranmış bu hikayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…