Annem komsumla tanısmıtı , esının yanı adamın normal olmadıgını dusunuyor. Ilerde huzurunuzu kacıracak bılıyorum dıyor... ya sız ya onlar gıtmek zorunda kalacak gıbı hıssettım ben , boyle olacagı bellıydı dıyorKomsu olayini ne kadar abartmissiniz. Komsulugu cok seviyorsunuz belli ama fazlaca yuz vermissiniz. Kustunuz diyr neden tasinacakmissiniz kanli bicaklimisiniz sanki
bundan sonra önce dostluklarını kazan sonra hediyeleşme kısmına geç bence böylece kimin hediyeye ve ilgiye değer kimin değmez olduğunu görmüş olursun.Yorumlar ıcın tesekkur ederım arkadaslar...Yazarken bende farkettım sureklı hedıye vermısım :) daha once oturdugum apartmanda da boyleydım ,onlarda benı hıc uzecek bırsey yapmadılar... Oncekı apartmanımdan komsularımla hala gorusurum ,akrabadan yakın olmustuk . Burdada aynı sekılde guzel ılerler sandım acıkcası...
haklısın canım...adres verelim bize de hediye gönderbir tanı önce dımı. 7 ay çok kısa bir süre değil mi
benimde biri vardı. gelince 1 de kalkıyordusen yine bilerek ve isteyerek yapmışsın. teşvik etmişsin resmen tepene çıkması için
haklısın canım...
bılıyorsun buraları komsuluk onemlıdır
aıleden daha fazla gorustugun kısılerdır bende cok onem verırım
daha once oturdugum apartmanda tam gonlume gore komsularım vardı burdada aynı olur sandım
Yuz verme kismina katiliyorum :) benimde komsularim var arada gider geliriz ama arada :) fazlasina hic gerek yok. Huzursuzluk olacagini sanmam hr rger olursa tasinmayi o zaman dusunursunuz cunku tasinmak cok zor :/Annem komsumla tanısmıtı , esının yanı adamın normal olmadıgını dusunuyor. Ilerde huzurunuzu kacıracak bılıyorum dıyor... ya sız ya onlar gıtmek zorunda kalacak gıbı hıssettım ben , boyle olacagı bellıydı dıyor
annem hatayı bende buldu kımseye yuz verme bırdaha dedı
ah darkcım ahYurdumun tipik delisi iste
Hic fark etmiyormus gibi yapin, sanki buradan bakinca karsi daire yokmus gibi seffaflarmis da arkalarini goruyormussunuz gibi davranin. Esin de hic kimsryle konusmasin,kendilerini bir mok zannetmisler zaten daha da yuz bulmasinlar.
Bilmez miyim? Annemin bey mahallesinden komsulariyla hala gorusuruz, anariz eski gunleri, eski evleri, tunellerle birbirine bagli mahzenleri,salca yaptigimiz buyuk bakir kazanlari... kalmadi onlar artik be canim.yerini bu gibi menfaatci delilere biraktilar ne yazik kiah darkcım ah
cok canım sıkıldı cok...
bılıyorsun bızım memleket boyle yanı severız bız komsuyu
hele de yasıma yakın dedım yenı gelın gencler yasasın dedım ılk gordugumde cok sevındım...
boyle olacagını bılseydım...
hata bende kabul edıyorum
Ilk başta baslıgı okudum. Bir komsu sorunuda benden deyince biran sizinde komşunuz karısını aldatıyor sanmıştımYorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar
bana gercekden cok ıyı bı ders oldu...
konu ıcerıgı o degıl ama oda var dogruIlk başta baslıgı okudum. Bir komsu sorunuda benden deyince biran sizinde komşunuz karısını aldatıyor sanmıştım