• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Koca Yazıyor İyi okuyun !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,

Anladığım kadarıyla burası birbirinizi ciddi manada dolduruşa getirme merkezi olmuş. Birçoğunuzun KV diye kısalttığı kayınvalidesi ile problemleri var. Hepiniz kendi annelerinize karşı oldukça dikkatlisiniz ancak karşı tarafın annesi için hiç bir konuda zerrece müsahama gösterme gayreti içinde değilsiniz. Öncelikle burda eşlerinizin anneleri hakkında yapmış olduğunuz yakıştırmalar vs. için bir KOCA olarak utandım. Tıpkı benim eşim gibi bir çoğunuz burda KV'sinden şikayetlenerek eşlerinizin annesine başkalarının hakaret etmesinin yolunu açmışsınız. Ben burdan sizlerin huzurunda eşime teşekkür ediyorum, ömrümü versem hakkını ödeyemeyeceğim insana hepinizin olduğu gibi benim de değerli varlığıma onlarca kişinin hakaret etmesine olanak sağladığı için. Değerli kadın arkadaşlar kocalarınız emin olun son derece düz insanlar ve sorunsuz bir hayat yaşamaya çalışıyorlar. Sizlerin burda birbirinizi gaza getirdiği gibi onları gaza getiren kimse yok, ya da sizin burda ve ya başka yerde ya kaynanamla şöyle oldu eşimle şöyle sorun yaşadım gibi konuştukları birileri de yok. Burda çeşitli paylaşımlarla yok eşimi ailesiyle çok fazla görüştürmemeye çalışıyorum, yok mesafe koyuyorum bilmem ne yapıyorum gibi birbirinize gaz verip durmuşsunuz. Sizlere ne denir bilmiyorum. Ben bugün bu platformda eşimin paylaştıklarını gördüğümde çok üzüldüm. Ben annemle aralarını kalben düzeltmeye çalıştığını düşünürken o çok farklı hesaplar peşindeymiş meğer. Bunda sizlerin de etkisi inanın oldukça fazla. Kimbilir belki eşimin de başka konularda sizin üzerinizde etkisi olmuştur. Bakın bayanlar, eşlerinizi yönetmeye yönlendirmeye vs. çalışmayı bırakın. Bırakın da kelebeğin kanadında geçen şu kısacık hayatı aptal saplantılardan, ali cengiz hesaplarından uzakta aşk ile sevgi ile yaşayın. Kocalarınız ailesine düşkünse emin olun birlikte kurduğunuz çekirdek aileye haddinden fazla düşkün olacaktır. Ben eşimi çok severek evlendim, nişanlılığımız süresinde şuan ki hallerinide gördüm ve kabullenerek evlendim. Burda paylaştıklarını okuduktan sonra da olay çıkaracak, kavga çıkaracak değilim. Üzüldüm sadece. Son olarak eşlerinizin annesine kötü sözler söylemeyin söyletmeyin bu ayıba ortak olmayın ve küçük hesaplar peşinde koşmayın.
Evet belki bahsettiklerin bazilarimizi icin gecerli evet ama bazilarimiz icin asla gecerli degil.Ana kuzusu olmayi birakip belki biraz esinin anlattiklarina,hislerine ve davranislarina bakarak yasadiklarini anlayabilirdin.Analar her zaman malesef ki melek olamiyor.Bir insan anne diye her seyi yapabilecek diye bir olay yok.Anneler her zaman doğruyu soyleyecek yapacak edecek diye de bir olay yok.Bence buraya yazacagin vakti "acaba esim bu seviyeye nasil geldi de son care buraya yazip dert ortagi aramaya basladi" diye dusunseydin keske.Esin sana anlatmis anlamis ki senden hayir yok en son care buraya yazmis..Esini buna sen itmissin kusura bakma.

Şu denilenler anneler için de geçerli sayılsa erkekler tarafından zaten sorun kalmayacak. ama nedir anneler mükemmel gelinlerin işi gücü yok tabi burda tek dertleri konu açmak:KK71:

İyi okuyun koca yazıyor yazdın ya!
Beyazsarayda obamayı yatağından poncikleyip uyandırdılar .kalk adam ne yazmış kalk da oku diye.
Putin toplantısını iptal etti şuan bdv de bunu okuyor.
Hepimiz Allah bizim belamızı versin nidalarıyla kendimizi duvardan duvara carpıyoruz şuan !
Tüm dünya seni dinliyoruz buyrun koca bey

Bu üyenin yorumları hep çok zekiceydi. Ben sanmıyorum fake olsun. Benim telimde kayıtlı mesela şifrem. Safariden direkt açılabiliyor. Belki o şekilde girmiş olabilir.

Ayıp etmişsin enişteeeğğğğ

Saka geyik bir yana ben esiniz icin cok uzuldum. Burasi gunluk gibi ozel bir platform. Bir cogumuz kimseye anlatamadigimiz seyleri burada paylasiyoruz. Siz su an esinizin ozel alanina tecavuz ettiniz. Ve esiniz burada eski bir uye, bunu yaparak onu rencide ettiniz. Esinizin bu durumu hos karsilamayacagi asikar. Buyuk bir ates yaktiniz dikkat edin yanmayin.

Siz de bunlari iyi okuyun bir kk kadini yaziyor!!! FrKafka FrKafka

cok guzel yazmissiniz BEYENDI..
AMA ;
UMARIM YAZACAKLARIMI DA OKURSUNUZ....

Neden genelde cocuklar bile hep anneannelerini sever hic dusundunuz mu?
Neden o dediginiz "gaza getirme" durumu yani birbirimizle dertlesme durumumuz burda cereyan ediyor hic dusundunuz mu?

CUNKU YANLIZIZ BEYEFENDI..EVLI AMA YANLIZ...
Burdaki cogu kadin neden burda sizce? Sizlerle yani KOCA larimizla konusup dertlesemedigimiz icin olmasin sakin????
Sizlerin annelerinizle bir derdimiz yok. biz istemez miydik icten sicak sevgi dolu hep oglunun tarafini tutmayan bir kayinvalidemiz olsun( ki benim ki oyle ben sadece biz diyerek sizin dert yandiginiz bayanlari kastediyorum)...
KOCA larimiz anneleri ve hatta tum akrabalarini evlenince deli gibi saplanti haline getirmese eskisi gibi davransa istemez miydik? ( ki bu konuda benim esimde evlenince sulalesine tapar oldu cogu adam.gibi)
Benim annem haksiz oldugunda ben evet haksiz derim ama cogu erkek asla annesine ailesine elestri yapilmasini bile kabul etmez "hain gelin " sifatini yapistirir...ZIRA EVLENMEDEN ONCE DE BELKI EVE UGRAMIYORDUR GUNLERCE....
BIZ BURDA KIMSEYI "GAZA GETIRMIYORUZ" !!!!
kendimizi eslerimize anlatsak bile dinlenilmedigimiz icin dertlesiyoruz...cikarsiz ve amacsizca...saf ve temiz gonulden kizip gonulden uzuluyoruz birbirimize...KISACA BIZI BUNA SIZ ZORLUYORSUNUZ...KOCALARIMIZ BIZE VAKIT AYIRSA SADECE YEMEK TEMIZLIK VE KADINLIK BEKLEMESE INSAN OLDUGUMUZU HISSETTIRIP BIRAZ DA DOST OLSA KADINLAR KULUBUNDE DERTLESME OLMAZDI BELKI DE...

İyi okuyun koca yazıyor yazdın ya!
Beyazsarayda obamayı yatağından poncikleyip uyandırdılar .kalk adam ne yazmış kalk da oku diye.
Putin toplantısını iptal etti şuan bdv de bunu okuyor.
Hepimiz Allah bizim belamızı versin nidalarıyla kendimizi duvardan duvara carpıyoruz şuan !
Tüm dünya seni dinliyoruz buyrun koca bey
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hahahha hahahhahah
dayanamiyorum sabaha kadar kahkaha atıcam....sen çok yaşa :KK71::KK71::KK71:

Herkese merhaba,

Anladığım kadarıyla burası birbirinizi ciddi manada dolduruşa getirme merkezi olmuş. Birçoğunuzun KV diye kısalttığı kayınvalidesi ile problemleri var. Hepiniz kendi annelerinize karşı oldukça dikkatlisiniz ancak karşı tarafın annesi için hiç bir konuda zerrece müsahama gösterme gayreti içinde değilsiniz. Öncelikle burda eşlerinizin anneleri hakkında yapmış olduğunuz yakıştırmalar vs. için bir KOCA olarak utandım. Tıpkı benim eşim gibi bir çoğunuz burda KV'sinden şikayetlenerek eşlerinizin annesine başkalarının hakaret etmesinin yolunu açmışsınız. Ben burdan sizlerin huzurunda eşime teşekkür ediyorum, ömrümü versem hakkını ödeyemeyeceğim insana hepinizin olduğu gibi benim de değerli varlığıma onlarca kişinin hakaret etmesine olanak sağladığı için. Değerli kadın arkadaşlar kocalarınız emin olun son derece düz insanlar ve sorunsuz bir hayat yaşamaya çalışıyorlar. Sizlerin burda birbirinizi gaza getirdiği gibi onları gaza getiren kimse yok, ya da sizin burda ve ya başka yerde ya kaynanamla şöyle oldu eşimle şöyle sorun yaşadım gibi konuştukları birileri de yok. Burda çeşitli paylaşımlarla yok eşimi ailesiyle çok fazla görüştürmemeye çalışıyorum, yok mesafe koyuyorum bilmem ne yapıyorum gibi birbirinize gaz verip durmuşsunuz. Sizlere ne denir bilmiyorum. Ben bugün bu platformda eşimin paylaştıklarını gördüğümde çok üzüldüm. Ben annemle aralarını kalben düzeltmeye çalıştığını düşünürken o çok farklı hesaplar peşindeymiş meğer. Bunda sizlerin de etkisi inanın oldukça fazla. Kimbilir belki eşimin de başka konularda sizin üzerinizde etkisi olmuştur. Bakın bayanlar, eşlerinizi yönetmeye yönlendirmeye vs. çalışmayı bırakın. Bırakın da kelebeğin kanadında geçen şu kısacık hayatı aptal saplantılardan, ali cengiz hesaplarından uzakta aşk ile sevgi ile yaşayın. Kocalarınız ailesine düşkünse emin olun birlikte kurduğunuz çekirdek aileye haddinden fazla düşkün olacaktır. Ben eşimi çok severek evlendim, nişanlılığımız süresinde şuan ki hallerinide gördüm ve kabullenerek evlendim. Burda paylaştıklarını okuduktan sonra da olay çıkaracak, kavga çıkaracak değilim. Üzüldüm sadece. Son olarak eşlerinizin annesine kötü sözler söylemeyin söyletmeyin bu ayıba ortak olmayın ve küçük hesaplar peşinde koşmayın.

Saçmalık hiç gelininden çeken duydunuz mu siz
Yoktur çünkü
Ama kayınvalideden çeken çoktur
Çünkü elinde güç olan çoğu sığ kişilikte insan kendinden zayıfı ezmek ister
Herkes değil ama çoğu böyle
Eğer eşinizin kv sorunu varsa bi kez daha düşünün boşuna değildir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back