• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Koca Yazıyor İyi okuyun !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,

Anladığım kadarıyla burası birbirinizi ciddi manada dolduruşa getirme merkezi olmuş. Birçoğunuzun KV diye kısalttığı kayınvalidesi ile problemleri var. Hepiniz kendi annelerinize karşı oldukça dikkatlisiniz ancak karşı tarafın annesi için hiç bir konuda zerrece müsahama gösterme gayreti içinde değilsiniz. Öncelikle burda eşlerinizin anneleri hakkında yapmış olduğunuz yakıştırmalar vs. için bir KOCA olarak utandım. Tıpkı benim eşim gibi bir çoğunuz burda KV'sinden şikayetlenerek eşlerinizin annesine başkalarının hakaret etmesinin yolunu açmışsınız. Ben burdan sizlerin huzurunda eşime teşekkür ediyorum, ömrümü versem hakkını ödeyemeyeceğim insana hepinizin olduğu gibi benim de değerli varlığıma onlarca kişinin hakaret etmesine olanak sağladığı için. Değerli kadın arkadaşlar kocalarınız emin olun son derece düz insanlar ve sorunsuz bir hayat yaşamaya çalışıyorlar. Sizlerin burda birbirinizi gaza getirdiği gibi onları gaza getiren kimse yok, ya da sizin burda ve ya başka yerde ya kaynanamla şöyle oldu eşimle şöyle sorun yaşadım gibi konuştukları birileri de yok. Burda çeşitli paylaşımlarla yok eşimi ailesiyle çok fazla görüştürmemeye çalışıyorum, yok mesafe koyuyorum bilmem ne yapıyorum gibi birbirinize gaz verip durmuşsunuz. Sizlere ne denir bilmiyorum. Ben bugün bu platformda eşimin paylaştıklarını gördüğümde çok üzüldüm. Ben annemle aralarını kalben düzeltmeye çalıştığını düşünürken o çok farklı hesaplar peşindeymiş meğer. Bunda sizlerin de etkisi inanın oldukça fazla. Kimbilir belki eşimin de başka konularda sizin üzerinizde etkisi olmuştur. Bakın bayanlar, eşlerinizi yönetmeye yönlendirmeye vs. çalışmayı bırakın. Bırakın da kelebeğin kanadında geçen şu kısacık hayatı aptal saplantılardan, ali cengiz hesaplarından uzakta aşk ile sevgi ile yaşayın. Kocalarınız ailesine düşkünse emin olun birlikte kurduğunuz çekirdek aileye haddinden fazla düşkün olacaktır. Ben eşimi çok severek evlendim, nişanlılığımız süresinde şuan ki hallerinide gördüm ve kabullenerek evlendim. Burda paylaştıklarını okuduktan sonra da olay çıkaracak, kavga çıkaracak değilim. Üzüldüm sadece. Son olarak eşlerinizin annesine kötü sözler söylemeyin söyletmeyin bu ayıba ortak olmayın ve küçük hesaplar peşinde koşmayın.
Burası kadınlar kulübü ve burada kadınlar dertleşiyoruz... Siz demişşiniz ya biz erkekleri gaza getiren kimse yok diye orada yanılmışın kardeşim malesef sizide anneniz, bacınız gaza getirip doldurabiliyor... Buradaki bayanların konularını okuyup da buraya gelip yazmanda ayrı bir ironi gidip eşinizle burada yazdığınız gibi konusup buraya girme diyebilirsin ama sen gelip burda ne kadar düzgün biri olduğunumu ispatlamaya çalışıyorsun.. Bnce senin ban Yemen lazımdı hala nasıl konu kapanmış hayret ettim.....
KIZLAR BU KONUYU HORTTLATIĞIM İÇİN KIZMAYIN DENK GELDİM OKUDUM ama demekki böyle hala annesinin dizinden ayrılmayan erkekler gelip burda bize saydırmasından son derece rahatsız oldum
 
Valla benim bir kayınvalidem var allah ondan razı olsun çok seviyorum başımın üstünde yeri var.

Neden ben bunu söyleyebiliyorum da sizin eşiniz söyleyememiş. Azcık annenizi de bi sorgulayın bence.
 
Olaya haksız açıdan bakıyorsun kardeşim. Sebebini söyleyeyim. Bu ülkede malesef erkek anneleri ve gelinler arasında sorun yaşanır. Çünkü gelin denen algı damat denen algıdan çok daha farklıdır. Damadına söz söyleme hakkı pek bulmayan anneler gelinlerinin hayatına karışma hakkını malesef kendilerinde görürler. Sorunun kaynağı erkek ailelerinin, oğullarının artık büyüyüp yeni bir aile kurduğunu ve o ailenin sadece bir değil, 2 yetişkini olduğunu kabullenememelerinden kaynaklanır. Oysa anne ise kadının annesi de annedir. Erkekler eşlerinin, kendi annlerine göstermesini istediği fedakarlık ve hizmetin aynısını kendileri kayınvalidelerine gösteriyorlar mı? Hayır. Çünkü kız aldım denen iğrenç bir tabir var. Aldım deniyor ve algı bu yönde. Oysa anne aynı anne. Kutsal ise aynı kutsallık. Bu arada bu ülkede boşanmaların istatistiki olarak yüzde 90 erkek aileleri yüzünden olduğunu biliyor muydunuz?
 
O halde siz de eşlerinizi üzüp onlara insan değilmiş muameleleri yapıp sonra kenara çekilmeyin ki bizde bu tarz platformlar aracılığıyla birbirimize destek olmak zorunda kalmayalım. Annenizi sevin her zaman sevin ama eşlerinizi de annelerinize kardeşlerinize oyuncak etmeyin.
 
bende baktım şimdi eski konusuna yeni evlisiniz sanırım.. çocuk yapmadan boşanın .. kadını kendinden kurtar ..
koskoca adam tutmuş karısının mesajlarını okumuş ayıp yahu ayıp..

hocanin dedigini yapacan, yaptigini degil.

bak adam ne guzel ogut veriyor sana,
kayinvalidelere laf etmeyin, ettirmeyin diyor En Büyük KK
bir kayinvalide adayi olarak enisteyi destekliyorum, yuru be eniste :rolleyes:



pardons, cok eskiymis konu, heyecan yaptiydim, bosunaymis :olamaz:
 
konuya vereceğim tüm cevapları arkadaşlar vermiş zaten. :KK9:

onun dışında beyfendi burda erkek üyeliği yassağğkk! Mune Mune
 
Birincisi sen erkek olsaydın bu kadar uzun yazmazdın. Böyle uzun uzun laf anlatmaz erkekler.

İkincisi, kendinden bahsederken kocayım değil erkeğim derdin...Erkekler kendilerine pek toplum tarafından verilen sıfatları kabul etmezler içten içe, genelde bireysel konusurlar...Evli erkeğim derdin en fazla...Koca lafı daha çok kadınlardan çıkıyor..

Üçüncüsü de eşinin yazdıklarını okuduktan sonra bile ömrümü versem hakkını ödeyemem lafı tuhaf olmuş..Bu laf ta kadın bakış açısından yazılmış gibi duruyor...Bi erkeğe sen benim hakkımı ödeyemezsin dense, e sende benimkini ödeyemezsin sırf senin mi emeğin var hatta benim daha çok emeğim var diye karşılık alırsın..

Velhasıl kelam biraz erkek kafasıyla düşünüp yazsan daha inandırıcı olurdu..
 
Konu beşyüz yıl öncesine ait ama açıkçası eşim benim yazışmalarımı okusa bizim de aramız fena bozulur :skandal:


Benim eşim de bir ara ne yapıyorsun? ne yazıyorsun? ne okuyorsun? diye işkillenmişti sessizce gelip yine mi o site diyordu. Allahtan Türkçe bilmiyor.
 
Sonradan cocuklari da olduydu hey gidi kafkacigim umarim iyidir
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back