• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Koca Yazıyor İyi okuyun !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz ile annenizin arasında ki dengeyi kuramadıysanız o sizin beceriksizliğiniz.
Gelmiş burada konuşuyorsunuz. İsterdim ki eşinizin açtığı konulardan ders çıkarın ve " ben eşimi nasıl mutlu edebilirim" diye düşünün.
Kimsenin gaza getirdiği falan yok beyefendi. Burada bunu yargılayacağınıza gidin de eşinize derman olun.
Gidip de çatmayın, bla bla konuşup da şişirmeyin kadını. Sadece eş olun, yoldaş olun. Anlayana!

Yalan gibi geldi bana . Çok sakin bir şekilde yazmışsın sanmıyorum bir erkeğin annesine okadar yorum yapılsın sonra oda gelip burda ılımlı bir şekilde konuşsun . Fakesin sen

Ne kadar ayıp eşinizin sosyal medya hesabını kurcalayarak, konu acmak. Allah sizin gibi açıkgöz, anlayışlı görünmeye çalışıp yaptığı hataları örtbas etmeye çalışan, eşlerin kendilerine ait bir özel hayatı olabileceğini akıl etmeyip de kurcuklayan bir "kocaya" düşürmesin kimseyi.

o değil de bu erkeklerin bir cümle kurarken iyi dinleyip deyip kendilerini filozof yapmalarına kıl oluyorum.Hee kardeş dinledik seni ve saçma bulduk.Şimdi sen düz insansın diye benim kocam düz insan mı değil.İncedir, düşünür her şeyi, kv (kısaltmalar küfür değildir bu arada) biz rahatsız olmayalım diye mobilya alımına, altın alımına, gelinlik vb. şeylerin alımına gelmemiştir.Biraz kendinizi düzeltin sonra ahkam kesin.
Aaa cok ayip valla bu söylediklerin canim o BIR KOCA, anneside bir ANA, ha bizler ve annelerimiz neyiz tam cözemedim henúz, ama rica edeciiiim, o bir koca ve su an üzük ve büzük.. Yarin da annesi konu acar muhtemelen...

Erkeklerin temel özelliği anasına kafayı takar hanımına kılını kıpırtdatmaz , 5 yıl içindede boşanma gerçekleşir
Yalan gibi geldi bana . Çok sakin bir şekilde yazmışsın sanmıyorum bir erkeğin annesine okadar yorum yapılsın sonra oda gelip burda ılımlı bir şekilde konuşsun . Fakesin sen

Fake değildir eski üye..

FrKafka'nın eşi ,ama bu yaptığınız eşiniz açısından inciti.Kadın arkadaşlarıyla konuşmuş içini dökmüş ona da mı karışacaksınız?Bu kadar dertliyse ve size bukadarını söyleyemediyse demekki o kadar da anlayışlı değilsiniz.Konuya bakmak da şart oldu.

İlk defa kk ya gireceksin bütün konuları okuyup birbirimizi gaza getirdigimizi dusuneceksin üstüne üstelik konu açıp içini dokeceksin.biz de yedik :KK11:

Fake değildir eski üye..

FrKafka'nın eşi ,ama bu yaptığınız eşiniz açısından inciti.Kadın arkadaşlarıyla konuşmuş içini dökmüş ona da mı karışacaksınız?Bu kadar dertliyse ve size bukadarını söyleyemediyse demekki o kadar da anlayışlı değilsiniz.Konuya bakmak da şart oldu.
Aaa ne konusu? Dur bakıym

Aaa cok ayip valla bu söylediklerin canim o BIR KOCA, anneside bir ANA, ha bizler ve annelerimiz neyiz tam cözemedim henúz, ama rica edeciiiim, o bir koca ve su an üzük ve büzük.. Yarin da annesi konu acar muhtemelen...

Zaten bir onların anneleri ANA, biz ağaç kovuğundan çıktık.Burada yeri geliyor insanlar insan olan bunu yapmaz diyor geçen bir kadın kv saçından tutup attım demişti de linç etmiştik. Ben burada olan yazıları eşime anlatıyorum, arada kocalara küfür ediyoruz beraber, bazen gelinleri haksız buluyoruz, bazen kız annelerinin her şeye karıştığını söylüyoruz ama ben kendi adıma ders çıkarıyorum hep.İyi ya da kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back