• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Koca Yazıyor İyi okuyun !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda edebiyat parcalamaya calisacagina
gitte karının sıkıntısını Paylaş...
anneciginin alttan alttan sokusturmalarina care ol....
teyyy allam yaaaaa
gelmiş burda ahkam kesiyo.

ha bide burasi biz gazcilara ait ,senn gibi karısının hesabını kurcalayan sinsilere değil.

o değil de bu erkeklerin bir cümle kurarken iyi dinleyip deyip kendilerini filozof yapmalarına kıl oluyorum.Hee kardeş dinledik seni ve saçma bulduk.Şimdi sen düz insansın diye benim kocam düz insan mı değil.İncedir, düşünür her şeyi, kv (kısaltmalar küfür değildir bu arada) biz rahatsız olmayalım diye mobilya alımına, altın alımına, gelinlik vb. şeylerin alımına gelmemiştir.Biraz kendinizi düzeltin sonra ahkam kesin.

Yahu az once karinin actigi son konuya baktim. Senin annen anne de, karinin annesi ne? Burda herkes kv sine saydirmaya gelmiyor. Cunku cok sukur hepsi senin karinin kayinvalidesi gibi iki kurus ugruna kalp kirip kapris yapmiyor.

Buraya konu aciyorsan da alacagin yorumlara hazirlikli ol. Kimbilir esin neler yasadiki bunlari dert edip yazmis buraya. Duyarli bi es olsaydin biraz karini anlamaya calisirdin. Gelip de buraya hic tanimadigin insanlarin annene laf etmesine takacagina, karinin sorunlarini cozmeye calisip bi orta yol arardin. Hayat demissin kelebek kanadi demissin, esine bu hayati reva gorurken aklina kelebek geldi mi acaba?

evde ders çalışmayan çocuğuyla ilgilenmek derdini dinlemek yerine çocuğunun arkadaşlarına onu yoldan çıkarıyorsunuz siizn yüzünüzden hep zayıf not alıyor bu çocuk diye çemkiren ebeveynler gibisiniz,eşinizle anneniz arasnda sorun varsa buradaki kadınlar sorumlu değil,gidin eşinizle annenizle konuşun ne için anlaşamıyorlarmış sorun kendilerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back