- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Hanım ağamm bizle eğleniyyy durumu da olabilir haklısınız.
Hayır öyle vaakalarıda gördü bu site
Niyeyse erkek gelmedi bana bir hanım abla agzı var konuda canı sıkılmış gibi
Aaa cok ayip valla bu söylediklerin canim o BIR KOCA, anneside bir ANA, ha bizler ve annelerimiz neyiz tam cözemedim henúz, ama rica edeciiiim, o bir koca ve su an üzük ve büzük.. Yarin da annesi konu acar muhtemelen...o değil de bu erkeklerin bir cümle kurarken iyi dinleyip deyip kendilerini filozof yapmalarına kıl oluyorum.Hee kardeş dinledik seni ve saçma bulduk.Şimdi sen düz insansın diye benim kocam düz insan mı değil.İncedir, düşünür her şeyi, kv (kısaltmalar küfür değildir bu arada) biz rahatsız olmayalım diye mobilya alımına, altın alımına, gelinlik vb. şeylerin alımına gelmemiştir.Biraz kendinizi düzeltin sonra ahkam kesin.
acaba şuanda o evde neler oluyor.
iletinle profil fotona aynı anda bakmam :)
tam cümlenin fotosu olmuş:)
gece gece pisicik güldürdü beni
Yalan gibi geldi bana . Çok sakin bir şekilde yazmışsın sanmıyorum bir erkeğin annesine okadar yorum yapılsın sonra oda gelip burda ılımlı bir şekilde konuşsun . Fakesin sen
Aaa ne konusu? Dur bakıymFake değildir eski üye..
FrKafka'nın eşi ,ama bu yaptığınız eşiniz açısından inciti.Kadın arkadaşlarıyla konuşmuş içini dökmüş ona da mı karışacaksınız?Bu kadar dertliyse ve size bukadarını söyleyemediyse demekki o kadar da anlayışlı değilsiniz.Konuya bakmak da şart oldu.
madem yazdınpencerenin kenarından sayın abimizin bu kadar çemkiren kadına vereceği cevabı merakla bekliyor izliyoruz
Aaa cok ayip valla bu söylediklerin canim o BIR KOCA, anneside bir ANA, ha bizler ve annelerimiz neyiz tam cözemedim henúz, ama rica edeciiiim, o bir koca ve su an üzük ve büzük.. Yarin da annesi konu acar muhtemelen...
Evet hepsi anneci bunların haklıda olsa haksızda anede aneErkeklerin temel özelliği anasına kafayı takar hanımına kılını kıpırtdatmaz , 5 yıl içindede boşanma gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?