Bir Koca Yazıyor İyi okuyun !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eşinizin konularını okudum da
KADIN HAKLIIIIIIIIIĞĞĞĞĞĞIIIII

Esinin hesabini kontrol ederek cok ayip ediyorsun. Kadin buraya icini dokmus, kimse tanimaz etmez... Ne kadar hassas davranmissin. Buraya yazacagina esine derdini problemini sorsaydin, neden bu kadar uzuldugunu sordaydin. Kendi annenle de gorusup uzlastirmaya calissaydin. Kadinlar kulubune gelip yazmaktan daha faydali olurdu. Oyle bir yazmissinki, erkekler sutten cikma ak kasik...
Buraya kadar zahmet etmissin, bi diger konulara da goz at istersen.

Herseyi gectim de ,ve ya diye birsey yok

Git annene söyle bunları önce o gelini gelin olarak değil kızı olarak görsün kimse de kv konusu açmaz burda. sizin bişeden haberiniz yok arkadan dönen işlerden vs anneniz demek ki masum degil ki eşiniz bişelerden dert yanmış

eşiniz için annenize de laf ettirmiyorsanız size hak veririm, ama benim annem kutsal, değerli deyip de başka bir kadının üzülmesine sebep oluyorsanız orada duracaksın işte.Mesafe koymak gereksiz ve kötü bir şey değildir.Böylece kimse kimseye haddi olmayan şeyler söylemez.

KK'da kimse kimseyi gaza getirmiyor.
Birbirimizin gözünü aciyoruz, birbirimiz icin dua ediyoruz, beraber üzülüp bazende gülüyoruz!
Gercek hayatta sizleri! Yani KOCAlarimizi kirip KV adaylarina kafa tutamadigimiz icin, daha dogrusu tutmak istemedigimiz icin bir nevi burada nefes aliyoruz ve icimzde ne kadar gizli ve sakli nefret, üzüntü, kirginliklar varsa birbirimizle paylasiyoruz.
Esiniz Bunlari bizlere degil oturup size acik acik anlatamiyorsa .... Kesinlikle ve kesinlikle anlattiginiz kadar anlayisli degilsiniz!

ha erkek üye yasak ....

Sunu bi kendinize sorun:" benim Esim neden bunlari bana anlatamiyorda? Buraya yazma geregi duydu?"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…