Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
Hiç bi mazaret kabul etmem çocuğun adını değiştirirdim!lmaz:

onun söylediği ismi kabul etmem zaten de ettiğimi düşünürek cevaplıyorum =)
çok pis olay çıkarırım ya olacak şey mi yani

ay çok sinirlenirdim allah belanı versin boyun devrilsin senin herifff diye kapının önüne koyardım klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim kandırmaz beni dedim
çünkü kızımız için ben bikaç isim öneriyodum beyendiklerimden Bahar olsun nasıl diye sormuştum oda bana o olmaz dedi bende niye çok güzel diye ısrar ettiğimde olmaz işte o benim eskilerden birisinin adı olduğunu söylemişti zaten bende oğluma eski erkek arkadaşımın adını koymak istemezdim

Varya...
Anında boşarım. Öyle avukatlar tutarımki elinde ne var ne yok alırım. Çocuğun ismini mahkemede değiştiririm. Çocuğuda bi daha zor görür o!!

Ama benim bitanem yapamaz öyle şey.

Son düzenleme:
neyseki kocamın ilk aşkıyım oda benim yani öyle bir ihtimalimiz yok çocukalrımız için
ama ünideyken beni seven biri vardı yine aynı sınıftan ortak bir arkadaşımızla evlendi geçen kızları olmuştu benim adımı koyduklarını duydum ortak arkadaşlarımızdan
kadın nasıl kabul etti bilmiorum
çünkü kocasının önceden beni svediğini biliordu
kabul edenlerde varmış demekki helal olsunn

ben bi çoğunu birden yaparım
hem kadına şiddete hayır erkeğe şiddete evet hem boşarım hemde çocuğun ismini mahkemede değiştririm

aslında kararsızım. yani sonuçta isim güzel bir isimse fark etmez. yani insan bilmeden de eşinin eski sevgililerinden birinin ismini koyabilir. ama sonuçta biz şimdi eşimle düşünüyoruz kızımız olursa die, o bir isimde ben başka isimde ısrar ediyoruz. büyük ihtimalle iki ismi de koyarız. böylece eğer biri eski kız arkadaşının ismiyse diğerini kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…