Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
ad koyulmuş artık yapacak bir şey olmaz ama
eşimin burnundan getiririm ömür boyu...

her iki kızımızdada ortaya beğendiğimiz isimleri yazdık
sonra içlerinden en çok istediklerimizi sıraladık
kalan isimlerde aile içi en çok beğenilene istek görene baktık
birde bu isimlerin seslendiğin hitap ederken nasıl olduğuna baktık
ve nihayetinde kararımız verildi isimleri kondu

Heralde kızım kaç yaşında olursa olsun ismi değiştiririm değiştirmem derse babanı boşarım diye blöf yaparım ay kıyamam çocuklar dayanamazlülülülülülüismini değiştiririma.sa.sa.s

böyle birşey olmaz ben koyarım ismini zaten ben koydum kızımın ismini ama su secenekte güzeldi erkek dogurur bende eski sevgilimin adını koyarım oda güzelde erkek cıkacagı ne malum işte...

kızımın ismini ben koyarım..ona sadece yalandan fikrini sorarım ve tabiki kızımın adınıda ben koydum...

benimde eşiminde öncesi olmadığı için böyle bişey mümkün değil zaten :) kocişim benim ismimle başlayan iki isim olmasını yada ikimizle uyumlu birşey olmasını istiyo. benim ismimi koymayla eski sevgilisinin ismini koymaya denk geliyosa koysun canım,bi mahsuru yok )

Koyamaz kızımın ismini ben koycam zaten eski sevgilisinin ismini koymak cesaret ister kötükedihüso

eski sevgilisinin adını koymuşsa onu unutamamış demektir. inş böle bişi başıma gelmez. ama gelirsede kısasa kısas bende oğlum olursa eski sevgilimin adını koyarımklava:

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın) =)
ben ne dersem o olur=)))

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın)

Kazara oldu diyelim

ağzını burnunu kırardım klava:

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın)

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım ...

anasından emdiği sütü burnundan getiririm. çocuğuna eski sevgilisinin ismini koyduysa hala onu çok seviyordur bu da aldatmanın daniskasıdır!

Ayyyy kafayı yerim ben acaba unutamadı mi? yoksa öylesine koydu ismini? Kafamda kurarda kurardım alelen cınqar çıkarırım evde. Bir süre sonra kapanır konu

Eğer aşkımla evlenirsem ki inş. allah kısmet ederse öle olcak:) ilk aşkı olduğum için böle bi ihtimal yok yani bnm kocam yapmazlmaz:

böyle bir durum benim için biraz zor bir ihtimal çünkü eşimin geçmişteki kız arkadaşlarının isimlerini bilirim az çok.guclubacismile

kız olursa anne, erkek olursa baba koysun kavga olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…