Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
hmm o şıklardan hiç biri bana uygun değil ):

zaten bütün eski sevgililerini biliyorum koymaz ..

ikimiz de ayrı isim verdik kızımıza

Oglumun ısmını verdıgım gıbı kızımın ısmınıde ben verırım. Soyadını verme serefını bahsetmısım daha ne

Çocuğumun ismini ben koyarım aslında kimseye fırsat kalmadan.Böyle bir şey olursa da evde bir kaç gün kavga olacak bu kesin yani.Sonra da düzelir her şey yani sürdüremeyiz uzun süre kavgayı olan çocuğumuza olur yoksa

kaşıkla gözlerini oyup, 47 yerinden bıçaklayıp, bir kulağından şiş sokup, diğerinden çıkarıp, suratına kızgın yağ döküp, tecavüz edip, gelinlik giydirip çalılara atarım

Son düzenleme:
bir kere kadınlar uyanık olmalı, mesela ayşe, zeynep (çok koyuluyor dikkat), özlem, merve yasemin, gibi isimlerde mi ısrar ediyor, hemen çakmak lazım durumu, moda isimler değil noluyor, fak çaplı bir araştırma ama ecrin, tuana, sude, vs. gibi isimlerden istiyorsa korkmaya gerek yok, o isimdekiler daha büyümedi temizdir

sıkıntı.... çok çok büyük bir sıkıntı

kızımıza her baktığında o kadını mı hatırlamak istedi yani...

evlerden ırak

ne yaparım bilemiyorum en iyisi tipik bir Türk kadını modeli olarak; yok canım benim ki yapmaz diyeyim

Zaten öneri geldiği anda soruştururum bu isim nereden çıktı diye en baştan sorarım eski sevgilinin adı falan ise uğraştırma beni kaç yıl geçtikten sonra. Çocuk da yapmalım onu hatırlamak istiyorsan derim (ŞÜPHECİ)

Öyle bir şey olamaz çünkü 40 kere sorar ve neden bu ismi istediğini anlarım

kayın validem koymak istiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum ya kocamın eski kız arkadasıysa ona eşim sölediyse annem koysun diyo zaten hep ! şüphelendim şimdi iyicene eski kız arkadasının isminide bilmiyorum tanımam etmem görücülük le evlendik zaten sorsam bile aklında kızının adını koymak varsa farklı isim bile söyler bana :/:/

Babamların köyünde böyle bir vakıa var. Adam gençken bir kıza aşık olur, onunla evlenemez. Aşkını kalbine gömüp başka bir kadınla evlenir. Sevdiği kızda başka bir adamla .Gel gör ki hala ilk aşkını unutamayan adam, doğan ilk kızına bu kadının ismini verir( Mihriban). Kadere bak ki, sevdiği kadının kocası ölür kadın dul kalır, fırsatı kaçırmayan adam ikinci eş olarak Mihriban ı nikahına aldı. Şimdi hem eşinin ismi, hem kızının ismi mihriban.

vaaay be Allah muafaza ya çok zor bir durum ilk eş için :/

Cinayet sebebi

İlk esine yazik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım 20liyaşlarında adının babasının eski kız arkadaşından sebep konduğunu öğrenmişti.. annesi ne hissetti bilmiyorum ama arkadaşım çok üzülmüştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…