Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
kimsenin ismini kymam valla ben çok çektim çünkü. annem babaanneme kızdımı bana söylenirdi. babaannemin ismi diye koymuş babam eski nişanlısının ismide aynıymış sonra etraftaki bazı kendini bilmezler bak çok seviyormuş demekki diye söylenmişler. aslında babamda istememiş ama babaannem kavga çıkartır diye korkusundan onun simini koymuş.

koymazki benim ismimi koymak istiyo
ama egerki boyle bisey olursa demekki benimle evlendigi halde eski sevgilisine duydugu duygu bitmemis cok cook sogarim ondan, hemde uzun sure...

neyseki birbirimizin ilk aşkıyız
ama öyle bir şey olsaydı kadına şiddete son,erkeğe şiddet evet

neyseki birbirimizin ilk aşkıyız ve ortak bi isim bulduk bile
ama öyle bir şey olsaydı kadına şiddete son,erkeğe şiddet evet

Son düzenleme:
böyle bişey olamaz kızımın adını ben koyarım zaten aklımda çok güzel isimler var

şöyle yaparım: kızım da olsa oğlum da olsa ben bir kaç isim önerir birini seçmesini isterim.her şekilde benim istediğim olmuş olur.pozitif ayrımcılığı seviyorum:)

Kızımızın ismini ben koyarım tabi ki fikrini alarak
Erkeği de o koyar tabi ki fikrimi alarak.
Sonuçta benim ya da onun koyacağı isimde eski sevgili ismi çıkabilir.
Bilinçli olmadığı sürece sorun yok.
Ama adam kalkıp bilerek koyuyorsa eski sevgilisinin ismini o zaten hiç olmamıştır.Yanlış adamdan çocuk yapılmıştır.Geçmiş ola.

ortak bir fikirle koyarız ve ya iki isimli

ortak bir fikirle koyarız. eski sevgilinin ismi çıkarsa burnundan getirirdim sessiz kalmam asla... beni resmen enayi yerine koymuş olur. nasıl öğrendiniz merak ediyorum doğrusu? belkide zaten o ismi seviyordu eşiniz (mesela)

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım

Kızımın ismini ben koyarım şıkkını işaretledim.. ama bunun tam tersinin olduğunu düşünürsek sanırım çok üzülürdüm.. içime de atabilirdim.. arada kavga ettiğimizde hemen bunu yükseltip iyice kavgayı alevlendirirdim.. bence erkekler bu olasılıkları düşünüp böyle bişeye kalkışmamalı

onunla konuşurdum, neden yaptığını anlatsın iyice bir konuşsun isterdim önce, sonra peki der aradan uzun zaman geçmiş der devam ederdim. ama psikolojik olarak kızımın ismini söyleyemezdim, devamlı kızım derdim ama ismini telaffuz edemezdim. bir süre acıtırdı kandırılmış hissederdim ama sonra geçer giderdi acısı ve ona üzülürdüm, yaptığına, basitliğine, adiliğine, saçmalığına. belki zamanla ondan soğuyabilirim de.

başıma gelmeden hikaye yazmam gerçekçi olmasa da en yakın yaşayacaklarım bunlar olurdu..

Rabbim bana bir evlat nasip etsin de söz anasının ismini koycam :) yeter ki emeklerim boşa çıkmasın. evladım olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…