Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendiniz ki, bu isim eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş. Neler olur?CADIARZUklava:

böyle bir şey olmaz çöünkü kızım adını ben koyarım anlaşmamız var bizim oğlan olursa o kız olursa ben koyucam adını işi sağlama aldım yani

kızımın ismini ben koydum:dance:ama olsaydı böyle bir durum kadına şiddete hayır erkeğe şiddete evet:roflol::roflol::roflol:

Kızımın ismini ben koyarım kesinlikle.tatlicadiarzu
Neme lazım dediğin gelir aklıma hele bide bi isimde diretirse tamam derim kesin bişey var. Kötü Kazen
Yok yok ben koyarım kesin.

Yapacak birşey yok,olan olmuş, birkaç tartışmadan sonra olayı kapatırım..Sonuçta çocuğun psikolojisini de düşünmek lazım..Ama sonra bir oğlum olursa onun ismini de ben koyarım ve açıklama yapmam.

Benim düşüncem çocuklara isim koyma hakkı annenin olmalı mutlaka hele ki erkekse;zaten doğan çocuk babalarının soyadını alacak en azından annenin koyduğu isimle yaşasın.Hem 9 ay taşıyacak hamileliğin tüm sıkıntısını yaşayacaksın ondan sonra ülkemizde çoklukla anneye danışmadan aile büyükleri isim kavgasına girişiyorlar.Etrafımda çok görüyorum çocuğa anne baba başka akrabalar başka nufüsta başka isim

ikisininde ismini ben koydum kızlarımın.. o eski sevgilinin! ismini bildiğim için zor koyardı isminide kızlarıma

üzülürüm herhalde benim kızımın adıyla eşimin eski msevgilisinin kızının adı aynı ama önce benimki oldu... değiştiremedim ne yapayım...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendiniz ki, bu isim eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş. Neler olur?CADIARZUklava:

Şeytan diyor ki, bir erkek çocuk doğur, adını da eski sevgilinin ismini koy (Kısasa kısas)

ikisininde ismini ben koydum kızlarımın.. o eski sevgilinin! ismini bildiğim için zor koyardı isminide kızlarıma[/COLOR]

al bende de o kadar
Bende eski sefkililerinin Kötü Kazen
isimlerini bildiğim için
no problemooooo

isim koymakta sorun yaşamadım hiç 3 oğlum ,1 kızım var,oğlanların adını eşim kızımın adınıda ben koydum ,

bildiğim kadarıyla isimler annenin hakkıymş baba karışamazmışki

kız olursa ben erkek olursa o koyacak ismini.
zaten tek büyük aşkı benim e benimde ismimi koyamayacağı için jeyyarjeyyar

Heeee oldu canim....yavas koysun....Çok üzgünüm çoook

Zaten bi tane vari onunda adini biliyorum, imkansiz yani.....jeyyar

Kizimin ismini ben koyarim....simdiden belli zaten eger ilerde Allah izin verirde cocugumuz olursa adinin ne olacagi....oda ok dedi :icecream:

eski sevgilisi yok ki hic olmamıs :roflol: :roflol:

olsaydı cingar cıkartırdım sanırım ve muhtemelen uzaklasır ve cezalandırırdım!!!

Allah gostermesin...

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım, tedbiri önceden almak lazim demi amasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…