Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketBir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...
her iki kızımızdada ortaya beğendiğimiz isimleri yazdık
sonra içlerinden en çok istediklerimizi sıraladık
kalan isimlerde aile içi en çok beğenilene istek görene baktık
birde bu isimlerin seslendiğin hitap ederken nasıl olduğuna baktık
ve nihayetinde kararımız verildi isimleri kondu
Heralde kızım kaç yaşında olursa olsun ismi değiştiririm değiştirmem derse babanı boşarım diye blöf yaparım ay kıyamam çocuklar dayanamazlülülülülülüismini değiştiririma.sa.sa.s
böyle birşey olmaz ben koyarım ismini zaten ben koydum kızımın ismini ama su secenekte güzeldi erkek dogurur bende eski sevgilimin adını koyarım oda güzelde erkek cıkacagı ne malum işte...
benimde eşiminde öncesi olmadığı için böyle bişey mümkün değil zaten :) kocişim benim ismimle başlayan iki isim olmasını yada ikimizle uyumlu birşey olmasını istiyo. benim ismimi koymayla eski sevgilisinin ismini koymaya denk geliyosa koysun canım,bi mahsuru yok )
eski sevgilisinin adını koymuşsa onu unutamamış demektir. inş böle bişi başıma gelmez. ama gelirsede kısasa kısas bende oğlum olursa eski sevgilimin adını koyarımklava:
Ayyyy kafayı yerim ben acaba unutamadı mi? yoksa öylesine koydu ismini? Kafamda kurarda kurardım alelen cınqar çıkarırım evde. Bir süre sonra kapanır konu