• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
BİZ PAYLAŞTIK birini o birini ben koydum ama eğer eski sevgilisinin adını koysa da geniş kadınım galiba bana olan sevgisinden şüphe duymadığım sürece sorun çıkarmam adı üstünde " eski"

üc kızımın isminide ben koydum daha millet yeni uyanıyor bazı eski karılar yani akrabalara niye kaynananın ismini koymadın diyor ada hayriye hıldır hıldır yürüye kormuyum hiccccccc kızı koysun bide acer ğelini kıymetli ya o bir sinir oluyorumki doğurduğun cocğun bile isim hakkını sana vermemelerine

Böyle birşeyin olması imkansız aslında..
Yani eşim olsa ve bir çocuk doğursam benden başka hiç kimse ismini koyma cüreti gösteremez
bir cimcik bir ihtimal bile yok böyle birşeyin olmasının:icecream:

kızımın adını ben erkek olursa eşim koyar anlaştık biz baştan
ayrıca cesaret edemez duyunca neler yapacağımdan korkarKötü Kazen

kızımın ismini ben koydum sayılır.. ben eşime önerilerde bulundum ortak karar verdik ve sectik... şayet öyle bişey yapmış olsaydı kıyamet kopardı:oklava:

Benimde olsa ben koyarim
yani ben söylerim o da onaylar, o koymuş gibi olur işte daha ne istiyor

ilk kızım doğduğunda eşim bir kaç isim önermişti ben hiç birini kabul etmedim kendi düşündüğüm isim vardı ben doğurdum acısını bençektim neden isim koyma gibi zevkli işi sana bırakayım dedim kendi beğendiğim ismi koydum ve sonra öğrendimki önerdiği isimlerden biri ilk aşkının ismimiş buna delirdim tabi hayatını uzun bir süre zından ettim ..... arkadan bir kızımız daha oldu onun ismini de ben koydum ona seçim hakkı bile vermedim .....veeeeeeee sonrada 2 oğlumuz oldu 2 şansın var dedim beğenirsem önerini kabul edebilirim oda ilk ismi ben koyacam senin önerin ikinci ismi olacak söyledi kabul ettim ikinci ismi olarak 4 numarada öyle bir hakta vermedim ismini koydum gidip nifusunu çıkar dedim onayladı ama ben eski sevgilimin adını koymadım bu saygısızlığı asla yapmam oda bu hatasıyla çocuklarının isimleri üzerindeki bütün hakkı kaybettia.s

eski sevgililerinin isimlerini bildiğim için koyamaz lülülülülülü

ben bidaha falan dogurup nispet yapmazdim ama dunyayi dar ederdim ona.belkide ayriliga kadar gider belli olmaz benim ayarim.

kızım adını ben koydum ama isim araştırması yaparken eşimin bulduğu ve direttiği isimlere hep bi kulp buldum sırf bu düşünceden dolayı şimdi içim rahat

bnde nıspet olsun dıye bı erkk cocuk dogurrudm eskı sevglımn adını koyarrdım kısasa kısas kızlar sıze katılıyorum

*Eskilerini çok iyi bildiğim için imkansız.:lepi::teytey:
Fakat oğlumun adını eşim koydu.yasakkelime ne olcek şimdi.:roflol::roflol::roflol:

Ben çocuğumun adını kendim koyarım :dilcikar:
o koymak istiyorsa kendi doğursun ..:icecream:
kendi doğurduğum çocuğun adını kayınvalidem mi koyacak
o kendi çocuğuna benim adımı vermiş mi :kızgın:
eşime gelince o ismi koyamadığı için sorun yok :icecream:

1- Kızım olursa ismini ben koyarım.. (Elbette babasına danışarak ama öncelik benim isteğim olur)..
2- Babasının geçmişindeki bütün sevgililerini bildiğim için böyle bir teklifte bulunma şansı yok..

gerçekten de bunu yapan erkekler var, daha önce böyle birşey duyduğum için özellikle kızımın ismini ben vermek isterim.babasının da onaylayacağı bir isim olur.

Back