yorumcu.com'da cinsiyet belirleme ile ilgili bir bölüm var ücretli üyelikle görebiliyorsun ancak ben ilk başlarda bir kaç ay üye oldum ama bebek gelmeyince üyeliğimi sonlandırmıştım.
İstersen üye ol tahminleri bayağı kuvvetliydi okuduğum yorumlarda..
inşallahh güzel mi güzeltatlı mı tatlı :ecrin_bebek:şeker sağlıklı mutlu bir kız çocuğunuz olur ve tıpkı size benzer...
eğer bu yöntem tutarsa bizlerde deneriz:) :Saruboceq:
2.çocuk olduktan sonra onu bile bulamıcan sen şükret :jeyyar: :gitme: kaydirigubbakcemile3ayyyy bisi yazmistim ama sildim.. cok ayip kacmasin hahah
walla kacamak bebek olacak bizimkisi:) benim adam sabah erken kalkiyor diye erken yatiyor.
biz de efe yi bir sekilde oyalayip aralarda.. anladin sen :jeyyar:
çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 :roflol:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumunekankayizsmileBenimde gönlümden hep bir kızım olsun diye geçerdi.
İlk bebek için çalışmalara başladık 8 ay olmadı tabi ben bu arada cinsiyet belirleme ile ilgili araştırmalar falan da yapıyorum.
8 ay olmayınca artık cinsiyeti falan bıraktım neden olmuyor diye endişelenmeye başladım.
Sonra günlerden bir gün gece iş yemeğinden eve geldim kafamda güzel baktım herif koltukta uyumuş attım ceketimi üstüne sonra:jeyyar: hopp bir baktık hamileyim. aklinialirimsmile
Allah izin verirse bir kızım olacak..
P.S. Regliden sonraki ilk ilişki, hatun kişi üstte, hamile kaldığını öğrendikten sonra bol bol dua ( belki bunlar işine yarar ve inşallah gönlüne göre verir Allah):Saruboceq:
Bu arada hamile kaldığını öğrendikten sonraki aşamada cinsiyet belirlemede çin takvimi, yüzük falı, makas-bıçak, ekşi-tatlı bu koca-karı saçmalıklarının hiçbiri bende tutmadı bilgine
hele seni de burda gördüysem buna inanırım, hatta eminim :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:Anuuuu, +18lik topik ya la bukaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
benim de kendim için içimde öyle bi his var akannehir :roflol::roflol::roflol:ya benim de eşim çok istiyo kız çocuğu
ama bazı şımarık kız çocuklarını görünce vazgeçiyorum hemen
bazıları böyle ağzını yaydıra yaydıra konuşuyo ya çok itici geliyo bana
bi oğlum var. gene oğlan istiyorum ben inşallah
zaten 10 tane de doğursam hepsi erkek olur gibi bi his var içimde
yimirtlamama 4 gün var. bu gece oldu oldu.. olmadi baska bahara..
birak sen herüfte uyudu :))
sen rahatina bak uyu dedim .. ben üstüne ceketimi atarim :roflol:
haa ama dur .. ne giydine ekleyim babdollerimi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?