ilgin icin tesekkürler..ben hiç denemedimde hamile olduğunu öğrenip 40 gün
geçmeden meryem süresini okursan kız
yusuf süresini okursan erkek olur diye duydum
istersen dene
hakkında hayırlısı
benimki tam kesinleşmedi ama galiba benim
bir kızım olacakk
anam bu ne !!!!
aşkito yımırtlamaya çalışıo hemde tavuk yumurtlamaya horoz değil kaydirigubbakcemile3
junior aşkito gelicek demek , birinin resimlerine bakarken beyin şerbetlemesi geçirioruz senin kızının resimlerini hiç kaldıramaz bünyemiz.. hangi ayrıntıya bakıcaz die düşünmekten kafayı yiriz kaydirigubbakcemile3
herşeye rağmen kabulümdür, doğurabilirsin :roflol:
yÜce Rabbim hayırlısıyla bir kız velet nasip eyle topraam aşkitomaaa inşalahhhhhhhh :Saruboceq: :lepi:
Oncelikle, saglikli hayirli bir evlat diliyorum senin icin. Ama bir kiz evlat anneyi ve babayi tamamlayan, onlari ehlilestiren, beraber buyuten bir mucize.. Umarim Allah gonlune gore verir.
Cinsiyet uzerine yogun arastirma icerisindeyim. Ikinci kizim icin calismalar yaparken de epey bir tecrube kazanmistim. Ve Allah a sukurler olsun, ikinci kizim dunyaya geldi. Cocuk cinsiyeti icin yapilan arastirmalarin ve verilerin sansi arttirdigina inaniyorum. Ve bu zaten bilimsel bir gercek:CüvCüv:
Ben shettles yontemine gore yaptim ama ayni zamanda diyetim de tam bir kiz diyetiydi. Yumurtlamaya iki gun kala iliskiyi kestik. Ama o zamana kadar en az, gunasiri iliskiye girdik. (Birgun bos birgun dolu)
Diyet olarak da, (kalsiyum magnezyum agirlikli ve sodyum potasyumdan uzak) patatesten muzdan, maruldan, etten, kayisidan, kirazdan, uzak durup,
sut urunleri agirlikli( sut peynir, yogurt...) dondurma, kusburnu, misir(patlamis degil) cilek, balik, salatalik, taze fasulye, dusuk sodyumlu mayonez, princ, tavuk(gogus kismi) aspartam icerikli tatlandiricilar(icecekler icin) , nane cayi..
Diyetin ana amaci, vucudun ph duzeyini dusurmek ve asidik hale getirmek. alkali yiyeceklerden uzak durmak. Gunluk c vitamini takviyesi de tavsiyeler arasinda..
Diyet en az 6 haftada ise yariyor..
Iliski zamani icin iki yol var. Ya O arti 12 denen, ovulasyondan 12 sonrasi ki o anda Vj inanilmaz bir sekilde asidiklesmeye basliyor. bu biraz riskli cunku 12 saatten onceye denk gelirse ph en yuksek seviyesinde oluyor.
Diger bir teori de, Ovulasyondan 2 gun once, cunku ph ovulasyon aninda zirvede oluyor. Beklenen O dan 2 gun once bu acidan guvenli oluyor. Pozisyon olarak da misyoner pozisyonu
Baba adayinin 7 gun veya daha fazla bosalmamis olmasi en cok tavsiye edilen. Ama olmazsa da 48 saatten asagi bir zamanda bosalmis olmasi gerekir, bebek iliskisinden once.
Bununla ilgili ayrintili calismalar vs.. var ingilizce. Istersen sana link de atabilirim.
ayburum tesekkür ederim bitanemm..
ben KK dan ayrilamam zaten :)) ne giydine ana kiz katiliriz :))
Nehir21 evet cnm ainen öleeep
en erken 20 agustosta veririm haberleri. bu ay tutturacakmiyiz bakalim.
cok dikkatli olacagim.. yanii yumurtlama döneminden hep 3 gün önce denemeleri birakacagim.
insallah tutar :)
ayburum allah razi olsun.. zahmet edip arastirmissin.
bazi noktalari anlamadim. acaba kadinin erkekten önce orgazm olmasindan mi kasit.
kadinin suyunun önce gelip cok olmasi :uhm:
mse simdiden hayirli olsun cnm. allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?