Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

anam bu ne !!!!
aşkito yımırtlamaya çalışıo hemde tavuk yumurtlamaya horoz değil kaydirigubbakcemile3
junior aşkito gelicek demek , birinin resimlerine bakarken beyin şerbetlemesi geçirioruz senin kızının resimlerini hiç kaldıramaz bünyemiz.. hangi ayrıntıya bakıcaz die düşünmekten kafayı yiriz kaydirigubbakcemile3

herşeye rağmen kabulümdür, doğurabilirsin :roflol:

yÜce Rabbim hayırlısıyla bir kız velet nasip eyle topraam aşkitomaaa inşalahhhhhhhh :Saruboceq: :lepi:

Oncelikle, saglikli hayirli bir evlat diliyorum senin icin. Ama bir kiz evlat anneyi ve babayi tamamlayan, onlari ehlilestiren, beraber buyuten bir mucize.. Umarim Allah gonlune gore verir.

Cinsiyet uzerine yogun arastirma icerisindeyim. Ikinci kizim icin calismalar yaparken de epey bir tecrube kazanmistim. Ve Allah a sukurler olsun, ikinci kizim dunyaya geldi. Cocuk cinsiyeti icin yapilan arastirmalarin ve verilerin sansi arttirdigina inaniyorum. Ve bu zaten bilimsel bir gercek:CüvCüv:

Ben shettles yontemine gore yaptim ama ayni zamanda diyetim de tam bir kiz diyetiydi. Yumurtlamaya iki gun kala iliskiyi kestik. Ama o zamana kadar en az, gunasiri iliskiye girdik. (Birgun bos birgun dolu )

Diyet olarak da, (kalsiyum magnezyum agirlikli ve sodyum potasyumdan uzak) patatesten muzdan, maruldan, etten, kayisidan, kirazdan, uzak durup,
sut urunleri agirlikli( sut peynir, yogurt...) dondurma, kusburnu, misir(patlamis degil) cilek, balik, salatalik, taze fasulye, dusuk sodyumlu mayonez, princ, tavuk(gogus kismi) aspartam icerikli tatlandiricilar(icecekler icin) , nane cayi..
Diyetin ana amaci, vucudun ph duzeyini dusurmek ve asidik hale getirmek. alkali yiyeceklerden uzak durmak. Gunluk c vitamini takviyesi de tavsiyeler arasinda..
Diyet en az 6 haftada ise yariyor..
Iliski zamani icin iki yol var. Ya O arti 12 denen, ovulasyondan 12 sonrasi ki o anda Vj inanilmaz bir sekilde asidiklesmeye basliyor. bu biraz riskli cunku 12 saatten onceye denk gelirse ph en yuksek seviyesinde oluyor.
Diger bir teori de, Ovulasyondan 2 gun once, cunku ph ovulasyon aninda zirvede oluyor. Beklenen O dan 2 gun once bu acidan guvenli oluyor. Pozisyon olarak da misyoner pozisyonu

Baba adayinin 7 gun veya daha fazla bosalmamis olmasi en cok tavsiye edilen. Ama olmazsa da 48 saatten asagi bir zamanda bosalmis olmasi gerekir, bebek iliskisinden once.
Bununla ilgili ayrintili calismalar vs.. var ingilizce. Istersen sana link de atabilirim.

Son düzenleme:
ilgin icin tesekkürler..
okurum tabii nolcakk

saol güzel topraamm..
düsünüyoruz bakalim.. insallah bir cimcimem olur boshayallersmile

shettels i duydum canim.. yani dün okudum nette :)
ayrica kitapta satiliyor bununla ilgili.
bakalimmm
demek ki aceleye getirmemek lazim..
ben bu ay ovülasyondan 3 gün önce iliskiye gireyim .. zaten Y kromozomlu spermler fazla yasamiyormus.
X lerde yasarsa olur. olmazsada senin dedigin diyeti yaparim.
Bilgiler icin cok cok tesekkür ederimm

oy oy kıyamam cnm bir kızın olur inş. gönlüne göre sağlıklı hayırlı versin allah çin takvimi diye birşey duymuştum yanlış hatırlamıyorsam ay ay hesaplanıyor dur bi bakiim

Ama aşkitom bebişlerin cinsiyet olayları tamamen erkek tarafından geçiyor

Yani kadının bunda hiç ama hiç rolu yok diye biliyorum.

Hatta doğuda kız bebekleri olan kadınları bunun erkek çocuğu olmuyor diye boşayanlar yada adını çıkaranlar yada işte bir sürü saçma sapan şey yapan erkek ve ailelerine doktorlar bangır bangır söylerya bu işin kadınla bir ilgisi yok tamamen erkekten gelen spermle alakalı.

Biyoloji dersindede işlemiştik lisedeyken.
Cinsiyeti erkek kromozomları belirler diye.

Tabii bilemiyorum tıp ilerledi mi :)))

Hayırlı sağlıklı bir kız evladın olur inşallah..
Ama genede önce hayır ve sağlık :))

Zalimi sagol bidenem .. baktim agustos ve eylül KIZ gözüküyor bende..

cok fazla zorlamicam zaten .. hep ovülasyona 3 gün kala denemeyi durdurcam.. zaten bu durumda hamile kalmak bile bir mucize olacak :)

Nehir cinsiyeti erkek belirliyor biliyorum canim. zaten aksini iddia etmedim ki :)
güzel dileklerin icin tesekkür ederim cnm..

aşkitom bak benım albumde benım catlak kızımın resımlerı vardır dogusdan bronz ya :d gelen bu nasıl bole gunesdemı yandı dıyorlar yok hamıle ıken solaryuma gırdım bole cıkdı dıyorum

Aşkitom Rabbim mübarek aylarda gönlüne göre versin inş:Saruboceq:
ayyy senin kızın olursa söz ver emme kk dan ayrılmıycan her bi detayını paylaşıcan
afeti devran olana kadar
abisine aşık olduk
kızına ne oluruz kimbilir

ahada şöyle bi bebişin olur inş:Saruboceq:

Hıııı anladım şimdi.
Yani erkek belirliyor, ama bu yöntemde spermin kadın vücudu içinde marifetli olması sağlanıyor :)
Yani kaba bi tarif oldu ama anlaştık sanırım.
Bende yeni birşey öğrenmiş oldum :)

ayburum tesekkür ederim bitanemm..
ben KK dan ayrilamam zaten :)) ne giydine ana kiz katiliriz :))

Nehir21 evet cnm ainen öleee p

en erken 20 agustosta veririm haberleri. bu ay tutturacakmiyiz bakalim.
cok dikkatli olacagim.. yanii yumurtlama döneminden hep 3 gün önce denemeleri birakacagim.
insallah tutar :)

aşkitom marifetname diye güzel bir dini kitap var
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin
orda cinsiyet belirlemeyle ilgili bi kaç ipucu vardı
bu akşam araştırıp sana haber ederim canım

alıntıdır
Dış etmenlerle çoçuğun cinsiyetinin değişeceği çok önceden biliniyordu hatta Erzumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Marifetname Adlı eserinde buna değinmiştir.

Hatta Müslim'in rivayet ettiği Sevban tarafından rivayet edilen hadise göre de Peygamber (sav), (bu hususta soru soran) yahudiye şöyle demiştir: "Erkeğin suyu beyaz, kadının suyu sandır. Bunlar bir araya gelip de erkeğin menisi, kadının menisine baskın gelirse, Allah'ın izni ile çocukları erkek olur. Eğer kadının menisi, erkeğin menisine baskın gelirse, Allah'ın izniyle çocukları kız olur..." Müslim, I, 252

Kadı Ebu Bekr İbnu'l-Arabî bu hadislere dayanarak şunları söylemektedir:

Her iki suyun dört hali vardır.

1- Erkeğin suyunun önce çıkması,
2- Kadının suyunun önce çıkması,
3- Erkeğin suyunun önce çıkmakla birlikte daha da çok olması,
4- Kadının suyunun önce çıkmakla birlikte daha çok olması.

Bu kısımlara ayırma, erkek suyunun önce fakat kadının suyunun ondan sonra çıkması ve çok olması ile bunun aksi ile tamamlanmaktadır. Şayet erkeğin suyu ilk çıkıp da daha çok olursa, o vakit çocuk erken çıkma hükmü ile erkek olup, çokluk gereğince de amcalarına benzer. Şayet kadının suyu ilk olarak çıkıp da daha çok olursa, çocuk erkenlik gereği dişi olur, çokluk gereği de dayılarına benzer. Eğer erkeğin suyu ilk çıkmakla birlikte kadının suyu ondan sonra çıkıp daha fazla olursa o takdirde çocuk erkenliğin gereği olarak erkek olur, kadının suyunun daha fazla olması gereğince de dayılarına benzer. Şayet kadının suyu erken gelmekle birlikte erkeğin suyu kadı-nınkinden daha fazla olursa, o vakit çocuk kadın suyunun erken olması dolayısıyla dişi olur, erkeğin suyunun çokluğu gereğince de amcalarına benzer.(Cemiül Ahkam 15/439-441)[/U
]

inşallah Allah gönlüne göre verir..benimde kızım 22 temmuz 2008 doğumlu..bende 8 aydır 2. bebek için uğraşıyorum..inşallah bu ay olur diyorum bende yaş farkı istemiyorum ..kızım çok yaramaz beş dakika yerinde durmuyo sürekli ayaktayım ama bende olsun da beraber oynasınlar istiyorum...kız erkek farketmez kızıma kardeş olsun ...

ayburum allah razi olsun.. zahmet edip arastirmissin.
bazi noktalari anlamadim. acaba kadinin erkekten önce orgazm olmasindan mi kasit.
kadinin suyunun önce gelip cok olmasi :uhm:

mse simdiden hayirli olsun cnm. allah gönlüne göre versin.

evet aşkitom önce kadın orgazm olup boşalırsa ama erkeğin
spermi kadınıkinden fazla olursa çocuk kız olur ve erkeğin sperminin çokluğuyla kız halaya benzer
yada yine kadın erkekten önce boşalıp erkeğin sperminden fazla suyu gelirsede kız teyzeye benzermiş

kısaca işin özeti önce kadın boşalıcak
marifetname çok değerli bir kitaptır dikkate almakta fayda var canım

kiz oldu da kime benzeyeceginin tasasi kaldi :)

saka bi yana da.. icinden cocugu olduguna dua etmiyorda , bir de kiz icin bu kadar sorun yapiyor diyenler vardir mutlaka.
Lütfen böyle düsünmeyin..
Allah isteyen herkese bir evlat versin..
ama benim kücüklügümden beri hayalim .. minik bir prensesimin olmasi.
ama allah bana ikinci evladimida erkek verirse..
tabiiki bagrima basarim, canimdan cok severim.
Ne olur kimse beni yanlis anlayip yargilamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…