Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

allah seninde gönlüne göre versin cnm

hilmiyecim allah gönlüne göre versin cnm insallah bir kızın olur bende 2. yi çok kız işstiyorum sen dene bakalım ben yapcagımda sana sorarımm nasıl yaptığınıı :))
amin cnm ,tamam :))

tatlim erkek yapmak daha kolay :)
tam yumurtlama gününde iliskiye girersen.. sansin %85

olmuyor askitomm deneyen bi cok kisi var
asil olay asidik alkalin ortam asidiksen y leri alkalinsen x leri olduruyor rahim
ama insallahhh benimde bir oglusum olur dualarda bulusalim
senden ne gibi tuyolar var erkek icin hatirliyosan tabii :)

gel küçük x gel şirin x annene gell aklinialirimsmile
annen baban sana terlik pabuç alacak aklinialirimsmile

ya aşkito geçen gün en yakın arkadaşım geldi bana. epeydir görmüyodum kızı.bi kızı var 3 yaşına girmiş.aklıma sen geldin.yok böyle bişe ya
sapsarı saçlar.masmavi gözler.saçını da böyle 4-5 tane toplamış.tam manyak yani.
bi de şu benim sevmediklerimden değil.nasıl sıcakkanlı anlatamam.bilsem öyle olucak hemen ikincinin çalışmalarına başlıcam da garantisi yokki meretin
hayır yani nasıl yaptınız diye püf noktası da istedim ama ohoooo kadın kendinden bi haber:roflol:

olmuyor askitomm deneyen bi cok kisi var
asil olay asidik alkalin ortam asidiksen y leri alkalinsen x leri olduruyor rahim
ama insallahhh benimde bir oglusum olur dualarda bulusalim
senden ne gibi tuyolar var erkek icin hatirliyosan tabii :)

himm erkek icin ovülasyondan 1-2 gün sonra iliskiye girmek kesin cözüm :)
ama bunun icin yumurtlama gününü iyi tespit etmen lazim

gel küçük x gel şirin x annene gell aklinialirimsmile
annen baban sana terlik pabuç alacak aklinialirimsmile

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

erkek ya da kiz.. ikiside cok tatli oluyorlarr..
ama kizlar cok cilveli yahuu.. giydirceksin bezinin üstüne firfirli bi don.. üzerinede cekcen mini etegii..
oyyy :asigim:

slm aşkito..ikimizde aynı dertten muzdaribiz....bende şimdi adet günümü bekliyorum..20 21 ağustos ..benmde rabbm hayırlı ömürler versin 2 yaşında pamuk bi oğlum var:))rabbm izin verirse sağlıklı hayırlı bi kız evlat yada ikiz kız istiyorum...rabbim hepimizn gönlüne göre versin aminnn

Allah gönlüne göre , sağlıklı sıhhatli versin inşallah canım
Çin takvimine de bakmayı ihmal etme sen
Bu arada benim saçlar kıvırcık , eşimin saçlar kıvırcık benim kızımın saçlar pırasa :)
Eşimin ailesinde sizinkine benzer bir durum var , kız torun sadece 2 tane 2. si benim tatlı kızım oldu yani , onlarda da kime rastlasam erkek çocuk hep.
Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza , güzel haberlerini bekliyorum
. olumunekankayizsmile

melegm08 demek ikimiz icinde önümüzdeki adet dönemi bir süpriz olabilirr :)
allah seninde gölüne göre versin insallah

amin, attaque cok tesekkür ederim..

aSkiTocuum valla bu ay dua et boL boL arkadasimm opuyorumnanaktan
Bu ay ediLen duaLar görüLen RüyaLar cikiyormus diye biLiyorumm ben .. hihoyyyt

Bende her dua edisimde senin icinde hayirli bir evlat (kiz cocugu ) dileyecegimden emin olabilirsin :CüvCüv:

senin gibi Türkan Soray Bakisli oLsun Kizin insaLLaaah

canım ALLAH sana tam istediğin gbi güzeller güzeli sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat versin inşallah. ne hissettiğini çok iyi biliorum benim 1 oğlum var ve şuan hamileyim daha cinsiyetimiz belli değil. pembeleri gördükçe içim gidiyo inşallah kızım olur benimde.

ay ben bu topiki nasıl kaçırmışımmmm
eşimde bende çokkk fazla kız bebek seviyoruz ve istiyoruzz....

kaptan ne yapmamız lazım şimcikkkk

insaLLAH olur cnm :)

ay ben bu topiki nasıl kaçırmışımmmm
eşimde bende çokkk fazla kız bebek seviyoruz ve istiyoruzz....

kaptan ne yapmamız lazım şimcikkkk

oy oy ne güzel de yakisir size minik bir prensess..
allahim senin de gönlüne göre versin canim benim
yaptiklarimi bir bir uygula.. ama ben de tuttumu bilmiyorum

KIZLAR
gebelik testi yaptim .. negatif cikti gamyoncuiremsu
ama öylesine yapilmis bir testti bu..
daha 1 haftam var sonuc icin..

hamile kalmak ayri bir dert.. cinsiyetini ögrenecegin günü beklemek ayri dert olacak :))

seni gidi sabirsiz seni kaydirigubbakcemile3
6.gün sonra müjdemi istiooom ona göre aklinialirimsmile
insalllaaahhh minik bebek yolldadir opuyorumnanaktan

benim beş yaşında bir kızım var kızım olsun çok istemiştim allah verdi sağlıkla binlerce şükür kız çocuğu çok güzel bir duygu hele anne için arkadaşım oluyor çoğu zaman kuaför arkadaşı alışveriş arkadaşı eşim 2.ye çok erkek istiyor bana göre kız da olsa hava hoş yine

ildem insallah cnm..

oglak75 kendine bir arkadas dogurmussun.. ee esininde cani yokmu. o da ister mac yapacak bir afacan :)

merhaba cnm dogru bi karar vermişsin fazla araları olmasın kardeş ne demek bilsinler
benimde oğlum 10 yaşında 2 yıl öncesine kadar kendim istemedim aman ev ödedik eşya degiştik araba aldık çalıştık çalıştık sıkıntı bitti işten çıktım sırası dedim ikinci çocuk için ama malesef planlarım tutmadı . Güya hemen olucaktı bi kızım olsun istedim ne çin takvimi kaldı ne bi şey hatim ettim her bi şeyi 1,5 yıl korunmadım olmadı sürekli gecikmeler oluyodu artık test yapmayıda bırakmıştım nasıl olsa olmuyo diye bir geece rüya gördüm ;
3 yıl oluyo babamı kaybettim aynen cenazesini görüyorum rüyamda aglıyorum tabutunun yanına gidiyorum biri gel son kez babanı gösteriyim diyo tabutun başına gidiyorum kapak açılıyo bi kız çocugu sapsarı saçlar gözlerini açıyo ve bana 3 defa hakkını helal et diyo tabi çıglıklarla uyandım bi kaç kişiye anlattım baban dua istiyo ya al bi şey dagıt yada kuran okut dediler içime işlemişti gördügüm apar topar kuran okuttum malum temizlik falan perdeyi taktım vitrinin ordan aşagıya atladım belime bi agrı yapıştı . O gene hamileymişim bir hafta içinde düşük yaptım 2 aylıktı . Ocaktan berde tık yok yine ben ümüdimi kaybettim artık Offf dertlendim şimdi cnmm Allah gönlüne göre versin dikkat et kendine fazla ara vermemekle ii yapmışsın bak böle çok ara verincede olmuyo malesef boshayallersmile

leloss ayy cok üzüldüm cnm yhaa ((
gecmis olsun..
ben cok kisiden duydum bu durumu.. cok ara veripte sonradan olmamasini.
birde sonucta yasimizda ilerleyecek. hep 20lerde kalmayacagiz.
of ne diim. cok üzüldüm durumuna..
rabbim dualarini kabul etsin.. kisa zamanda yine hamile kalirsin insallah.

haklısın cnm yaşında büyük rolü var oğlumda 20 yaşındaydım korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım şuan 31 yaşındayım hayat mücadelesine ne diyim her şey evlatlar için diyoruz aman yokluk görmesinler birini büyütürken zorlandık bu rahatta gelsin dedik hata yapmışım böle olsun istemedim ama durum bu taktir rabbimin yavruma ömür versin hiç olmayanlara nasip etsin Allahım
sevindim kararına işallah bi kızın olur cnm gönlüne göre versin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…