Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

canım ailede hiç yok diye olmıcak değil ya ben çok gördüm öyle çevremde ohoo olur yani önce gönülden istemen önemli Allahtan iste çok içten verir sana inanıyorum bende çok kızım olmasını istiyorum çocuğumunilerde Allahım bitiyorum kız çocuklarına ama öncelikle sağlıklı bi evladım olur inşallah tabi bide sevdiğim adamdan olmasını isterdim

bu i$i.. yani cinsiyet belirlemeyi yapan hastaneler var..
avrupadaki hastanelerde yasak.. ama arap ülkelerinde ve amerikada
spermleri eksi bir suyun icine koyup erkek kromozomlari öldürüp X kromozomlu spermleri kadinin yumurtasiyla eslestiriyorlar.
fiyatida 6 - 12 bin Tl arasi degisiyor.
bununda garantisi %99,8 mi$$

Yok canim ya, Amerika da da cinsiyet belirlemeye yonelik her yontem legal olarak kesinlikle yasak. Kibris ve chek cumhuriyetinde yapiyorlar bildigim kadariyla. tup bebek yontemiyle birden cok yumurtayi dolleyip, cinsiyetini tespit edip, istenmeyen cinsiyette olanlari yok ediyorlar ya da istege bagli donduruyorlar. Bence bunun erken kurtajdan farki yok. O yuzden kendi adima hic sicak bakmiyorum. Insan yumurtalarina, tavuk yumurtasi gibi muamele yapilmasi, pek insani gelmiyor bana..
Bahsettigin yontemle ilgili bir link var mi, tup bebekten farkli gorunuyor. merak ettim.
Benim buldugum bir sitede yesil limonla vajinal dus yapiyorlar boylece erkek spermler ileri gidemiyor. cunku onlarin ilerlemesi icin uygun bir ortam degil. Sadece disi spermler yumurtaya ulasiyor. Tabii boyle basit degil, bazi ayrintilari var.

Sana iyi sanslar diliyorum. Bu arada benim kardesim adetinden hemen sonraki gun CD7 de tek iliskiyle erkege hamile kaldi. Yani senin de ovulasyona 3 gun kala gunasiri iliskiyle kiza hamile kalman Allah in izniyle mumkun. :))Hem de cok mumkun :dance:

momof ben buraya yazmamistim belki komik gelebilir diye :) ama iliski öncesi rahimi eksitmeyi düsünüyorum.
1 litre suya 1 kasik sirke ile .. ya da demen gibi limonla.
erkek spermlerin yasayabilecegi ortam olmadigindan , kiz olma ihtimali yüksek.

Benim dedigim farkli bir yöntem .. baktigim site almanca oldugu icin burya kopyalamiyorum.

Bence günleri bu işi yapan hastaneleri hepsini bir kenara bırak canım bol bol dua et benimde bir kızım olacak allahın izniyle ilk bebeğim ve daha dün öğrendim kızım olacağını rabbim sanada nasip etsin diye duacıyım..allah gönlüne göre versin bukle bukle saçları olan şirinmi şirin bir kız inş..ailede yok diye olmıcak diye bir şey yok rabbim bilir herşeyi birazda kısmet unutmasevgiler

aSkitocum .. Allahim GönLüne Göre Versin Canimm opuyorumnanaktan

Ben hamiLe oLdugumu ögrendigimde ilk aklimadan gecen Erkekdi ..
1.Hafta önce ögrendim Kizim oLuyormus
Valla Yalan söylemiyim ama Kiz olacagini duydugumda cok ama cok sevindim ..
Simdi isim telasi basladi bende .. daha cok erken olmasina ragmen kizimi ismiyle sevmek istiyorum ..

Umarim ilerleyen zamanlarda burada hamile oldugunu ve bir kiz cocuk beklediginin müjdesini bize verirsinde isimlerini paylasirsin bize zemuszemus

ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSIN ARKADASIM olumunekankayizsmile

ildemm saol bitanemm.. sende saglikla alirsin kuzucugunu kucagina insallahh..
nickin senin ismin degilse eger ildem süper bir isim :)

ildemm saol bitanemm.. sende saglikla alirsin kuzucugunu kucagina insallahh..
nickin senin ismin degilse eger ildem süper bir isim :)

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim arkadasim olumunekankayizsmile

iLdem benim ismim canim kaydirigubbakcemile3
kizima kendi adimimi koysam ne kaydirigubbakcemile3 tesekkürler bu arada opuyorumnanaktan​

selay tutustumu etekler ? sempatiksalakcinni

ben düsünüyorumda

amcamin. ilk 2 si kiz
teyzemin iki oglan
diger teyzemin oglan, kiz
annemin kiz,oglan
dayilarimin kiz, oglan ...digeri oglan , kiz
görümcelerimin (3 görümcem var ) 3nün ilk 2 si oglan

istatistiklerime göre sansim olabilirr p

tutusmazmi baci sen ne diyorsun, dogum iznim sürüyordu hala nisan ayina kadar var iznim ama is yerinden cikis aldim , bir yandan is bakiyorum diger yandanda acaba acaba diyorum 2.cocuk ama korkutuyor beni cok oglum 2 yas sendromuna girdi ikna etme gücüm yok dedigi dedik

askitom esimler 8 kardesler 1 kiz 7 oglan
ben bir cocukla kalayim bari :roflol: :roflol:
annem oglan,kiz,oglan
tezyem kiz,kiz,kiz,oglan

Valla kizlar bu is aileye bakmioo benden söylemesi ..

Babam gil 7 kardes .. 5 kiz. 2 oglanlarmis ..
Annem gil 8 kardes .. 4-kiz 4-oglan..
Annem dogurdu 2.oglan 1 kiz

Teyzemin 3 oglu var
Dayimin iki kizi
Diger dayimin 4 oglu 2 kizi
Amcaminda 1 kizi var

Abiminde 1 oglu 1.kizi oldu .. yani aileye hicc uyum saglamadi ondan takmayin bunlara kafayaa..
ALLAHIM nasil istiyorsa o olur zaten opuyorumnanaktan

benimki isin sakasi zaten canim Allah hayirlisini versin saglikli olsun yeter bana , 3 kere denerim ben 3 kere de olmazsa olmaz

selayimm madem isten cikis aldin.. yap bidene daha :)
bu bi isaret bak..
bende 1 ay önce cildirmak üzereydim. efe de 2 yas krizinde .. cok fenaa..
ama geciyor canim..
dogana kadar nerdeyse 3 olacaklar

en ideali 3 yasmis biliomusun.

dur bakiim senle beraber yumurtlayak ozaman :roflol: :roflol: :roflol:
arayi bende cok acmak istemiyorum malum planda 3de olabilir o yüzden menepoza girmeden tamamliyayim kismette varsa insallah

Kanitlanmis evet :)

Yani herkeste olacak diye birsey yok tabiiki, sonucta yuzde 20 lik bir sans ta diger cinse gidiyor, sansli olanlardan olabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…