selaaam ben geldim

aşkit topiğine ilk defa geliyorum çaktırma

ben de senin gibi hep bir kız çocuğum olmasını istedim...çocukluğumdan beri benim de hayalimdi kız çocuk...hamile kaldıımı öğrendiğimde içten içe hep kız olmasını diledim...ama kısmet oğlum oldu...şimdi düşünüyırum,eğer kızım olsaydı oğlumdan çok mu severdim?aslaaaaaaaaaaa...oğlumu hiç bir şeye değişmem

allaha her zaman şükrediyorum sağlıklı bi evladım olduğu için...hayırlı iyi bi evlat olması için hep dua ediyorum:Saruboceq:...bunları okuyup kızanlar eleştirenler oluyor...onlara cevap niteliğinde konuşuyorum...herkes hayırlı,sağlıklı evlat için dua eder,bunun için şükür de ediyoruz elbette:Saruboceq:
ama şu bir gerçek ki anneler genelde ilk çocukları kız olsun isterlera.silk çocuğu erkek olan ikinciye kız çocuk,ilk çocuğu kız olan erkek çocuk ister...rabbim hayırlısını ,doğrusunu bilir elbet...ama bununla ilgili bazı istatiksel gerçekler varsa bunlara uyup allaha havale etmekten de bir zarar gelmez diyorumyerimseniben
ben de senin gibi kız bebek istiyorumkaydirigubbakcemile5inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir:Saruboceq:
oğluma hamile kaldığımda ilişki tam yumurtlama zamanına denk gelmişti ve sık da değildi...yani bu kız bebek için yumurtlama döneminden önce ve sık ilişki tezini güçlendiriyor:1rolleyes:
ama çin takvimi ben de tutmadı:umursamaz:koca karı yöntemleri,bıçak-makas,yüzük falı gibi şeyler de tutmadı...aşermemde tutmadı...tatlı delisi olmama rağmen hamileliğimin ilk aylarında daha çok ekşi-tuzlu şeyler yemek istemiştimfisfisfis
takipçinim canım

inşallah tutar...olursa ben de izinden geleceğimolumunekankayizsmile
heee kız olursa bol bol fotoma bak,saçları bukle bukle olsun benim gibizemuszemus:roflol: