• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

ilgin icin tesekkürler..
okurum tabii nolcakk

saol güzel topraamm..
düsünüyoruz bakalim.. insallah bir cimcimem olur boshayallersmile

shettels i duydum canim.. yani dün okudum nette :)
ayrica kitapta satiliyor bununla ilgili.
bakalimmm
demek ki aceleye getirmemek lazim..
ben bu ay ovülasyondan 3 gün önce iliskiye gireyim .. zaten Y kromozomlu spermler fazla yasamiyormus.
X lerde yasarsa olur. olmazsada senin dedigin diyeti yaparim.
Bilgiler icin cok cok tesekkür ederimm

ama canım regl bittikten sonra sık sık olacak yumurtlama zmanına kadar
1 ilişkiyle değil yaniii
kız bebek ler sık sık birlişktelikten oluyooo ,çünküü hızlı spermler ölsün yavaş giden kız spermler yol alsın diye

Zalimi sagol bidenem .. baktim agustos ve eylül KIZ gözüküyor bende..

cok fazla zorlamicam zaten .. hep ovülasyona 3 gün kala denemeyi durdurcam.. zaten bu durumda hamile kalmak bile bir mucize olacak :)

Nehir cinsiyeti erkek belirliyor biliyorum canim. zaten aksini iddia etmedim ki :)
güzel dileklerin icin tesekkür ederim cnm..
çin takvimine göre benimde kızdı ama erkek canımm
hatta çok üzülmüştüm kız ayında kalmışım diye
tersi çıktı bende

kiz oldu da kime benzeyeceginin tasasi kaldi :)

saka bi yana da.. icinden cocugu olduguna dua etmiyorda , bir de kiz icin bu kadar sorun yapiyor diyenler vardir mutlaka.
Lütfen böyle düsünmeyin..
Allah isteyen herkese bir evlat versin..
ama benim kücüklügümden beri hayalim .. minik bir prensesimin olmasi.
ama allah bana ikinci evladimida erkek verirse..
tabiiki bagrima basarim, canimdan cok severim.
Ne olur kimse beni yanlis anlayip yargilamasin
Ben senii çokk iyi anlıyorumm canımm senin kız istediğinn gibii bende erkekk bebek istedimmmm
Ve burda okadar çok varkii kız olupta erkekk bebek isteyende kız isteyende
cinsiyet belirleme diye topik var orda genellikle erkekk bebek işsteyenler çokk
genellikle 2 kızı ve 3 kızı olanlar ordada yazışıyoruzz

oğluna ansıl hamile kalmıştın canımm bilmeden yumurtlama zamnındamı yoksa sık sık birlikteliklemii bunda tersini yapp

ogluma hamile kaldigim zaman adet düzensizligim vardi biraz.
yumurtlama günümü bilmiyordum..
yani tam olarak kesin bir uygulama yok :)
öyle denk gelmis heralde..

selaaam ben geldim:3:
aşkit topiğine ilk defa geliyorum çaktırma:1:
ben de senin gibi hep bir kız çocuğum olmasını istedim...çocukluğumdan beri benim de hayalimdi kız çocuk...hamile kaldıımı öğrendiğimde içten içe hep kız olmasını diledim...ama kısmet oğlum oldu...şimdi düşünüyırum,eğer kızım olsaydı oğlumdan çok mu severdim?aslaaaaaaaaaaa...oğlumu hiç bir şeye değişmem:nazar:
allaha her zaman şükrediyorum sağlıklı bi evladım olduğu için...hayırlı iyi bi evlat olması için hep dua ediyorum:Saruboceq:...bunları okuyup kızanlar eleştirenler oluyor...onlara cevap niteliğinde konuşuyorum...herkes hayırlı,sağlıklı evlat için dua eder,bunun için şükür de ediyoruz elbette:Saruboceq:
ama şu bir gerçek ki anneler genelde ilk çocukları kız olsun isterlera.silk çocuğu erkek olan ikinciye kız çocuk,ilk çocuğu kız olan erkek çocuk ister...rabbim hayırlısını ,doğrusunu bilir elbet...ama bununla ilgili bazı istatiksel gerçekler varsa bunlara uyup allaha havale etmekten de bir zarar gelmez diyorumyerimseniben
ben de senin gibi kız bebek istiyorumkaydirigubbakcemile5inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir:Saruboceq:
oğluma hamile kaldığımda ilişki tam yumurtlama zamanına denk gelmişti ve sık da değildi...yani bu kız bebek için yumurtlama döneminden önce ve sık ilişki tezini güçlendiriyor:1rolleyes:
ama çin takvimi ben de tutmadı:umursamaz:koca karı yöntemleri,bıçak-makas,yüzük falı gibi şeyler de tutmadı...aşermemde tutmadı...tatlı delisi olmama rağmen hamileliğimin ilk aylarında daha çok ekşi-tuzlu şeyler yemek istemiştimfisfisfis
takipçinim canımkaydirigubbakcemile4
inşallah tutar...olursa ben de izinden geleceğimolumunekankayizsmile
heee kız olursa bol bol fotoma bak,saçları bukle bukle olsun benim gibizemuszemus:roflol:

haa bu arada benim de eşimin ailesinde kız bebek yok...5 torun var 5i de erkek:emir_bebek:
kayınvalidemin de 4 çocuğu var,sadece sonuncu kız olmuş,ilk 3 ü erkek:1:
o yüzden ben de genetik olarak şanssız olduğumu düşünüyorum...

bi de çevremden ve velilerden dikkat ettiğim bi konu var,kendimce bi inceleme diyeyim...ilk çocuğu kız olanlarda ikincinin erkek olma şansı daha çok...ama ilk çocuk erkekse genelde ikinci-üçüncüler de erkek oluyorfisfisfisbana çok ilginç geliyor ama dikkat ediyorum çoğunluk bu şekilde...ilki erkek olduktan sonra kızı bulanlar azınlıkta kalıyor...ama kız olduktan sonra erkek olan çok var:emir_bebek:

ne diyelim kısmet...her şeyin hayırlısı

inş. hayırlısıyla bi kız evladınız olur inş. annemde çok istemiş kız çocuğu olsun biz 3kardeşiz 2oğlan bi kız 2.abimde çok hayal kırıklığına uğramış kız olmayınca sonra babamı üçüncü çocuğa ikna etmes 7sene sürmüş:1: artık tüp bebek koydurucam falan demiş öyle olmuşum Allah'da gönlüne göre vermiş bi de annemin doktoru kız istedğini bildiği için 8ay söylememiş cinsiyeti mi annemde bu da erkek harelda falan diye düşünmüş:lepi:. inş. sizede Rabbim bukle bukle güzeller güzelli bir kız evlat nasip eyler:Saruboceq:

şu an çalışıyor musun kısss:)))
engel olmayaydık bizz:)))))))

sempatiksalakcinni

inş. hayırlısıyla bi kız evladınız olur inş. annemde çok istemiş kız çocuğu olsun biz 3kardeşiz 2oğlan bi kız 2.abimde çok hayal kırıklığına uğramış kız olmayınca sonra babamı üçüncü çocuğa ikna etmes 7sene sürmüş:1: artık tüp bebek koydurucam falan demiş öyle olmuşum Allah'da gönlüne göre vermiş bi de annemin doktoru kız istedğini bildiği için 8ay söylememiş cinsiyeti mi annemde bu da erkek harelda falan diye düşünmüş:lepi:. inş. sizede Rabbim bukle bukle güzeller güzelli bir kız evlat nasip eyler:Saruboceq:

aminn canimmm..annecigine saygilarr..
sonunda kavusmus sana demekk..
insallah biz 3ncüye kalmayiz :))

askito senin burda isin ne kiz bu saatte ,yumurtlama döneminde degilmisin sen bakiim

ayyyy bisi yazmistim ama sildim.. cok ayip kacmasin hahah

walla kacamak bebek olacak bizimkisi:) benim adam sabah erken kalkiyor diye erken yatiyor.
biz de efe yi bir sekilde oyalayip aralarda.. anladin sen :jeyyar:

ayyyy bisi yazmistim ama sildim.. cok ayip kacmasin hahah

walla kacamak bebek olacak bizimkisi:) benim adam sabah erken kalkiyor diye erken yatiyor.
biz de efe yi bir sekilde oyalayip aralarda.. anladin sen :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayal edebiliyorum :roflol::roflol::roflol:

Benimde gönlümden hep bir kızım olsun diye geçerdi.
İlk bebek için çalışmalara başladık 8 ay olmadı tabi ben bu arada cinsiyet belirleme ile ilgili araştırmalar falan da yapıyorum.
8 ay olmayınca artık cinsiyeti falan bıraktım neden olmuyor diye endişelenmeye başladım.
Sonra günlerden bir gün gece iş yemeğinden eve geldim kafamda güzel baktım herif koltukta uyumuş attım ceketimi üstüne sonra:jeyyar: hopp bir baktık hamileyim. aklinialirimsmile
Allah izin verirse bir kızım olacak..

P.S. Regliden sonraki ilk ilişki, hatun kişi üstte, hamile kaldığını öğrendikten sonra bol bol dua ( belki bunlar işine yarar ve inşallah gönlüne göre verir Allah):Saruboceq:

Bu arada hamile kaldığını öğrendikten sonraki aşamada cinsiyet belirlemede çin takvimi, yüzük falı, makas-bıçak, ekşi-tatlı bu koca-karı saçmalıklarının hiçbiri bende tutmadı bilgine

Anuuuu, +18lik topik ya la bukaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Benimde gönlümden hep bir kızım olsun diye geçerdi.
İlk bebek için çalışmalara başladık 8 ay olmadı tabi ben bu arada cinsiyet belirleme ile ilgili araştırmalar falan da yapıyorum.
8 ay olmayınca artık cinsiyeti falan bıraktım neden olmuyor diye endişelenmeye başladım.
Sonra günlerden bir gün gece iş yemeğinden eve geldim kafamda güzel baktım herif koltukta uyumuş attım ceketimi üstüne sonra:jeyyar: hopp bir baktık hamileyim. aklinialirimsmile
Allah izin verirse bir kızım olacak..

P.S. Regliden sonraki ilk ilişki, hatun kişi üstte, hamile kaldığını öğrendikten sonra bol bol dua ( belki bunlar işine yarar ve inşallah gönlüne göre verir Allah):Saruboceq:

Bu arada hamile kaldığını öğrendikten sonraki aşamada cinsiyet belirlemede çin takvimi, yüzük falı, makas-bıçak, ekşi-tatlı bu koca-karı saçmalıklarının hiçbiri bende tutmadı bilgine

ayy ne güzelll.. darisi basima insallah..

bir arkadasimizin tavsiyesiyle süt ürünleri, dondurma falan tüketmeye özen gösteriyorum..
ve bi aksam .. cocuk olmasi icin edilern dualari edip, bir kiz diledim.
yarin gece son.
sonra baklicaz ve görücez bakalim :))

Anuuuu, +18lik topik ya la bukaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

$$$$$$$$$$ kimseye söyleme :1ninca:sırnaşık şey

yorumcu.com'da cinsiyet belirleme ile ilgili bir bölüm var ücretli üyelikle görebiliyorsun ancak ben ilk başlarda bir kaç ay üye oldum ama bebek gelmeyince üyeliğimi sonlandırmıştım.
İstersen üye ol tahminleri bayağı kuvvetliydi okuduğum yorumlarda..

Back
X