çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 :roflol:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumunekankayizsmile
:icecream:
Aminnn :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 :roflol:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumunekankayizsmile
allah seninde gönlüne göre versin cnmmerhaba arkadaslar umarım dıleklerınız kabul olur bende 9 haftalık hamıleyım ve beklemedeyım :)) gonlumden kız bebıs gecıyor tabıkı hayırlısı ama Alah bılıyor ıcımden gecenı...En hayırlsıı ne ıse o olur ınsallah hepımız ıcın...sevgıler
amin cnm ,tamam :))hilmiyecim allah gönlüne göre versin cnm insallah bir kızın olur bende 2. yi çok kız işstiyorum sen dene bakalım ben yapcagımda sana sorarımm nasıl yaptığınıı :))
ASKITO sana dua edecegim yanliz bende senin istediginin tersini istiyorum
bi oglum olsun beyaz yuzlu dumduz sacli kapkara gozlu hayirlisindan sagliklisindan
oyle istiyorumki icimde kalacak diye korkuyorum
bir kizim var dunyalara degismem kiz cocugu bambaska ama hep oglum olmasini istedim kizimda bile
olmadi nasip ikinciye insallah sende bana dua et emi
olmuyor askitomm deneyen bi cok kisi var
asil olay asidik alkalin ortam asidiksen y leri alkalinsen x leri olduruyor rahim
ama insallahhh benimde bir oglusum olur dualarda bulusalim
senden ne gibi tuyolar var erkek icin hatirliyosan tabii :)
gel küçük x gel şirin x annene gell aklinialirimsmile
annen baban sana terlik pabuç alacak aklinialirimsmile
ya aşkito geçen gün en yakın arkadaşım geldi bana. epeydir görmüyodum kızı.bi kızı var 3 yaşına girmiş.aklıma sen geldin.yok böyle bişe ya
sapsarı saçlar.masmavi gözler.saçını da böyle 4-5 tane toplamış.tam manyak yani.
bi de şu benim sevmediklerimden değil.nasıl sıcakkanlı anlatamam.bilsem öyle olucak hemen ikincinin çalışmalarına başlıcam da garantisi yokki meretin
hayır yani nasıl yaptınız diye püf noktası da istedim ama ohoooo kadın kendinden bi haber:roflol:
canım ALLAH sana tam istediğin gbi güzeller güzeli sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat versin inşallah. ne hissettiğini çok iyi biliorum benim 1 oğlum var ve şuan hamileyim daha cinsiyetimiz belli değil. pembeleri gördükçe içim gidiyo inşallah kızım olur benimde.
ay ben bu topiki nasıl kaçırmışımmmm
eşimde bende çokkk fazla kız bebek seviyoruz ve istiyoruzz....
kaptan ne yapmamız lazım şimcikkkk![]()
insaLLAH olur cnm :)
oy oy ne güzel de yakisir size minik bir prensess..
allahim senin de gönlüne göre versin canim benim
yaptiklarimi bir bir uygula.. ama ben de tuttumu bilmiyorum
KIZLAR
gebelik testi yaptim .. negatif cikti gamyoncuiremsu
ama öylesine yapilmis bir testti bu..
daha 1 haftam var sonuc icin..
hamile kalmak ayri bir dert.. cinsiyetini ögrenecegin günü beklemek ayri dert olacak :))
leloss ayy cok üzüldüm cnm yhaa((
gecmis olsun..
ben cok kisiden duydum bu durumu.. cok ara veripte sonradan olmamasini.
birde sonucta yasimizda ilerleyecek. hep 20lerde kalmayacagiz.
of ne diim. cok üzüldüm durumuna..
rabbim dualarini kabul etsin.. kisa zamanda yine hamile kalirsin insallah.