ilgin icin tesekkürler..
okurum tabii nolcakk
saol güzel topraamm..
düsünüyoruz bakalim.. insallah bir cimcimem olur boshayallersmile
shettels i duydum canim.. yani dün okudum nette :)
ayrica kitapta satiliyor bununla ilgili.
bakalimmm
demek ki aceleye getirmemek lazim..
ben bu ay ovülasyondan 3 gün önce iliskiye gireyim .. zaten Y kromozomlu spermler fazla yasamiyormus.
X lerde yasarsa olur. olmazsada senin dedigin diyeti yaparim.
Bilgiler icin cok cok tesekkür ederimm
çin takvimine göre benimde kızdı ama erkek canımmZalimi sagol bidenem .. baktim agustos ve eylül KIZ gözüküyor bende..
cok fazla zorlamicam zaten .. hep ovülasyona 3 gün kala denemeyi durdurcam.. zaten bu durumda hamile kalmak bile bir mucize olacak :)
Nehir cinsiyeti erkek belirliyor biliyorum canim. zaten aksini iddia etmedim ki :)
güzel dileklerin icin tesekkür ederim cnm..
Ben senii çokk iyi anlıyorumm canımm senin kız istediğinn gibii bende erkekk bebek istedimmmmkiz oldu da kime benzeyeceginin tasasi kaldi :)
saka bi yana da.. icinden cocugu olduguna dua etmiyorda , bir de kiz icin bu kadar sorun yapiyor diyenler vardir mutlaka.
Lütfen böyle düsünmeyin..
Allah isteyen herkese bir evlat versin..
ama benim kücüklügümden beri hayalim .. minik bir prensesimin olmasi.
ama allah bana ikinci evladimida erkek verirse..
tabiiki bagrima basarim, canimdan cok severim.
Ne olur kimse beni yanlis anlayip yargilamasin
şu an çalışıyor musun kısss:)))
engel olmayaydık bizz:)))))))
inş. hayırlısıyla bi kız evladınız olur inş. annemde çok istemiş kız çocuğu olsun biz 3kardeşiz 2oğlan bi kız 2.abimde çok hayal kırıklığına uğramış kız olmayınca sonra babamı üçüncü çocuğa ikna etmes 7sene sürmüşartık tüp bebek koydurucam falan demiş öyle olmuşum Allah'da gönlüne göre vermiş bi de annemin doktoru kız istedğini bildiği için 8ay söylememiş cinsiyeti mi annemde bu da erkek harelda falan diye düşünmüş:lepi:. inş. sizede Rabbim bukle bukle güzeller güzelli bir kız evlat nasip eyler:Saruboceq:
ayyyy bisi yazmistim ama sildim.. cok ayip kacmasin hahah
walla kacamak bebek olacak bizimkisi:) benim adam sabah erken kalkiyor diye erken yatiyor.
biz de efe yi bir sekilde oyalayip aralarda.. anladin sen :jeyyar:
Benimde gönlümden hep bir kızım olsun diye geçerdi.
İlk bebek için çalışmalara başladık 8 ay olmadı tabi ben bu arada cinsiyet belirleme ile ilgili araştırmalar falan da yapıyorum.
8 ay olmayınca artık cinsiyeti falan bıraktım neden olmuyor diye endişelenmeye başladım.
Sonra günlerden bir gün gece iş yemeğinden eve geldim kafamda güzel baktım herif koltukta uyumuş attım ceketimi üstüne sonra:jeyyar: hopp bir baktık hamileyim. aklinialirimsmile
Allah izin verirse bir kızım olacak..
P.S. Regliden sonraki ilk ilişki, hatun kişi üstte, hamile kaldığını öğrendikten sonra bol bol dua ( belki bunlar işine yarar ve inşallah gönlüne göre verir Allah):Saruboceq:
Bu arada hamile kaldığını öğrendikten sonraki aşamada cinsiyet belirlemede çin takvimi, yüzük falı, makas-bıçak, ekşi-tatlı bu koca-karı saçmalıklarının hiçbiri bende tutmadı bilgine
Anuuuu, +18lik topik ya la bukaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?