-
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Kiralarin altında ezildik kimseyi linç edecek hal kalmadı
Ahahaha yok ya mantıklı konuşulunca neden linçleyelim . Ev sahiplerinin haklı olduğu konu şu ki %25 diye bir zam bu piyasada olmaz . Bu da ev sahibine haksızlık. Ama ikimiz de kiraciyiz zaten dertlesiyoruz
Ayrıca kiracıyı çıkartıp başka birine kiraya verirse ve bu kiracı tarafından tespit edilirse konu sahibinin başı epey ağıracak
Kredim kiracıyı ilgilendirmiyorsa onun durumu da beni ilgilendirmez o zaman..sokarım devreye tahliye taahhütnamesini paşa paşa çıkar..evet merhametinden kabul etti tatlım kanunları bilmiyor olabilirsin hatırlatayım... Evin kiraya verildiği ilk yıl bitmeden iki ay öncesine kadar ev sahibi sözleşmeyi feshedebilir...Dolayısıyla evet kiracıya merhamet ettik...Merhamet etmeyip de sözleşmeyi feshetseydik şu an verdiği paranın iki katını verip yeni eve çıkmak zorunda kalacaktı..ahahahah ok.?Demek %50yi merhametinden kabul ettiadama hibe yapmamissiniz, kiraya verirken gayet normal fiyata vermissiniz.. hukuken hakki olmasina ragmen o merhametinden %50 arttirmis.
Krediniz kimseyi ilgilendirmez odeyemecekseniz almasaydiniz bunun acisini insanlardan cikarmayin
Ne kadar kötü kalplisiniz ya benim ev sahibide sizin gibi aynı Allah ıslah etsin nerden düştük evineKredim kiracıyı ilgilendirmiyorsa onun durumu da beni ilgilendirmez o zaman..sokarım devreye tahliye taahhütnamesini paşa paşa çıkar..evet merhametinden kabul etti tatlım kanunları bilmiyor olabilirsin hatırlatayım... Evin kiraya verildiği ilk yıl bitmeden iki ay öncesine kadar ev sahibi sözleşmeyi feshedebilir...Dolayısıyla evet kiracıya merhamet ettik...Merhamet etmeyip de sözleşmeyi feshetseydik şu an verdiği paranın iki katını verip yeni eve çıkmak zorunda kalacaktı..ahahahah ok.?
Allah vicdanınızın da ahahhahaa nızında karşılığını versin. Ev meselesinde vermezse de başka bir yerden verir umarım.Kredim kiracıyı ilgilendirmiyorsa onun durumu da beni ilgilendirmez o zaman..sokarım devreye tahliye taahhütnamesini paşa paşa çıkar..evet merhametinden kabul etti tatlım kanunları bilmiyor olabilirsin hatırlatayım... Evin kiraya verildiği ilk yıl bitmeden iki ay öncesine kadar ev sahibi sözleşmeyi feshedebilir...Dolayısıyla evet kiracıya merhamet ettik...Merhamet etmeyip de sözleşmeyi feshetseydik şu an verdiği paranın iki katını verip yeni eve çıkmak zorunda kalacaktı..ahahahah ok.?
Fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı ahahahahKredim kiracıyı ilgilendirmiyorsa onun durumu da beni ilgilendirmez o zaman..sokarım devreye tahliye taahhütnamesini paşa paşa çıkar..evet merhametinden kabul etti tatlım kanunları bilmiyor olabilirsin hatırlatayım... Evin kiraya verildiği ilk yıl bitmeden iki ay öncesine kadar ev sahibi sözleşmeyi feshedebilir...Dolayısıyla evet kiracıya merhamet ettik...Merhamet etmeyip de sözleşmeyi feshetseydik şu an verdiği paranın iki katını verip yeni eve çıkmak zorunda kalacaktı..ahahahah ok.?
Yukarıda yazmışlar konu sahibi firar etti diye..Neden firar edeyim sizden mi korkucam.....istediğiniz kadar lincleyin beni söylediklerimin arkasındayım.benim annem babam çok merhametli insanlardı...evlerini yıllarca ederinden çok çok daha düşük fiyata kiraya verdiler..Bi tane kiracı da demedi ki senin evinin ederi bu değil abi şu...insanlara merhamet ettikçe daha çok tepelerine çıktılar...türkiyede kanunlar kiracıyı koruyor...ev sahipleri mağdur oluyor çoğu zaman..benim türkiyeye gidinceye kadar kiracı evimde 2 sene kalmış olacak zaten düşük kira ile..ayrıca kıracım depremzede falan değil...depremzede olsa zam yapmazdım onlar benim gözüme çok mağdur insanlar..ama arz talep dengesi diye de bisey var...ev azaldıkça talep arttıkça fiyatların artması çok normal...
Bu dediklerini bı yapsana sen.Ac bir dava da gör nasıl tahliye ettiriyorsunKredim kiracıyı ilgilendirmiyorsa onun durumu da beni ilgilendirmez o zaman..sokarım devreye tahliye taahhütnamesini paşa paşa çıkar..evet merhametinden kabul etti tatlım kanunları bilmiyor olabilirsin hatırlatayım... Evin kiraya verildiği ilk yıl bitmeden iki ay öncesine kadar ev sahibi sözleşmeyi feshedebilir...Dolayısıyla evet kiracıya merhamet ettik...Merhamet etmeyip de sözleşmeyi feshetseydik şu an verdiği paranın iki katını verip yeni eve çıkmak zorunda kalacaktı..ahahahah ok.?
KonuşSizin gibilere yüzde 25 yapıp her ay zamanında yatirip telefonu da engellemek hiç yuZ goz olmamak var da işte
Karşınızdaki vicdanlı olduğu için yüzde 50 yapmış sağolsun
Ben yeterince vicdanlı davrandım...sen benim geçen sene evimi kaç liradan kiraya verdiğimi biliyormusun peki?Hayır...Bilmiyorsan yorum yapmayacaksın o zaman vicdan konusunda...Ben zaten evi verirken emsallerinden daha düşük fiyata vermiştim .Beni linçleyeceginize sistemi linçleyin.. hayır kiracıya gelince aman aman kanun seni koruyor yüzde 25 artır ev sahibinin zaten yasal hakkı yok daha fazla artırmaya diye kiracıyı gazlıyorsunuz...ama ben tahliye taahhütnamesi hakkımı kullanınca vicdansız oluyorum...yok yaaa...Sizin gibilere yüzde 25 yapıp her ay zamanında yatirip telefonu da engellemek hiç yuZ goz olmamak var da işte
Karşınızdaki vicdanlı olduğu için yüzde 50 yapmış sağolsun
Hırs ve yüksekten görme yok kardeş o yorumu kime yaptım bi incele...gülen surat atıyor dalga geçiyor merhamet ett eşim deyince..onun karşılığında ben de ahahah yazdım...Bir tane ev içinde bu kdr hirs bu kdr yüksekten görme vallahi gülüyorum şu hale
sanmam neyseBen zaten evi verirken emsallerinden daha düşük fiyata vermiştim
ben sordum sana kira miktarınıBen yeterince vicdanlı davrandım...sen benim geçen sene evimi kaç liradan kiraya verdiğimi biliyormusun peki?Hayır...Bilmiyorsan yorum yapmayacaksın o zaman vicdan konusunda...Ben zaten evi verirken emsallerinden daha düşük fiyata vermiştim .Beni linçleyeceginize sistemi linçleyin.. hayır kiracıya gelince aman aman kanun seni koruyor yüzde 25 artır ev sahibinin zaten yasal hakkı yok daha fazla artırmaya diye kiracıyı gazlıyorsunuz...ama ben tahliye taahhütnamesi hakkımı kullanınca vicdansız oluyorum...yok yaaa...
Ya linçte arada ban yerseniz ben sizin yorumlarınızı özlüyorumYeni mesajlar var diye geliyorum linç yok kavga yok. Konu sahibi ateşe bir odun daha attı şimdi. Linç loading